Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
lavini spune:
Off..am scris si am pierdut tot…Nu mai reiau, fac doar completare…
Pyc, mersi de PM, am citit abia dimineata ca ieri nu mi-a mers netul.Am mai trimis si eu unul…
Asparagus, imi pare rau ca ai avuta sa peripetii in concediu.Bine ca acum sunteti bine.
Alina, drum bun in concediu…Si eu am vizitat Bruxelles in mai, e dragur orasul, dar cel mai mult mi-a placet la Bruges, e super…Si nu-i bai can u poti sa bei bere, ciocolata si vafele fac toti banii…
Anca, bine ai revenit si asteptam poze din vacanta!
Mie imi place titlul…desi recunosc ca dimineata m-am uitat dubios, ca io cautam “norocoasele”
Lavinia, 14+
si Andrei (11 iunie 2007)
Alina1976 spune:
Lavini, merci
. O sa infulec niste ciocolata...desi nu prea e voie...dar nu o sa mor de pofta pe acolo...![]()
Alina
21+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
roxanaz spune:
Alina, da mah, da ciocolata pot sa mananc. ce ma fac de bere???? nu, nu, definitely anu asta nun merg. las ca bruxelles-u' o sa fie acolo si la anu
da tu enjoy it, nu stiu daca ai mai fost, da mie imi place mult. daca puteti sa trageti o fuga pan la Gent... sau Anvers... suuper orase!
Cristi, asa cum zice si Alina, body-urile trebuie sa fie bumbac 100%. nu poti sa iti dai seama din prima daca se deformeaza sau nu la spalat, daca se decoloreaza, etc, deci e prin incercare. dar tine minte marca - macar sa stii daca merita sau nu banii. in mod normal cel de 30 de lei are o doza buna de adaos comercial - mai sus de 20 de lei e deja aberant.
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeeeeeeeee
sa aveti o dimineata frumoasa si plina de veselie.....eu sunt cam nervoasa desi stiu ca ar trebui sa ma calmez....dar asta e viata plina de imprevizibil.....
revin diseara.....
15+
Camelia
tuchi123 spune:
Dragele mele, Roxana, chiar ma deranjeaza abordarea unora dintre voi (sunt si exceptii) nu am rabdarea necesara pt. a ma repeta la infinit dar inca o data caci n-o fi foc: nu sunt suparata, nu sufar, nu deranjez, nu jignesc, nu dau in cap, sunt un om normal, civilizat(de obicei) si recunosc ca sunt eu oricum mai sensibila, in special acum, mi-am spus doar pasul si atat, ca vreau sau nu sa intervin in discutiile voastre ma priveste personal iar daca voi doriti sa luati in seama este alegerea voastra; singurul lucru de care m-am plans este schimbarea titluluisi asta nu din superstitie, ci pt. ca mi-a placut mai mult si mi-a parut mai sensibil celalalt, nimic mai mult.
Deci, in cazul in care cineva, oricine este capabil sa inteleaga bine, daca nu, asta-i viata, nu amenint plecarea mea caci nu va intereseaza pe voi daca plec au ba...
Cu respect Claudia (tuchi)
20s
Bogdan
Doamne ajuta
Selene_Bunny spune:
Doctorul care mi-a urmarit sarcina pana acum este de garda la spital astazi, nu vine la cabinetul particular, si eu la spital nu ma duc. Cica numai luni avea loc liber, oricum, daca nu, numai peste program si maine, de la 16.30 la 19.
Am sunat in alta parte, si acolo e f. aglomerat, dar le-am zis ca e urgenta si ca am sarcina cu probleme, asistenta mi-a zis sa ma duc tot asa, peste program, azi, intre 16 si 20, ca sigur ma ia doctorul...
cu Daria Nandini
de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cristi_2003 spune:
da a miscat fata bunny?
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lavini spune:
Selene, du-te la acel cabinet particular, sigur te va primi dupa ce termina programarile sau chiar printre programari, mai ales ca ai probleme cu sarcina...Dar totul o sa fie bine, o sa vezi...Asa le place copiilor sa ne dea palpitatii...E numai inceputul...
Lavinia, 14+
si Andrei (11 iunie 2007)
flowerbee spune:
Neata fetelor,
Selene, mergi fara programare ca nu e de gluma. Sa iti gaseasca un loc.
Vad ca ati scris nu gluma, am citit, m-am documentat si acum va intreb cand face dr Pop de la Diagnosis eco morfofetala de trim II, intre 20 si 22 sapt sau intre 22 si 24 sapt? Astept acum confirmarea programarii, sa vedem daca am bafta.
Bee
17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Neata fetelor, Selene, mergi fara programare ca nu e de gluma. Sa iti gaseasca un loc. Vad ca ati scris nu gluma, am citit, m-am documentat si acum va intreb cand face dr Pop de la Diagnosis eco morfofetala de trim II, intre 20 si 22 sapt sau intre 22 si 24 sapt? Astept acum confirmarea programarii, sa vedem daca am bafta. Bee 17+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
Bee, io nu prea inteleg intrebarea. Nu stiu cand face dr. Pop eco asta. Ti-e teama ca daca mergi mai tarziu nu-ti face toate masuratorile necesare, ca n-o trateaza ca pe o eco din aia mai amanuntita? Pune intrebarile astea la cea care iti face programarea. E cel mai bine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani