Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

tuchi - imi pare rau ca te-ai suparat ca ne-am schimbat titlul. dar pana acuma nu stiu cat de norocoase am fost si si mie mi se pare foarte important sa evitam sa ne facem ganduri negre.

prin anti stress nu inteleg ca gata nu tinem cont de recomandari si interdictii, si ca ne facem de cap. doar ca luam fiecare zi asa cum vine ea si fiecare problema atunci cand apare. cu precautiile de rigoare.

oricum, daca cuiva nu ii convine titlul sa zica - ca doar e democratie si numaram pro si contra si gata.

berea fara alcool contine multe chimicale - eu prefer apa minerala.

ce e ala streptococ b? hepatita sau ce?

bunny - si eu o zi nu am simtit bebele saptamana trecuta si tot la michelle m-am gandit.

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

de exemplu eu refuz sa ma stresez cu kilogramele - toata lumea imi zice sa nu cumva sa te ingrasi.

da pentru prima data in viata chiar mi se rupe. ca e grasime si asta se da jos. trebuie efort da se poate. eu stiu ca in liceu aveam vreo 65 de kg - mult mai mult ca acuma. si s-au dus. cea mai mare parte prin schimbarea modului de viata - in loc sa stau in pat la tv si sa bag in mine si sa urlu si sa plang ca-s urata si grasa mi-am facut prieteni, am iesit, m-am distrat, mi-am trait viata si am uitat de tv. si asa s-au dus cea mai mare parte - restul cu sport, dar si ala facut cu placere, nu fortat. si mi s-a reglat si metabolismul si pot manca normal fara sa ma ingras, daca am grija sa fac sport moderat de tot (inainte sa fiu gravida)

nici macar nu am cantar in casa. si nici nu imi cumpar. prea multi ani am trait visand cantarul.

ar fi mult mai grav sa fiu urata - operatiile costa mai mult decat o banda de alergare si nu au efect garantat

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Selene, si eu zic ca e mai bine sa mergi pana la urgenta sa-ti faca o eco sa fii sigura ca bb e bine. Nu vreau sa te sperii, consider doar ca e cea mai sigura metoda de a te linisti.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, da, zilnic, ultima "simtire" a fost duminica la amiaza. Vad cum e pana maine, pe urma dau telefon pentru programare la medic, numai ca parca vad ca nu mai are loc saptamana asta, o sa insist, totusi...

andre_ea, io incerc sa nu mai calc in spitalul ala. Daca ma duc la "Urgenta", astia direct, internare, ca echograful lor nu functioneaza decat dimineata.

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Totusi nu e bine sa stai chiar asa.
Un eco cu bani la care sa intri fara programare nu gasesti?
Esti inca devreme in sarcina si loviturile nu-s asa puternice, dar parca nici deloc 2 zile nu-i bine. Esti sigura ca n-au fost deloc? Poate sunt lovituri mititele si nu le iei tu in seama.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off mai Selene imi pare rau ca-ti faci atatea griji..Du-te la orice cabinet cu ecograf si fa o eco sa vezi bebelina sa te linistesti.
Ea cred ca e bine,dar poate sta altfel si nu o simti tu.
Stai ca uitasem..cum adik sa stai tu sa induri durerile,ca altfel bb sufera?Din contra daca ajungi la contractii bb sufera!Daca iti iei tratamentul se relaxeaza muschii si evident ca asta incearca sa faca dr..sa nu se mai contracte uterul..Off..eu zic sa asculti de medic nu de soacra,ca n-o fi facut el facultatea aia degeaba!Si incearca te rog sa gandesti pozitiv si sa nu te mai gandesti la prostii.Daca cuiva i se intampla ceva nu ins ca musai ti se intampla si tie.Hai,fruntea sus..pune niste muzica,relaxeaza-te,uita-te la o comedie ceva..si nu te mai stresa atat.

cristi,a explicat tuchi in postarea ei ce este streptoccocul B.Nu este hepatita,Doamne fereste!Citeste acolo si-ai sa vezi despre ce e vba.
E frecvent la gravide..

tuchi zau ca n-ai de ce sa te superi..pe bune!Nu cred ca ne-am indepartat de la subiectul important pt noi si anume bb..dar totusi,se mai leaga prietenii,mai zice una ceva,alta ceva..nah,cum zicea si Ralu,incercam sa ne cunoastem cat de cat si din alte puncte de vedere.

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

tuchi zau ca n-ai de ce sa te superi..pe bune!Nu cred ca ne-am indepartat de la subiectul important pt noi si anume bb..dar totusi,se mai leaga prietenii,mai zice una ceva,alta ceva..nah,cum zicea si Ralu,incercam sa ne cunoastem cat de cat si din alte puncte de vedere.

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

si eu vreau sa devenim prietene

si cred ca suntem pe drumul cel bun

dupa odisee urmeaza si clubul scutecelor unde mergem impreuna, nu?

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Fetelor, vad maine, ca acum e 7 fara 20 p.m., unde mai gasesc ceva deschis? Echo, adica.

Ledi, era exemplu de "uite ce i-a venit soacrei in minte". Ma enerveaza oamenii care nu cred ca exista si ALTE situatii decat cele pe care le cunosc / le-au trait ei. Soacra mea e un astfel de om. Daca ea n-a trait asa ceva, nu exista, domnule... Pentru ea, nu exista spaga in spitale, pentru ca ea n-a dat. Nu exista probleme in sarcina, gen dureri si asa, pentru ca ea n-a avut. Nu se poate sa coste nasterea milioane, pentru ca pe ea n-a costat-o nimic. Nu se poate sa nasc copilul fara casatorie, pentru ca ea e casatorita (si nefericita). Nu se poate sa simti placere cand faci dragoste, pentru ca aia se numeste sex si e pacat. Trebuie sa te acuplezi (citat soacra) pentru ca sa faci copii. Nu se poate ca fiica ei sa aiba primul iubit la 25 de ani, ca si asa nu-i trebuie...

(Sper sa nu citeasca iubi pe aici, chiar nu vreau sa-l supar, cu barfa mea...)

cu Daria Nandini de 22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Trebuie sa te acuplezi (citat soacra) pentru ca sa faci copii.
cu Daria Nandini de 22+

ce e aia acuplat?

e tare soacra ta!

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

cristi, un termen de pe vremea bunicii, cand sexul era tabu...

II. tr., refl. a (se) împerechea. (<fr. accoupler)

cu Daria Nandini de 22+

Mergi la inceput