Bucurii de sept-oct 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 4

lilina spune:
LEXI, dar un bmw pt.fiul meu nu gasesti ? ca pe site-ul ala nu au pe stoc PLEEEEEASE
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

xandrutza_76 spune:
Buna fetele, tot in viteza, pana si lectura am facut-o pe diagonala...
Ma bucur ca Itzyshor a ajuns cu bine; Lilina, multumim pentru detalii.
Sibylle, toate cele bune!!
Lexi, faine jucariile! Multumesc pentru sms.
Gety, pup Maria scolarita!
Poze nu am vazut, doar tarta Monicai, nu m-am putut abtine
Doresc intalneala placuta fetelor din Iasi cu Sandra si Sephora!
Mira, noi nu am scapat acadele pe mana Narcisei.
Adina, sper sa va convina cresa aceea.
Uf, nu mai stiu ce mai aveam de spus.
Uitam: noi cu rosu in gat cat incape, febra, miorlaieli, antibiotic (antitermicele nu si-au facut efectul, azi era cam a treia zi), asa ca voi intra mai rar zilele astea. Multumim fetelor care au intrebat de noi!
Va pup!!
Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

anangel_lexi spune:
Lilina, BMW-ul ala nu l-am vazut decat pe site-ul lor, dar ma mai uit, daca vrei. Da-mi denumirea exacta a jucariei ca nu mai tin minte ce model ti-a placut.
Monique, stiu, te inteleg, si eu abia astept sa ma joc cu jucaria fiica-mii! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

anangel_lexi spune:
Lilina, uite, am gasit ceva, ce zici?
http://cgi.ebay.de/Original-BMW-Baby-Racer-Blau-Orange-neu-und-OVP_W0QQitemZ110281939112QQcmdZViewItem?hash=item110281939112&_trkparms=72%3A823%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 de
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

anangel_lexi spune:
Xandrutza, multa sanatate lui Narci! de

eloise spune:
Am revenit de la intilnire. Din pacate am fost doar Roxana, Andra si cu mine, + copiii din dotare, fireste. Am petrecut citeva ore foarte placute (exceptind alergatul dupa copii si mofturelele aferente ). In orice caz ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa le cunosc pe Andra si pe scumpetea ei mica. Amindoua sint niste frumoase si au niste ochi luminosi, minunati
(mie mi se pare ca si ai Ruxei tot verzi sint, sau macar verzi-albastrui). Ruxa e tare cuminte si maninca singurica asa de bine, ca nu-ti vine sa crezi. La masa a papat doar salata, ca o domnisoara ce are grija de silueta ei, si a papat-o singurica, cu furculita, am ramas uimita ce bine se descurca.
Aici poze din parc.
Dar ce s-a intimplat important si n-am apucat sa surprind eu in poze e ca Vladut a primit 2 pupici pe botic de la Ruxa .
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~

ramomar spune:
salutareee
vazut frumoasele bucurii la intalneala din copou, dar si frumoasele lor mamici
xandrutza multa sanatate Narcisei!
adinaF cand e ziua ta? La multi ani anticipat ca sigur se apropie, daca ai facut listuta
ma bucur ca itzy a ajuns cu bine!
pufymic sper ca ai avut o zi frumoasa la serviciu, avand in vedere ca a fost prima zi!
Urez LA multi ani tuturor bucuriilor care isi vor serba ziua cat eu voi lipsi (pana prin 09 sept) . Le pupic dulce si le doresc tot bine din lume!
Va pupic si o sa-mi fie dor de voi!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

anangel_lexi spune:
Eloise, foarte frumoase pozele si ma bucur ca v-ati simtit asa de bine! Inteleg ca Vladut a scapat complet de teama fata de alti copii. Felicitari!
Ramo, concediu placut si cat mai multa odihna!
Pufy, prima zi de lucru? felicitari! Astept impresii! de

xandrutza_76 spune:
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate. Narci papa bine, e vioaie, sa vedem la noapte ce va fi.
Ramo, concediu placut!!
Am reusit sa vad pozicile anuntate. Andra, pe tine nu te-am zarit in pozele de la intalneala. Copilasii s-au simitit bine, din ce am vazut eu in poze.
Lexi, frumoase pozele din concediu. Ma uitam la Maria, ce perisor frumos are.
Monica, imi place camera lui Cosmi.
Pupam si pufisorii. Si pe Dudu.
Pupici Sebicu, tie si bunicii tale.
Pupici tuturor!
Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

Sephora spune:
Va pup fetelor
Iata-ma ca am revenit....
Dupa un concediu destul de scurt,destul de dragut si destul de bolnavicios.
Io o mama handicapata ce sunt i-am dat copilului lapte din sticla,adika proaspat vreau sa zic,nu s-a omorat el bandu-l ca pe cel de acasa,dar vreao 2 zile a baut din cel fara lactoza(datorita enterocoliteti din doare inainte de plecare),cand ma manaca undeva si zic hai sa-i dau de ala proaspat bun si numai bine ca ma trezesc cu el cu 3 afte pe buza de jos,a doua zi cand ne-am trezit avea ditai botu copilul meu,repede cu el la spital,cica ne-a consultat un chirurg in pediatrie,foarte calm,ete n-are nik,se desunfla el (asa fac copii) a luat un virus de herpes si la ei se manifesta prin afte,imi da un gelut (fara nici un gust,ca sa aflu ca era un fel de ser fiziologic),am cautat la farmacie glicerina cu stamicina,binenteles ca n-am gasit,nu mai zic ca si febra era la ea acasa 38-39.La degetut i-a aparut ca o basica,la mana dreapta,degetul mare sub unghie.Ai zic si de aia,cica s-a fript sa sparg galusca (prost am facut).
In fine aftele din gura se tot inmulteau,copilul chiraia intr-una,nu a mancat nici baut timp de 3 zile,ca norocul ca noi trebuia sa ne intoarcem acasa.Cum am ajuns acasa la ora 8 seara am sunat pediatra lui si i-am zis ,a venit femeia la 11 noaptea cu gentamicina injectabila,cand a auzit despre ce-i vorba.A facut copilul o stomatita aftoasa din cauza unui micro-organism din proteina laptelui proaspat,care e foarte periculoasa,ca poate ajunge la meninge.Mi-a zis ca daca mai stateam o zi direct cu el la spital ma duceam.Avea vreo 30 de afte in gura.Mi-era o mila de el!
In fine 4 zile de gentamicina,trebuia sa mergem la Sovata cu ai mei,n-am mai fost m-am dus la Roman si asa ma astepta o gramada de treaba,zic macar la Roman mai gasesc un dr dar in creerii muntilor ba.
A trecut guurita la 2 zile dupa injectii,copilul a inceput sa manace la inceput cate putin apoi din ce in ce mai bine,am uitat sa zic ca,cand am ajuns in tara primul lucru mi-a cerut lapte i-am dat si mi-a baut un bibe full,de atunci imi bea iar bine laptele (cred ca nu-l suporta pe cel de acolo) ptr ca pana la urma i-am luat paseorizat si acolo.
Degetutul alta dandana si cu el,basica cea sparta a facut o coaja,care binenteles ca baietelul o zgandarea,asa ca coaja disparea si aparea,pana cand udandu-se cu Ruxa intr-o zi a cazut si a inceput sa sangereze>am luat copilul de o aripa si la dr (pe langa coaja mai aparusera 2 unflaturi)La care dr dermatolog "piodermita Doamna",abga alt augmentin,cremute si violet de gentiana.
Deci ne distram precum bine vedeti.
In concediu insa am fost la GARDALAND(un fel de Disneyland al Italiei)am stat o zi intreaga acolo,super frumos,muuuuuuuuuulta lume ,Matteo super incantat.
A inceput sa vb si foarte multe cuvinte in Italiana,toata lumea topita dupa el acolo,din fetita cu ochii ca murele nu mi-l mai scoteau.
Operatiunea chilotii merge destul de bine,zice candface dar mai are si scapari.Problema e ca ai place sa se tina de cuc sa faca pipi pe unde ai vine si asta o face destul de des.
Imi cer scuze fetelor ca nu am ajuns la intalnirea de la Iasi,dar am fost foarte stresata zilele astea si nu am vrut sa stric bunadispozitia nimanuni.Asa ca sper sa ami iau revansa si poate atunci vom fi si mai multe.