Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
Iris2002 spune:
Incerc sa citesc mai departe ce ati mai scris.
Alina, normal ca ti-e dor de fetita.
Anca, bun venit, ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa... nu conteaza banii, ci amintirile, nu?
Alina, tu mai veneai in Haga sau nu?
va pup
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iris2002 [sa spun ca nu stiu daca e normal la varsta asta, sa ma documentez, dar fata mea are des crize de plins/zbierat, cind nimeni nu ii intra in voie. Daca nu reuseste sa construiasca ce vrea ea cu cuburile, daca nu ajunge la chiuveta din prima (isi duce sticluta, cana si farfurioasa la chiuveta), orice mica nereusita e un bun moment pentru ea sa faca o criza. |
ba-i normal. asa mai poate face inca o perioada. vestea buna e ca dispar cam la fel de brusc cum au aparut. este felul ei de a-si manifesta frustrare - pe care dupa aia o sa o exteriorizeze prin vociferari sau argumentari - atunci sa vezi dureri de cap
si felicitari ptr weekend-ul lung.
cristi_2003 spune:
ce prost e neuronul de gravida...
acuma am impresia ca nici bebe meu nu misca...
no stress, reeelaaax
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
tuchi123 spune:
| citat din mesajul lui RalucaAlexa tuchi - cum se numeste firma? 21+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
Sotul meu este director IT la lab. respectiv, nu se face deocamdata la publicul larg, insa numele laboratorului este Bios Diagnostic.
20s
Bogdan
Doamne ajuta
jasmi spune:
Saluti la toata lumea!
Intreba cineva de fier. Mie mi-a recomandat dr mea de la prima vizita (de la 5 sapt). Si de atunci tot iau .. in ultima vreme nu chiar in fiecare zi, dar cat de des pot..
In dimineata asta am fost la TT. Mai mult ca sa vad bebele la eco, dupa ce l-am zgaltzait in concediu. Cum inca nu-i simt miscarile, m-am gandit si la tampenii, recunosc 
Tanti care mi-a facut eco nu mi-a explicat nimic, nu a zis absolut nimic (erau si cam multi pe-acolo de aia nu am intrebat nici eu prea multe). Am vazut un bebe marisor cu ditai coloana vertebrala (ca multe n-am putut distinge
). Am ascultat inimioara .. si cam atat.
Ce a fost mai rau e ca la inceput, d-na aceea m-a intrebat (cred) daca e o sarcina cu probleme (adica de ce imi fac TT). Eu prostanaca n-am receptionat intrebarea si am luat-o ca pe o afirmatie si m-am speriat rau de tot cand am auzit de sarcina cu probleme 
Am tremurat pana cand am iesit de acolo si inca o buna bucata de drum, cu toate ca la iesire am intrebat daca e bine si ea mi-a raspuns un sec "da". Rezultatul - maine. Sper sa fie bine ca m-am speriat rau de tot azi.
Jasmi
15+ cu
Vlad
way to go, BB
RalucaAlexa spune:
Cris - neuronu gravid??? Mamica stresata se numeste!! Io cred ca si copiii astia mai au si alta treaba in afara de a da din picioare toata ziua sa ne semnaleze noua ca toate sunt ok!!! Relax!!!
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
jasmi - la 15 sapt nu ai cum sa simti bebeul. nu te mai gandi la prostii.
nici mie nu imi plac doctorii care nu comunica - ai mei la eco imi explica non stop ce e una, alta, vorbesc cu mine tot timpul. o fi fost tanti mai plictisita... ce sa mai zici.
si asta cu intelesul gresit o patesc si eu - si e lege ca a doua zi dupa consult sunam la doctor, cu iubi langa mine, ca sa auda si el care nu e gravid, si cerem explicatii.
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
| citat din mesajul lui RalucaAlexa Cris - neuronu gravid??? Mamica stresata se numeste!! Io cred ca si copiii astia mai au si alta treaba in afara de a da din picioare toata ziua sa ne semnaleze noua ca toate sunt ok!!! Relax!!! 21+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
de cateva ori m-a intrebat si cristi daca as vrea sa ma bata micutul 24 de ore din 24 ca sa fiu eu multumita. n-ar fi rau - da ma gandesc ca totusi trebuie sa mai si doarma.
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Alina1976 spune:
Fetelor, ma pregatesc de plecare!
Va pup si sa aveti grija de voi!!
Sper sa ma intalnesc cu Violeta acolo :-) si poate ajung si la Haga, Iris...te sun daca e, normal! :-)
Sper sa nu pierd prea multe..daca e ma puneti voi in tema cand ma intorc!
PAAAAAAAAA
Alina
21+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lavini spune:
Io tocmai vin de la o aniversare…am mancat si apoi am bagat la greu prajituri…
Dya, felicitari pentru fetita!
Iris, imi pare rau pt cea mica, cred ca a fost dureroasa experienta…Acu vreo 4 luni Andrei si-a trecut usa peste un deget de la mana.Trecand peste urletele de rigoare, a aparut vanataia si a cazut unghia…Arata oribil, acu s-a reparat…Din pacate cu crizele nu prea stiu ce sa iti spun, mai are si al meu dar sunt inca la nivel redus..Si daca ii atrag atentia si ii fac morala(habar nu am daca intelege ceva), ma asculta foarte atent si se potoleste usurel…Cu siguranta vor trece, e mai greu sa facem fata pana atunci…
Raluca, felicitari p tinca o saptamana!
Tuchi, lasa scamele si spalatul rufelor deoparte, relaxarea e de baza.Plus ca si mental trebuie sa te relaxezi, nu iti mai face ganduri negre.Uite, io am facut tratament pentru aceleasi probleme ca si tine la sarcina trecuta, am luat si Gynipral care zic io ca e destul de puternic, si dupa ce saptamani intregi am auzit de iminenta de avort sau nastere prematura, copilu meu nu s-a mai sinchisit sa iasa, cred ca se invatase cu locatia…Sigur va fi bine, ai incedere ca la 38-40 de saptamani o sa il rogi tu sa vina pe lume…
Lavinia, 14+
si Andrei (11 iunie 2007)