Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny cristi, un termen de pe vremea bunicii, cand sexul era tabu... II. tr., refl. a (se) împerechea. (<fr. accoupler) cu Daria Nandini de 22+ Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
Acu' iarta-mi interventia, dar nu asa se fac copiii? Sau ii aduce barza?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Leditia spune:
Selene..trist,ce sa zic.Nu o baga in seama.Stiu si eu un specimen de asta,dar am scapat...
Ce sa zic,nu suport nici eu ce ai scris tu si m-ar calca rau pe nervi,dar vezi tu in timp am invatat ca trebuie sa nu mai plec eu capul mereu,ca daca am o parere sa mi-o zic si s-o sustin si sa nu ma mai stresez cu unele si altele (sau altii) care au impresia ca le stiu ei pe toate si detin ei adevarul absolut!
N-o mai baga in seama,eu i-as zice cateva,dar nah,depinde si de cum esti tu..Sau l-as pune pe-al meu sa-i zica sa ma lase in pace,ca atunci cand o sa am nevoie de "sfaturi" din partea ei o sa i le cer eu.
si
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian
Selene_Bunny spune:
andre_ea, e o chestie aici...
E vorba de facut copii cu / fara dragoste... Din punctul meu de vedere, cine se culca cu sotul din obligatie sau pentru a face copii DE GURA LUMII (adica pentru ca asa trebuie, asa e firesc - fara niciun motiv personal, totul in virtutea inertiei), e un om... falit la capitolul fericire, implinire, bucurie in casnicie...
Pe vremea aia, nu se obisnuia sa se locuiasca impreuma, pentru a-ti da seama daca omul ala chiar e potrivit pentru tine sau daca are hibe care ti-ar putea cauza probleme mai tarziu... Si socrul are, io i-am zis franc in fata soacrei, dar chiar nu mai erau barbati pe Pamant, numai pe asta l-ati gasit?
Fara suparare, mama mea a fost un pic mai fasneata (ca sa n-o zic pe aia dura, LOL) si a fost mai bine asa, sincer...
cu Daria Nandini de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Selene_Bunny spune:
Ledi, nu-ti face griji, ca-s destul de rea de gura... Colectionez exemple, ca sa am cu ce sa atac mai tarziu, mua-ha-ha...
A, si nu fac diferente, daca ma enerveaza, ma enerveaza, fie cine-o fi...
cu Daria Nandini de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
andre_ea spune:
Acuplatul asta nu zice daca implica sau nu sentimente, nu? Sau implica lipsa lor?
Anyway, cred ca o asculti prea mult pe soacra ta. Ignor-o mama, las-o sa zica si tu fa tot cum stii tu.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
Daiopri spune:
Multumim de aprecieri. Pai eu ce sa fac daca atata zice cantarul?
Baiatul are in jur de 120cm. Cred ca este inaltut pt varsta lui, dar am mai vazut si la fel cu el la aceeasi varsta. De semanat nu prea seamana cu noi, parca mai mult asa cu bunicul (cel cu capul in nori:))) Verisorii sotului ziceau dupa ce l-am avut ca nu stiu cu cine seamana baiatul ca el este frumos:)))
Nu stiu daca v-am zis, dar eu toata sarcina trecuta ziceam sa am un baiat frumos si cuminte. A iesit numai frumos:)))
Iris, pai plecam in petit ca in gasca noastra ducem lipsa de fete. Cat despre baieti, sper ca nu ziceai si de sot, ca ii dau eu lui succes la fete. Dar s-ar putea sa ai dreptate ca o sa am 2 baieti. Dupa ce i-am facut vaccinul si-a luat el niste stickere de la dr si tot zicea ca a luat si pt fratele lui:))
Si se zice ca de obicei copii simt ce e urmatorul. S-a nimerit la 2 cunostiinte pana acum la care copii mai mari erau la varsta la care sa isi dea cu parerea.
Alina, am vrut sa zic si ieri si nu am apucat sanatate multa. Si parca mai zicea cineva ca e bolnavioara uram si acolo sanatate.
Tuchi nu te enerva mama, te rog. Nu te-ai obisnuit pana acum?:)))
Da, este o problema imensa aici cu listeria la o fabrica de mezeluri in principal. Mare noroc pe mine ca de obicei nu cumpar de la ei, ca nu prea ne plac la gust salamurile din magazin. Desi tot stau si ma gandesc daca as fi avut pe unde sa gust ceva. De aceea ieri intrebasem si dr, dar zice ca nu e problema. E drept ca in zona noastra nu sunt raportate cazuri, dar cine stie. Nu pot decat sa ma rog la DD, ca daca mi-a dat copilul asta sa aiba si grija de el. De aceea am fost si mai nervoasa ieri.
Pe mine nu m-au deranjat afirmatiile ca trebuie luat atat sau atat in sarcina, cat asa cum am spus relatarile despre ce s-a intamplat la altii. Sincer evit pe cat pot sa citesc la alte subiecte.
Cat despre schimbarea titlului poate ar trebui tinut norocoase cu anti stress sau nestresate:)))
In fine.
Bun venit noilor mamici.
Selene ai grija de tine. Cum zicea si miere, daca mananci ceva rece si dulce ar trebui sa aiba ceva activitate in juma de ora. Asa recomanda astia la eco aia de 3d sa mananci inainte de eco. Tinem pumnii sa fie bine.
Eu la prima sarcina am luat 22kg, si in 4 luni eram la ceva mai putine decat inainte de sarcina. Am alaptat pana la 1 an, dar in schimb am avut o gramada de treaba, caci lucram de acasa, treburile din casa, plus scoteam baiatul afara. Nu m-am spart in figuri cu mancarea dupa nastere si nici nu am mai luat vitamine (ca am eu ce am cu ele…)
Cam asta. Sper sa reusesc si acum sa revin la fel de bine, desi daca planific sa merg in tara o sa fiu cam rasfatata, si se lasa cu kg.
Aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cristi_2003 spune:
cu ce sa se obisnuiasca tuchi, daiopri? daca si tu ai plangeri te rog sa ni le spui
20+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Daiopri spune:
Cu discutiile in contradictoriu cristi:)) Eu plangeri tot am, de cand is pe aici de prin 2002. Ba de kg, ba de una ba de alta. Ca asa is eu mai vaicareata. In nici un caz de persoane. Sa vezi cat m-am vaitat la fetele de la odiseea cealalta. Referitor la ce se scrie aici nu am avut nimic contra pana ieri. Cumva mesajele lui pyc imi ramaneau in minte numai ca teribil, ingrozitor, se intampla doar nenorociri, etc... Poate am avut eu ceva defect in minte:(
Si tie am vrut sa iti zic ceva si am uitat. Ziceai ca plangeai ca erai grasa si urata?:)) Nu retin daca te-am vazut in vreo poza da pune si tu aici la critici:))) Eu nu mi-am batut capul cu kg pana cand am gasit sotul asta, care a avut numai prietene slabe inaintea mea, si eu ca o fata ambitioasa am zis sa fiu si eu mai supla. Nu zic ca mi-am facut un rau, ca acuma is multumita (in general) dar tot asa cu eforturi taica. Inainte de sarcina nu eram prea slaba, dupa mine as fi vrut sa fiu mai slaba cu vreo 3-5kg. In general eram cam la 73kg la 1,87. Da vorba ta, in facultate la licenta am ajuns la 67 si tare mi-a mai placut. Da nu am mai prins aia niciodata.
Caci daca tot in vaicareata is si lenesa (nu stiu daca am zis). Eu si sportul, mai bine nu mai mananc….
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
CADIA spune:
Fetelor[/b], tuchi, eu nu am inteles exact care este problema, denumirea odiseei sau asa zisa "abaterea de la tema/subiect".
Eu am inteles ca numitorul nostru comun este "nasteri in ian-feb 2009", pe scurt.Deci de la acest subiect este clar ca nu se abate nici una".Din contra toate burticile de aici, avand acest numitor comun (perioada aducerii pe lume a bebicilor nostrii)aduc un plus de valoare si informatie, chiar prietenii in aceasta bucatica de forum.
[b]Gresesc cu ceva?
17+cu CLARA