Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Claudia (ete asa imi place mie ca putem vorbi mai personal) - eu am inteles ca nu numai schimbarea titlului te-a suparat ci abordarea altor subecte. si eram nelamurita ce subiecte ar putea sa te deranjeze si sa devieze atat de la tema odiseii - scuze daca nu ma-m exprimat destul de clar - sunt si eu cam la fel de gravida ca toata lumea pe aci.
nici nu se pune problema de dat in cap sau cu parul or alte manifestari din astea...doar stem ditai femeile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cristi, n-as sti sa spun daca a miscat sau nu, pentru ca nu mai fac diferenta intre gaze si miscari de intestine si miscarile Dariei... N-as putea spune sigur "da, asta a fost Daria", cum puteam spune saptamana trecuta, de exemplu... Si oricum sunt f. ingrijorata acum, mi-a intrat un cui in minte, asta e, sper sa mi-l scot dupa-masa...

M-a sunat matusa, i-am spus si ei, ca pana acum nu stia de sarcina, s-a ingrijorat foarte, a zis ca nu trebuia sa stau nici pana acum, daca am simtit eu ca nu mai misca, si ca suna la Tarom, sa vada daca pot merge cu avionul la Cluj, ca vorbeste ea cu medicii de acolo etc. etc. ... Ca si ea stie ca la Galati nu e de nascut si de stat prin spitale...

Si iubi m-a intrebat, "dar tu ce simti, cu adevarat?" si i-am zis, "simt ca am pierdut ceva, asta e adevarul"...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Selene du-te azi la 16 la cabinet - in mod sigur de vor primi. succes, tinem pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bunny - nu-ti fa griji cu senzatia asta ca ai pierdut

si eu dimineata am burta mica si primul gand e ca a plecat bebe. si uneori pe parcursul zilei. noroc cu asta mic ca-mi trage un picior/cap/fund ce o fi ca nu imi dau seama sa imi revin

dar si eu in ziua aceea cand nu a miscat puiul am crezut ca innebunesc si eram gata sa fug la cineva sa imprumut un stetoscop ceva - da nu am de la cine.

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Andreea, am intrebat-o si nu stia si a ramas ca ma suna sa ma anunte si in functie de asta vom face programarea (daca e loc, normal).

Bee17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Selene, alt medic cu ecograf nu ai prin apropiere? Du-te peste ei!!!

Bee17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Andreea, am intrebat-o si nu stia si a ramas ca ma suna sa ma anunte si in functie de asta vom face programarea (daca e loc, normal).

Bee17+

Ai vazut? Raspunsul tot la cabinet e.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

cristi, daca si tu te-ai ingrijorat ca mine, e clar, ne putem lua de mana...

roxanaz, ma duc, ma duc...

cu Daria Nandini de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Claudia (ete asa imi place mie ca putem vorbi mai personal) - eu am inteles ca nu numai schimbarea titlului te-a suparat ci abordarea altor subecte. si eram nelamurita ce subiecte ar putea sa te deranjeze si sa devieze atat de la tema odiseii - scuze daca nu ma-m exprimat destul de clar - sunt si eu cam la fel de gravida ca toata lumea pe aci.
nici nu se pune problema de dat in cap sau cu parul or alte manifestari din astea...doar stem ditai femeile

..vis a vis de faptul ca s a divagat de la subiect...este relativ, nu-mi mai amintesc oricum exact ce si cum dar asta a fost asa, mai mult un moft...aici imi cer scuze fata de toate, asta e...
Ca si subiect...iaca subiect...burtica intarita, contractii relativ dese la 30 min. 10 min. sau 2-3-4/zi, se intareste galma care estefix deasupra pubisului si nici gand sa ajunga in zona ombilicului cum presupun ca tr. sa fie la aceasta varsta de sarcina....dr. gine si dr. eco. mi-au zis ca la 3cm colul este scurt si sa nu stau mult in picioare sau pe scaun, eu stau mai mult in pat dar mamai aplec sa dau apa la catel, sa iau o scama de jos, sa pun la spalat, etc. trat.pe care-l fac a zis dr. gin ca este suficient: 3 no-spa/zi, scobutil tb la nevoie, magneziu 2oomg 2/zi si utrogestan 2x2/zi; cam asa despre mine...in cazxul in care doreste careva sa-mi cunoasca situatia.

20sBogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

cristi, daca si tu te-ai ingrijorat ca mine, e clar, ne putem lua de mana...

roxanaz, ma duc, ma duc...

cu Daria Nandini de 22+

scuze daca-st cotofana - defect de mama, o sa vedeti voi peste fro 2 ani asa

Claudia, nu are rost sa iti ceri scuze - era normal sa clarificam problema si sa stam de vorba normal . sigur ca vrem sa stim situatia... cum sa nu.
colul e cam scrut la 3cm, dr are dreptate.... acu' aplecatul pana la catel sa ii dai apa nu e asa tragic. dar statul in fund trebe redus bine dupa cum stii. aseaza-te in pat cu laptopul in brate

Mergi la inceput