Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Selene crispoliss a scris aseara, angellique tocmai ce se intoarse din conced. yashy chiar nu a mai scris cam de mult.
edinutza, esti datoare cu niste pozeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Micola, nici eu nu stiu de unde mi-a venit dar e grav.Am scos reteta de pe net si diseara sigur mananc.
Mi-as cumpara, dar de la cele din comert mi se face rau mereu.Cred ca de la uleiul prea ars si neschimbat la timp.

Selene, dar tu nu te mai linistesti cu agitatia asta??
Eu as vrea sa nasc la particular unde sti ca sunt niste scoruri....Avem inchiata de la servici, conventie cu Medlife si sper sa am anumite reduceri.
Cred ca tu vrei sa afli preturi de la spitalele de stat, nu-i asa?

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

De azi dim ma chinui sa citesc sa recuperez..ce-i drept am fost ba pe mess,ba pe site-uri cu lucrusoare de bebei si abia acum am reusit sa termin ce ati scris.

Iris imi pare rau de Francesca,pupam degetelul.

Selene am inteles ca azi mergi la eco.Eu zic ca totul e bine,dar esti prea stresata,omoara-ti timpul cu ceva si nu te mai gandi la prostii,fata e bine!

Just,ce burtica mumoasa ai!

Cadia,daca sarcina e ok,analizele sunt ok nu are de ce sa-ti dea suplimente..gen vitamine si alte din astea..CA se ia abia din sapt 34,nu se da inainte ca da contractii,am intrebat-o si eu acum cand am mers si mi-a zis sa fac bine sa mananc lactate!Mie abia acum mi-a recomandat elevitul,dar inca nu l-am cumparat.Ideea e ca oricum mananc multe legume si fructe si ma gandesc ca are de unde sa-si ia.Mi-e ca o sa am o pofta de mancare de la elevitul ala de o sa bag in mine aiurea..si bb chiar nu are nevoie de cantitati industriale!
No-spa la fel..Ai dureri?contractii?Daca nu,e bine..Medicul iti recomanda ceva in functie de cum decurge sarcina,de starea ta de sanatate,de istoricul tau medical..daca nu ti-a dat nik,insa ca esti f bine,deci esti o norocoasa :)

Eu sunt cu ochii in calc de azi dim dupa lucrusoare de bebei..
pupici.

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si yashi si edinutza au votat subiectul deci sunt prin apropiere

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

CADIA, si de la stat, si de la privat, Medlife le are afisate pe Net, dar nu stiu daca si alte spitale au curajul asta, sa se afiseze la liber, in public... Doar ce bagi la medic in buzunar e venit neimpozabil... :D

Da' de m-oi linisti dupa 4...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Mi-au venit rezultatele de la TT
Toate riscurile sunt LOW, nu va mai ametesc cu cifre

Iris, tare rau imi pare pentru Francesca. Poate totusi unghiuta aia ramane la locul ei

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

jasmi - felicitari pt rezultatele bune. si cat te-ai mai stresat... pai nu meriti tu bataita?

ai noroc ca ne pastram fortele pt selene cand o sa vina sa ne zica ca bebe e bine merci...

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

jasmi - felicitari pt rezultatele bune. si cat te-ai mai stresat... pai nu meriti tu bataita?

ai noroc ca ne pastram fortele pt selene cand o sa vina sa ne zica ca bebe e bine merci...

20+ cu Traian Carol

mersi cristi
sunt convinsa ca si la Selene este totul bine

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Leditia, n-am fost chiar o gravidutza pe deplin norocoasa.Sa-ti spun de ce.
Am aflat ca sunt insarcinata inainte sa plec in luna de miere.Am facut o eco sa fiu absolut sigura si totul era ok.Cand m-am intors din luna de miere "m-a mancat" sa-mi fac din nou eco pentru ca m-a cam durut burtica in avioane.
Astfel am aflat ca aveam o dezlipire de placenta si un hematom despre care dr. spunea ca-i destul de mare, avand in vedere ca eu avea cam 8-9 sapt de sarcina.Asa ca am trecut pe Duphaston si efort redus la minim.
Probabil daca "nu ma manca" sa merg iar la eco,situatia se agrava, mai ales ca am facut aceasta eco chiar inainte sa merg intr-un wnd ce urama sa fie plin de dans, soare, piscina.Lucruri care mi-au fost interzise cu desavarsire.
Din fericire dupa ce am terminat tratamentul si am repetat eco, totul este OK.
Deci am ajuns la concluzia ca ceva/cineva m-a indemnat sa fac acea eco care nu era sub nici o forma necesara, pentru ca altfel cine stie la ce s-ar fi ajuns.

Selene, sa ne dai de veste dupa-amaiza cand te intorci.

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cadia,important e ca totul e bine acum..
Da progesteronul e bun pt hematoame,am inteles ca ajuta la resorbtia lor.Pe deasupra fixeaza placenta bine.
Acum mai ai ceva?Tu intrebai de vitamine,calciu,no-spa..de aia ti-am raspuns.Oricum aveam dreptate,dr ti-a dat tratamentul corespunzator situatiei tale..deci n-aveau treaba vitaminele,ca ..Eu zic sa papi cat mai sanatos si e ok..No-spa,eventual sa ai in casa..la nevoie poti lua.

Seleneeeeeee...hai fugi odata la dr,sa te intorci si noi ca niste rele sa te certam ca te stresezi aiurea si stresezi si puiuta mica..(glumesc)

ah..si uitai..jasmi,felicitari pt rezultatele bune..

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput