Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Selene, sunt convinsa ca totul va fi bine, o sa vezi.da-ne diseara un semn cand te intorci de la cabinet.

Flowerbee, eu am sunat(in urma cu 1-2luni) la Diagnosis si am rugat-o pe tipa care face programarile sa ma programeze la dr.Pop pentru eco morfofetala aferenta saptamanilor 22-24 (adica intre 30sept si 10oct).Astfel am obtinut o programare pe 06.10, dar dupa multe rugaminti pentru ca nu mai avea loc.

Eu nu m-as lasa la mana tipelor care fac programari, ca n-am incredere.Suna si insista, roaga-o sa te programeze in intervalul pe care-l vrei tu, ca dr,Pop, va sti ce sa-ti faca.
Eu am patit-o cu asistenta lui Iosup si am pierdut programarea.Noroc ca m-am descurcat pana la urma.

bafta multa si tine-ne la curent!

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pai mai tuchi - de ce nu zici asta de la inceput? acuma e clar de ce esti cu nervii... si sa nu te mai apleci dupa scame si alte prostii. mai bine sa fie scame peste scame decat sa se intample ceva cu tine sau cu bebe

de cand faci tratamentul? ceva rezultate?

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

tuchi, ti-a zis si daca este inchis colul?

Contractiile alea nu sunt bune, si eu am avut, de-am ajuns la injectii...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

pai mai tuchi - de ce nu zici asta de la inceput? acuma e clar de ce esti cu nervii... si sa nu te mai apleci dupa scame si alte prostii. mai bine sa fie scame peste scame decat sa se intample ceva cu tine sau cu bebe

de cand faci tratamentul? ceva rezultate?

20+ cu Traian Carol

...tratamentul este acelasi de la inceputul sarcinii cu exceptia magneziului, am renuntat la elevit in favoarea magneziului.

20sBogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!
In primul rand a zis Cristi ceva.... da tata, si eu visez la clubu' scutecelor!!! :)) Presupun c-atunci o sa dau in alte damblale gen: "de ce plange copchilu'!", apoi "de ce nu plange?" sau "de ce doarme..." sau mai stiu eu ce!!! da' macar atunci o sa ne vedem la ochi (io si Matei) si-o sa am cu cine ma certa!! Ca acu' nu pot sa ma cert cu un matz de 500 de grame!!! oricat as fi io de nebuna!!
Selene - da stiu ca ai si tu o bafta ma pui cu rudele astea!!! Apropo, al meu si-a schimbat pozitia azi-noapte si acu ma bombane la buric!!! Se simte diferit oricum, nu-l mai simt acolo unde eram obisnuita!! partea buna e ca m-a anuntat de dimineata ca si-a mutat pozitia ca sa nu-mi fac probleme! Poate asta a facut si Daria! Si pe langa asta - ea e o domnisoara delicata - ce-ai vrea s-o simti ca pe buldozer?? Acu' mai in gluma mai in serios - e bine sa mergi la dr ca sa scapi tu de gandurile negre!! Totul va fi ok sa stii!!! Iar Daria ta va venii cand ii va fi vremea! Nu-ti mai face probleme!
Daiopri - era mai bine sa fie copilu doar cuminte??? zi si tu acuma??? (desi am inteles ca n-ar avea cu cine sa semene doar cuminte... :)) )
Pusyketa - felicitari pt rezultatele bune la test!!!
Crisspoliss - si mie mi se umfla picioarele - soacra-mea imi zicea ca daca se umfla si nu mai dau inapoi sa merg musai la dr ca ar putea fi acumulare de nu mai stiu ce!!! Da' eu patesc cum cred ca patesc toate femeile care stau 9-10 ore in fund pe scaun - seara sunt umflate iar pana dimineata isi revin!!!
Alina - eu iau supliment de fier de cand mi-au descoperit anemia. Pe prospect scrie cda e recomandat in trim 2 si 3 de sarcina. Eu iau 2 tablete de feretab pe zi - doza recomandata in caz de femeie insarcinata neanemica e de 1 pastila pe zi! Eu le tolerez ok! N-am tolerat bine deloc tardyferonu'!!! Cel mai bine e sa intrebi drita de familie!
Tuchi - acu inteleg! Si eu reactionez la fel! Dupa cum ii spuneam si Selenei, al meu s-a mutat abia azi - cand implinim 21 de saptamani! Deci mai ai un pic de rabdare! Si poate ar fi bine sa mai vezi un doctor daca nu te simti bine doar cu tratamentul dat de drul pe care il ai acum!
O intrebare! Poate e prea devreme, da' tre sa stiu: Voi la ce firma de recoltare celule stem o sa apelati? V-ati gandit?? Si cand vreti sa faceti comanda pt kit?? Nu stiu daca e cazul sa ma apuc acum de treaba asta sau sa mai astept!!
Nu in ultimul rand: "La multi ani!!" zapacitului mic din burtica!!! Sa cresti mare si sanatos si sa ne vedem in ianuarie!!!

20+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Selene,colul este inchis, atat orificiul intern cat si extern(asa era sapt. trecuta)insa, nu este bine sa ai colul scurt, este f.probabil ca un col scurt sa nu aiba nici un fel de problema dar, mai bine precautie...

20sBogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Tuchi - acu inteleg! Si eu reactionez la fel! Dupa cum ii spuneam si Selenei, al meu s-a mutat abia azi - cand implinim 21 de saptamani! Deci mai ai un pic de rabdare! Si poate ar fi bine sa mai vezi un doctor daca nu te simti bine doar cu tratamentul dat de drul pe care il ai acum!
O intrebare! Poate e prea devreme, da' tre sa stiu: Voi la ce firma de recoltare celule stem o sa apelati? V-ati gandit?? Si cand vreti sa faceti comanda pt kit?? Nu stiu daca e cazul sa ma apuc acum de treaba asta sau sa mai astept!!
Nu in ultimul rand: "La multi ani!!" zapacitului mic din burtica!!! Sa cresti mare si sanatos si sa ne vedem in ianuarie!!!

20+ cu Matei Teodor

[/quote]

Eu una da, am sa apelez la o clinica din Italia care colaboreaza cu un lab. de aici insa, mai este suficient timp.

20sBogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu cu cei din cj voi face recoltarea

20+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata scribaletelor,

Se anunta un weekend cu soare in Olanda, se pare ca e ultimul weekend de vara din acest an. Noi avem vineri liber, ne-am luat liber, ca sa ne ocupam de noi doi doar, asa ca e si un weekend mai lung.

E un titlu fain, anti-stress, dar nu mi se potriveste in acest moment, desi eu sunt totdeauna cu sfaturi bune de relaxare... fata mea s-a lovit la degetelul mare de la piciorul drept, si-a aruncat o farfurioara pe el si nu stiu cum dar l-a invinetit. A zbierat o ora si jumatate, capul meu pleznea, si nimic din ce faceam nu o ajuta, vroia in brate, dupa aceea ma impingea, dupa aceea iarasi vroia in brate... am plins si eu cu ea. Dupa aceea am incercat sa citim impreuna dar la fiecare pagina isi aducea aminte de degetel, se uita la el, il prindea ceea ce evident ii provoca durere, si iarasi o criza de plans. Pina la urma am dus-o mai devreme la culcare, a picat imediat obosita cum era de la plins. Trebuie sa spun ca nu stiu daca e normal la varsta asta, sa ma documentez, dar fata mea are des crize de plins/zbierat, cind nimeni nu ii intra in voie. Daca nu reuseste sa construiasca ce vrea ea cu cuburile, daca nu ajunge la chiuveta din prima (isi duce sticluta, cana si farfurioasa la chiuveta), orice mica nereusita e un bun moment pentru ea sa faca o criza.

Pe langa asta nu simt bebe, nu am simtit azi deloc, maine merg la eco morfologica cu teama.

M-am plins si eu acum.

Dya, felicitari pentru printesa!

Tuchi, cred ca ai dreptate, eu sunt una care vorbeste multe aiurea si pe langa subiect. Dar nu am probleme sa scriu doar despre sarcina, insa fata mea, sotul meu, sunt parte din viata mea, nu e doar bebe din burtica parte din mine.
Pe langa asta eu nu sunt foarte ocupata de analiza analizelor, daca mi se spune aici ca sunt ok, pentru mine e suficient. Deci discutii alambicate despre diferite valori in sange, etc, nu pot sa sustin, nu ma pricep.

Selene te inteleg cu ingrijorarea. Sa avem incredere ca va fi bine.

StelaPopescu, si eu am baut intr-o vreme bere fara alcool, nu multa, asa cite un pahar. Acum nu imi trebuie dar beau capuccino cu lapte din nou.

Daiopri, sotul tau e simpatic dar eu sunt femeie serioasa, nu ma leg de soti, de alti barbati in general, pentru ca am unul proprietate personala. Dar puteti veni linistiti in petit la noi, am fata frumoasa, dar deocamdata cam alintata, speram sa ii treaca.
Si eu o sa fiu o soacra ideala (zau ca vreau, ca am avut o soacra ideala si mama la fel e, deci am exemple si stiu ca se poate).

Cadia, si spus frumos ce vroiam sa spun eu despre subiect.

Cristi, imi place cum gandesti, bebe e important acum, daca vrem kilogramele jos ne ambitionam la anul....

Trimit mesajul pina nu imi dispare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

tuchi - cum se numeste firma?

21+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput