Bucurii de sept-oct 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am spicuit cate ceva,am vazut ca Itzy a plecat pe sestache ca a fost si ziua ei i-am dat un mess sper sa-l fi primit.Oare ce post o fi ocupat acum doamna?ca sa stiu daca mai e calare aici cu noi pe dc....

Sybbile ca mai are un puisor mic si sanatos si speram sa se rezolve problema buucuriei noastre.

Ma bucur din suflet ca Sebicul nostru e bine,am trimis mesaj de felicitare si Mexxei sper sa-i fi ajuns.Sper sa ne vedem la Bucuresti.

Felicitari lui Pufy ptr succesele avute (am adus ce m-ai rugat)da-mi o adresa unde sa pot trmite.Am vazut si pufysori scumpi pe care tot ai ceream si erau scumpi la vedere.Ia zi ai inceput muratureala de iarna?

Bravo lui Gety ca are fetita cuminte si noi draguta varsam pipi pe unde apucam,zilele trecute ai iesise caca ppe un crac si-zi Anderi "asta l-a scapat pe undeva<ea ami zice nu cred fata nu-i,bu-l vad>A doua zi imi mirosea in camera deschid ferestrele ma pun sa caut nik,cand ma bag in pat pe sub transperante 3 carnaciori plantati.

Lilino da secretoasa mai esti fata!Multumim ptr vestile bune,mai tine-ne la curent.

Monique draguta camera mai are Cosmi,cand ma gandesc ca vreau s eu sa zugravesc si sa reamenajez la Matteo sa-l mai si mut la el in camera,uau ce ma asteapta,am in var de ala dragut pe pereti (cauciucat) care numai cu raspapir cred ca se ia

Xandrutza n-ai decartat fata,plodul nr 2?
Mare curaj mai aveti,ma mir de fiecare data cand vad mame cu cate 2 unul dupa altul,toata stima!

Eloise asa este Andra e o fata de milioane si Ruxa un copil foarte scump (intradevar mananca extraordinar de bine singura si fara sa se murdareasca de loc) insa problema cea mai mare este ca e foarte timida si plangacioasa,iar din cauza asta ai da mari batai de cap Andrei,saraca sincer io nu cred ca as putea avea atata rabdare sa fiu in locul ei.Sper insa sa poata rezolva problema asta mi-o doresc din tot sufletul ptr amandoua.

Oricum nu mai am de ce sa ma plang ,inafara de crizele din dotare(cateodata) am o bomboana de baietel,nu e el un inger dar e intelegator si stie ca mama lui "trebuie sa munceasca sa produca bani sa cumpere pufuleti cu surpize" e disperat dupa ei.Ma bucur ca aici l-am dezvatat sa-mi stea lipit si sa nu pot sa fac nimic,acum se joaca singur,se joaca cu copii,il ajuta pe "nono Fane"la treburile gospodaresti.

Pe 5 plecam si noi acasa si ne pregatim de cresa,sper sa fie totul bine mai ales ca va fi in compania lui Rares si a mai multor copii din parc cu care el se intelege foarte bine.Sper sa aiba o acomodare rapida si fara prea multe urlete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Haideti laluta.

Am vazut mandretele de bucurii si mamici care s-au intalnit la Iasi..

Sephora...totul e bine cand se termina cu bine. Bine ca ati scapat de toate aftele alea pacatoase. Acum sti sa nu-i mai dai lapte din ala. Sa ne arati poze din parcul de distractii.

ramo concediu placut, sa va intoarceti sanatosi si cu multeee poze.

Azi trebuie sa incep sa caut o bicicleta pe care i-o va lua mama de ziua ei. Pana acum nu ma agitam pt ca am vazut ca nu o atragea,mai ales ca avea si un moto pe care nici nu l-a bagat in seama, dar cica ieri plangea dupa una prin parc. Sa vedem ce gasim.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Monica, saru`mana pentru cafeluta.
Sephora, bine ca s-a terminat cu bine, Matti ca mult a chinuit. Chiar, daca aveti poze din parcul de distractii, poate ai timp sa ni le arati si noua.
P.S. Inca nu am decartat
Copilul din dotare e ok, a dormit, nu a mai facut febra decat foarte putin, a si mancat; dar o sa tinem tratamentul pana la capat.

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

lexi, masina aia este pt.bebei, noi vrem una cu pedale
adica ASTA

am vazut pozele de la Iasi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

ieri spuneam ca ies cu fetele, bineinteles si cu copii dupa noi
nu va puteti imagina ce circ au putut face
am gasit o terasa noua in cartier si super fitzoasa si astia mici au facut numai nebunii pe acolo, plus ca au urlat cand i-am certat (chiar daca ii certam "in soapta")
au lovit toate globurile iluminatoare din decor, au aruncat cu pietrele de decor, au alergat de nebuni, s-au uitat pe la mese cum mananca oamenii, au furat furculite de pe masa, au mutat scaune, s-au alergat cu alti copii, au plans, ne-au furat mancare din farfurie, s-au batut pe jucarii, s-au imbrancit, au tras de plante
pe scurt, un circ, un calvar
m-am jurat ca nu mai ies cu el la terasa pana nu se cizeleaza,
iar acasa cand am ajuns iar urlete ca de ce nu-l iau in brate, parca il muscase ceva de fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata....
Eu azi sunt un pic suparici...a plecat mama inapoi la munca in Italia...ma obisnuisem si eu si Sebicu cu ea.
imi pare tare rau k nu am apucat sa ajung la intalnire....dar sper sa ma revansez data viitoare, am vazut pozele...frumoase foc bucuriile noastre.
Sephora ma bucur ca acum e bine baiatul....poaate cand ai timp pui cateva poze de la Disneyland
Sebi a devenit foarte plangacios....ma termina cu plansu dupa suzy...e jale.
Incep sa am nervii intinsi la maxim....aia astept sa incep munca.Multa lume ma judeca...dar eu simt ca si rabdarea mea are o limita.

Va pup merg sa imi pun de o cafeluta.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

mexxulica, stiu ce simti, si eu eram asa pana sa incep serviciul, abia asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mai lilina da cu o masinuta din aia m-as plimba si eu. Sper sa o gasesti sa o iei pt Vladone. Ce terasa s-a deschis in cartier la noi .... voi chiar vroiati sa va distrati cu copii dupa voi. Pai eu m-am dus de 2 ori cu Cosmi sus la Alegro si am zis gata ...peste cativa ani.

xandrutzama bucur ca sunteti mai bine.

mexxa sa sti ca nici noi nu putem renunta la suzeta. Le roade in 2 zile de tb sa le arunc dar tot ea plange dupa ele. I-am zis ca le face buba, le arunca la gunoi si dupa spune sa mergem la magazin sa luam alta. De ce sa te judece lumea....ca vrei sa incepi serviciul?!

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Lilina...poate dupa va fi mai greu....dar si mai bine
Acum sa vedem ce o sa imi gasesc...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

moniq, eu nu am vrut sa ies cu el, dar nu am avut incotro, a insistat mada si m-am dus, am fost langa L'Incontro, la Cantina Verde, super frumos, sa mergi acolo sa vezi, zici ca esti in Italia
as vrea sa merg si eu la Allegro, ca am vazut ca e super misto renovata

Mergi la inceput