Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
Iris2002 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
ba-i normal. asa mai poate face inca o perioada. vestea buna e ca dispar cam la fel de brusc cum au aparut. este felul ei de a-si manifesta frustrare - pe care dupa aia o sa o exteriorizeze prin vociferari sau argumentari - atunci sa vezi dureri de cap si felicitari ptr weekend-ul lung. |
Roxana, esti o draguta, multumesc pentru raspuns. Francesca are unghia neagra, cred ca o sa ii cada, si o doare inca, cind o atinge (singura o face) zice: au si gata, sa opreasca durerea. I-am pus atunci compresa si am dat-o cu un gel homeopat care il recomanda aici pentru cazaturi, lovituri fara rana, dar tot ii va cadea unghiuta.
micola spune:
Ingrid, roxanasi Selene
si multumesc muult muult de tot! m-am mai linistit, ca nu stiu ce ma faceam pana saptamana viitoare cand ajung la doctor
Va urez o zi superba!
18 + cu
!
!
roxanaz spune:
Ingrid, pot fi contractii sau daca sunt intepaturi sau dureri mai ascutite pot fi intinderi de ligamente ale uterului. e bine daca cedeaza la antispastice, asta conteaza.
Iris, uff, biata unghiuta. din pacate dor tare de tot. pupicei multi Francescai!
CADIA spune:
Fetelor, mi-e doctorita nu mi-a dat pana acum nici un fel de vitamine/fier/calciu/nospa/altceva. Este in regula?
Aaa..si inca ceva, mi s-a facut o pofta de GOGOSI de numa-numa.

Am aranjat cu cumnatzica mea sa vina pe la mine si sa-mi faca, ca eu sunt tare "varza" in ale gatitului.
17+cu
CLARA
micola spune:
Tuchi, multumesc si tie pentru precizari
. M-am mai luminat :) Mi-am amintit ca eu anul trecut am avut si zona zoster, care tot din familia herpes este...si anul asta, in aprilie, am avut herpes la gura...si in mai am ramas insarcinata......
Cadia, ce-ti veni sa zici de gogosi acum? cred ca trimit pe cineva sa-mi cumpere...
:)
18 + cu
!
!
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am o rugaminte, daca aflati preturi recente de la prietene / cunostinte, care cat a platit pentru nastere (naturala / cezariana), in ce oras / la ce spital / ce doctor, sa le postati si aici, sa ne facem o idee.
Io atata m-am agitat azi, ca am impresia ca mi-a crescut tensiunea si am dat-o si-n oaresce contractii, nedureroase...
Parca a miscat fata cum misca ea inainte, dar acum ma intreb daca nu e contractie, ca-s nebuna rau, ma plimb prin casa si astept sa treaca timpul...
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cristi_2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, am o rugaminte, daca aflati preturi recente de la prietene / cunostinte, care cat a platit pentru nastere (naturala / cezariana), in ce oras / la ce spital / ce doctor, sa le postati si aici, sa ne facem o idee. Io atata m-am agitat azi, ca am impresia ca mi-a crescut tensiunea si am dat-o si-n oaresce contractii, nedureroase... Parca a miscat fata cum misca ea inainte, dar acum ma intreb daca nu e contractie, ca-s nebuna rau, ma plimb prin casa si astept sa treaca timpul... cu Daria Nandini de 22+Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
eu am inteles ca la noi se da cam 3-4 mil la ginecolog, 1 la anestezist si neonatolog, cafea si/sau ciocolata la restul.
da ma voi interesa inainte cu o luna ca sa stiu precis
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Selene_Bunny spune:
Inca ceva: herpesul genital manifestat in sarcina, HPV (papiloame) manifestat in sarcina, HBV (hepatita B) in sarcina, sunt toate indicatii de cezariana. Contaminarea se face in momentul traversarii vaginului de catre fat. In plus, o graviduta cu hepatita B nu are voie nici sa alapteze.
Lipsesc fete de la apel: crisspoliss, mvb, Angellique, yashy, parca si edinuta...
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Iris2002 spune:
Roxana, multumesc pentru incurajari.
Cadia, esti foarte draguta si tu, doare rau intr-adevar, bietul meu pruncusor. Acum a adormit.
va pupacesc pe toate
Justme, draguta burtica!