Bucurii de sept-oct 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 6

Monique_new spune:
mexxatu fa cum simti lasa ce zice lumea. Bafta. Cred ca fiecare dintre noi ne-am cam "tacanit" cat am stat acasa, intr-o masura mai mica sau mai mare.Cel putin eu asa m-am simtit.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

mexxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique_new mexxa sa sti ca nici noi nu putem renunta la suzeta ![]() POZE COSMI 1 ANISOR ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da...pentru ca va merge la cresa,si avand in vedere problemele care le-a avut...toti zic ca nu mor daca mai stau 1 an...eu nu mor dar imi iau campii de tot

Sebi are 9 zile de cand nu mai are suzeta...de aia si e nervos.Am scos-o ca i sa cariat un dintisor...si am citit ca e posibil de la silicon, acum sa vedem.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de

Monique_new spune:
Lili am fost la L'Incontro dar langa nu stiu.....studiem. La Alegro e f frumos, au si un sistem de racire cu apa..nu stiu exact cum se numeste.Pe mine ma oftica cladirea care au facut-o peste restaurant ca mi-au luat toata privelistea.
mexxa ce sa zic de carii se poate. Eu nu am insistat prea mult pt ca abia i-au dat caninii toti 4 o data si cred ca o maninca gingiile rau. Dar dupa o sa incerc sa i-o scot.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
monique, am vazut si eu sistemul ala de racorire, e super tare, nu stiu cu meniul cum mai stau
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

xandrutza_76 spune:
Lilina, super masina!! Imi pare rau de experienta neplacuta de la terasa.
Monica
Andreea, eu zic ca nu e rau ca te-ai decis sa-l dai pe Sebicu la cresa. El are nevoie acum sa fie tratat ca un copil normal, doar nu mai este bolnav; s-o fi saturat si el mititelul de atata boala. Tin minte ca spuneai ca-i plac copii (sau ma insel?), cresa, mai bine zis socializarea, o sa-l ajute mult. Fruntea sus, lumea critica dar nu si propria ograda, din pacate...
Sper sa-ti gasesti serviciu bun. Bafta!
Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

eloise spune:
Nu stiu ce am de la o vreme ca nu reusesc sa mai scriu ca lumea pe forum... cel mult citesc dar nu mai apuc sa raspund.
Ma bucur ca v-au placut pozele de la intilnire.
Xan, eu nu apar in poze pentru ca pe-astea postate de mine le-am facut chiar eu. Cred ca figurez in vreo 2 facute de Andra.
Seph, am uitat sa-ti spun cit de rau imi pare ca n-ati trecut si voi prin Iasi. Imi pare rau si ca ati avut tot felul de necazuri, bine ca au trecut.
Am vazut toate pozele anuntate, acum imi vin in minte cele cu pufisorii si cele cu Iustin & Teo la Navodari, grozav au mai crescut copilasii, s-au facut mari si frumosi!
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~

Monique_new spune:
Lili mie mi-a placut ciorba de burta. E foarte buna. Am mai mancat mici si niste frigarui care sunt ok.
POZE COSMI 1 ANISOR

eloise spune:
Lilina mi-am adus aminte sa te-ntreb ceva... tot intentionam s-o fac dar uitam mereu. Retin ca anul trecut voi ati fost in Antalya la Delphin Palace, zi-mi si mie impresii te rog pt ca mergem si noi acolo pe 15 sept. Bine, stiu ca e fain, dar vroiam sa aud si cum v-ati simtit voi.
Anul asta nu mai mergeti? Eventual in aceeasi perioada cu noi?
Si da, nasol cu copiii la restaurant, terasa etc. Pur si simplu nu se poate sa-ti tihneasca.
puiul meu creste...

eloise spune:
Spuneam eu ca-s amnezica ...
Tot uit s-o felicit pe Itzy pentru plecare. Sa fie intr-un ceas bun si sa va adaptati rapid acolo. Astept si eu detalii ca-s curioasa. Si mai ales poze. Cum pui tu multe poze de obicei, o sa fie un adevarat regal de-acum inainte sa vedem papusica in mediul acela exotic .
puiul meu creste...

lilina spune:
eloise, a fost suuuuper misto la Delphin Palace (daca mergi la ala la care am fost eu, adica cel care e mai aproape de aeroport).
au mers niste prieteni de-ai nostri cu un an inainte si ne-au spus de el, asa am ajuns si noi acolo
am cerut patut pt.copil, asa ca am stat super lejer
ce sa-ti zic, o sa mananci tare bine, ca la capitolul mancare stau tare bine
au piscine de tot felul si pt.copii, poti sta si pe plaja pe sezlong sau in baldachine, se plimba ospatarii cu tot felul de cockteiluri si fructe la gheata peste tot, au tot felul gustari din 2 in 2 ore in diverse zone ale resortu-lui (gofre, clatite, cartofi copti si alte nebunii)
poti merge seara la teatrul de vara unde sunt spectacole, e super misto pt.copii
au si baby sitteri daca vrei sa il lasi si sa pleci in excursie, daca vrei
ai un mall chiar langa hotel, la vreo 3 minute, anul trecut era abia deschis, dar de acolo poti lua suveniruri sau chiar din hotel, este un culoar cu magazine, sau de vis-a-vis de hotel e plin de magazine
tot la capitolul mancare, exista diet corner, de unde eu luam carne si legume fierte pt.Vladone si le puneam la blander
e un mic paradis
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul