Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Da, se vad...Ce draguta e...io mai am pana acolo...sunt invidioasa, vreau si eu asa burtica...Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007)

Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

io nu stiu ce va apuca sa vorbiti de contractii ca sa ma apuce si pe mine. parca imi era dor.... sa nu ma pot ridica de pe scaun .
Ingrid, si durerile "ca la ciclu" pot fi contractii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micola

Buna ziua, burtici! :)
just, super burtica ta!! la mai mare :)
Am luat si eu rezultatele testului torch, dar pana saptamana viitoare cand merg la dr...nu stiu cum sa le interpretez. le pun aici, poate stie careva dintre voi. Daca nu, nu-i nicio suparare ca doar nu sunteti dri:).
Deci:
1. Anti-Rubeola IgG , CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: 81, 80
Interval biologic de referinta
<9 negativ, 9-11 incert, >11 pozitiv 2. Anti-Rubeola IgM CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: 10,00
<20 negativ, 20-25 incert, >25 pozitiv 3 Anti-HErpes IgG 1/2 CHEMI-clt, DIASORIN Rezultat: POZITIV
negativ 4 Anti-HErpes IgM 1/2 CHEMI-clt, DIASORIN Rezultat: NEGATIV
negativ 5 Anti-Toxo.gondii IgG, CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: <3,00 IU/mL
<7,2 NEGATIV 7,2 - 8,8 -INCERT>8,8 -POZITIV 6 Anti-Toxo.gondii IgM, CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: <3,00 AU/mL
<9 NEGATIV 9 - 11 -INCERT>11 - POZITIV 7 Anti-CMV. IgG, CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: <5,60 IU/mL
<0,4 NEGATIV 0,4 - 0,6 -INCERT >sau =6 POZITIV 8 Anti-CMV. IgM, CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: <8,00 AU/mL
<15 NEGATIV 15 - 30 -INCERT Recoltare dupa o saptamana > =30 POZITIV multumesc anticipat, daca stie cineva. si daca nu stie, tot la fel :)va pup pe burtici:)
18 + cu ! !
IgG - pozitiv cu IgM negativ inseamna ca ai avut boala candva, dar acum nu o mai ai si, deci, nu mai e periculos, fiindca ai deja anticorpi.Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

micola, scuze, uitasem sa zic de rezultate, nu gandesc prea clar acu':
1. Anti-Rubeola IgG , CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: 81, 80
<9 negativ, 9-11 incert, >11 pozitiv - ai anticorpi pentru Rubeola

2. Anti-Rubeola IgM CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: 10,00
<20 negativ, 20-25 incert, >25 pozitiv - ai avut rubeola, acum nu ai o infectie activa

3 Anti-HErpes IgG 1/2 CHEMI-clt, DIASORIN Rezultat: POZITIV
negativ - ai anticorpi ptr herpes

4 Anti-HErpes IgM 1/2 CHEMI-clt, DIASORIN Rezultat: NEGATIV
negativ - nu ai infectie activa cu virus herpes

5 Anti-Toxo.gondii IgG, CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: <3,00 IU/mL
<7,2 NEGATIV 7,2 - 8,8 -INCERT>8,8 -POZITIV - nu ai anticorpi ptr toxoplasma

6 Anti-Toxo.gondii IgM, CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: <3,00 AU/mL
<9 NEGATIV 9 - 11 -INCERT>11 - POZITIV - nu ai avut infectie cu toxoplasma

7 Anti-CMV. IgG, CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: <5,60 IU/mL
<0,4 NEGATIV 0,4 - 0,6 -INCERT >sau =6 POZITIV - ai anticorpi ptr CMV

8 Anti-CMV. IgM, CHEMI-cnt, DIASORIN Rezultat: <8,00 AU/mL
<15 NEGATIV 15 - 30 -INCERT Recoltare dupa o saptamana > =30 POZITIV - nu ai infectie activa cu CMV (primara)

Mergi la inceput

Tuchi vad ca tepricepi. Atunci s-ar putea sa am contractii nedureroase, ca la ecografie doctorita a zis ca sunt miscari de toate felurile, referindu-se la bebe, dar eu cred ca se referea si la altceva din moment ce ma pus sa iau un no-spa la 8 ore (dar eu nu am luat) decat cand mi-am adus aminte.
Cateodata simt ca mi se intareste ceva la burta, dar nupe mijloc, ci intr-o parte, mai exact in partea dreapta, mereu acolo, iar daca tin palma cateva secunde in locul acela se duce galma. Apoi apare iar, si iar pun palma si iar dispare, dar nu ma doare deloc. Or fi contractii? Atunci nu ma doare deloc!Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

io nu stiu ce va apuca sa vorbiti de contractii ca sa ma apuce si pe mine. parca imi era dor.... sa nu ma pot ridica de pe scaun .
Ingrid, si durerile "ca la ciclu" pot fi contractii.

Dar nu-i obligatoriu sa fie, nu? Uneori ma doare destul de tare. Dar daca iau un duphaston si un no-spa in cateva ore trec. Or fi totusi contractii?Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Tuchi vad ca tepricepi. Atunci s-ar putea sa am contractii nedureroase, ca la ecografie doctorita a zis ca sunt miscari de toate felurile, referindu-se la bebe, dar eu cred ca se referea si la altceva din moment ce ma pus sa iau un no-spa la 8 ore (dar eu nu am luat) decat cand mi-am adus aminte.
Cateodata simt ca mi se intareste ceva la burta, dar nupe mijloc, ci intr-o parte, mai exact in partea dreapta, mereu acolo, iar daca tin palma cateva secunde in locul acela se duce galma. Apoi apare iar, si iar pun palma si iar dispare, dar nu ma doare deloc. Or fi contractii? Atunci nu ma doare deloc!

Ingrid70 14+

aia suna a bebe nu a contractie

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, eu interpretez asa:

Rubeola IgG - valoarea indicata de tine arata ca ai avut boala, conform intervalului de referinta, deci ai anticorpi

Rubeola IgM - valoarea indicata de tine arata ca boala nu este activa in momentul de fata, ceea ce este bine

Herpes, la fel, ai avut boala, dar aceasta nu este activa acum. 1/2 banuiesc ca se refera la herpesul bucal (1) si la herpesul genital (2). Acum, sa nu te ingrijorezi, este foarte posibil sa nu fi avut niciodata manifestari de herpes genital. Asa mi-a iesit si mie rezultatul, ca si tie, si m-am stresat, pana cand m-am documentat suplimentar si am vazut ca testul de sange NU este chiar atat de performant in diferentierea herpesului bucal de cel genital, trebuie un test specific, care e destul de scump. Prin urmare, am eliminat stresul in privinta asta.

Toxoplasma, ai grija, ai IgG negativ, deci nu ai facut boala, nu ai imunitate. IgM negativ, deci nu e prezenta acum, ceea ce e bine, dar mare grija la animale (pisici), gradinarit si fructe / legume, spala-le bine.

CMV, IgG pozitiv, din valoarea indicata de tine, IgM negativ, ca la mine rezultatele, totul OK aici.

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Cateodata simt ca mi se intareste ceva la burta, dar nupe mijloc, ci intr-o parte, mai exact in partea dreapta, mereu acolo, iar daca tin palma cateva secunde in locul acela se duce galma. Apoi apare iar, si iar pun palma si iar dispare, dar nu ma doare deloc. Or fi contractii? Atunci nu ma doare deloc!Ingrid70 14+
aia suna a bebe nu a contractie20+ cu Traian Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Sa te auda Dumneazeu, dar mi se intampla de vreo doua saptamani sau mai mult si eu am abia 15S maine si toata lumea mi-a spus ca nu am cum sa simt bebele asa devreme, cand eu am zis ca simt ceva-ceva. Bine nu lovituri, dar ca si cum ceva s-ar intoarce ar face o tumba, ceva f f fin.Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Exista 2 tipuri de virus herpes simpex (VHS): tipul 1 care este cauza preponderenta a herpesului labial si tipul 2 care produce in special herpes genital, dar exista si infectii labiale date de tipul 2 si genitale cu tipul 1. Majoritatea populatiei (mai mult de 80%) are anticorpi antiherpetici sugerand expunerea la acest virus.

Infectia cu virus herpetic se transmite prin contactul direct, prin saliva sau prin contact sexual. Mamele cu leziuni active in timpul nasterii pot transmite infectia nou-nascutului (poate reprezenta indicatie de operatie cezariana).Exista 2 forme de prezentare:

Cea mai frecventa manifestare in cazul infectiei cu VHS tip 1 la copil o reprezinta gingivostomatita insotita de febra si stare de rau general. Consta in prezenta de eroziuni si vezicule la nivelul mucoasei bucale si buzelor, putand dura aproximativ 2 saptamani.

In cazul primoinfectiei cu HVS tip 2 apar la femeie simptome de vulvovaginita acuta cu vezicule, eroziuni, edem si eritem la nivelul zonei vulvare si adenopatie inghinala dureroasa de insotire. La barbat se poate manifesta mai putin zgomotos cu secretie uretrala si vezicule in jurul meatului.

Odata produsa infectia, virusul herpetic se localizeaza in ganglionii nervosi si in anumite conditii se reactiveaza. Factorii declansatori ai recurentelor herpetice: stresul, expunerile la soare, traumatizarea zonelor respective, febra, menstruatia.

20sBogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput