Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Andre_ea, cel putin Tudor e mai mare si intelege...adica stie ca e la bunici si gata. Ana e micuta si intreaba de mine pe acolo ca nu ma vede...si mie mi se rupe inima cand aud asta! Eu ca eu, adica suport, dar la gandul ca ea sufera ca nu sunt acolo pur si simplu innebunesc.
Stii ce vreau sa zic sunt sigura, orice care ar putea sa-l faca pe copilul tau sa sufere te sfasie pe tine pe dinauntru...

Alina21+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Haha! S-o crezi tu ca intelege. "Sejurul" trecut o punea pe mama zilnic sa ne dea telefon si orice ii spuneai el repeta in continuu: "vii aici?", "acum?", "hai vino" etc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:

Andre_ea, cel putin Tudor e mai mare si intelege...adica stie ca e la bunici si gata. Ana e micuta si intreaba de mine pe acolo ca nu ma vede...si mie mi se rupe inima cand aud asta! Eu ca eu, adica suport, dar la gandul ca ea sufera ca nu sunt acolo pur si simplu innebunesc.
Stii ce vreau sa zic sunt sigura, orice care ar putea sa-l faca pe copilul tau sa sufere te sfasie pe tine pe dinauntru...

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Haha! S-o crezi tu ca intelege. "Sejurul" trecut o punea pe mama zilnic sa ne dea telefon si orice ii spuneai el repeta in continuu: "vii aici?", "acum?", "hai vino" etc.

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mda...cam nasol...te cred! Dar pana la urma se acomodeaza nu? Si se iau cu joaca si mai uita...eu asa sper.

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70
Pyc Poti sa ma lamuresti cu dibetul gestational, adica ce analize trebuie facute, ca mie, in afara de glicemie nu mi-a dat sa fac nimic. Asta mi-a iesit buna. Sunt alte analize care se fac pentru diabetul gestational?

Pyc a explicat in capitolul trecut (sau celalalt) ce trebuie facut. E vorba de o analiza facuta in trimestrul II; ti se da sa bei glucoza si ti se ia nivelul glicemiei din ora in ora. Cauta raspunsul ei, ca e mai complet.
Citat:

Si fetelor, ma puteti lamuri si pe mine cu o chestie pana ajung la ginecoloaga, sambata. Eu am avut mereu probleme cu calciul. Adica, pe vremea lui Ceasca maica-mea nu m-a vrut si din cauza ca a ramas gravida nu a vrut sa manace. Ei i-au cazut dintii si eu m-am nascut rahitica. Apoi s-a dus la soacra-sa, intr-un sat uitat de lume, si am facut vaccinul acela cu D care se face repede dupa nastere pe la 8 luni si de atunci am avut mereu probleme cu calciul. Pe la 6 ani imi dadeau calciu Sandoz. Pe la 12 ani aveam prima criza de spasmofilie, pe la 17 ani a doua, pe la 24 a treia si cea mai rea. Jumatate de ora am fost inclestata. De asta mi-a fost cel mai frica in sarcina. Mie calciul total imi iese tot timpul mai mic, maine o sa-mi fac si analizele la calciul ionic. Acum problema: de ieri seara am spasme musculare (la fata), asta inseama ca mi-a scazut calciul, dar doctorita nu mi-a dat calciu sa in prenatalele Materna scrie ca calciul este doar 16% din doza zilnica recomandata. Am baut ieri un litru de lapte si am mancat si vreo 200 gr. de branza, am luat si vit. C, dar degeaba. Intrebarea mea este: pot sa iau ceva calciu. Inainte luam Ca+Mg+D3, niste pastile cu care ma simteam bine, dar acum or fi bune? Ce sa fac? Mi-e frica sa nu fac o cadere de calciu

Un raspuns aici doar dr. ginecolog poate sa-ti dea. E cel mai sigur. N-ai nr. lui?

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, care din voi iau sau stiu ca trebuie luat supliment de fier in sarcina? Si de cand trebuie luat?

Eu stiu ca se iau din saptamana 24. Dar, cel mai bine e sa iei dupa cum iti recomanda dr.

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor
iar avurati super spor la schimbul III
asparagus bine ai revenit din conced! imi pare rau de toxiinfectia voastra... din pacate a fost ff frecventa anul asta pe litoral (nu numai in romania). cred ca in Bucuresti a fost crima de cald, daca ai avut "norocul" sa prinzi si varful de canicula... yuck! e destul de normal sa nu se prea vada burtica la 18s daca e prima sarcina. iar despre miscari... vor veni si ele, pana in sapt 20 stai fara grija. este posibil sa le simti deja dar sa fii prinsa cu altceva sau sa nu iti dai seama ca e bb.
tuchi eu zau daca inteleg care ar fi problema cu titlul.... ni s-a parut funny. odiseea asta nu are decat un subiect general - adica noi si copchiii nostri. in rest... tot ceeace dorim poate fi subiect de discutie la un moment dat ptr ca e normal sa ne preocupe o gramada de lucruri. de ce nu incerci sa pui si tu alte teme de discutie in loc sa te superi si sa spui ca pleci? scuze daca am fost mai directa, dar chiar is complet nelamurita.
miericico, toxoplasmoza la adulti este de multe ori asimptomatica. de aia nu prea stim daca si cand si cum am facut infectia activa. cool cu Aidan
StelaPopescu eu nu beau bere fara alcool... urasc gustul ei. nici una nu seamana nici pe departe cu aia normala...
Selene daca esti asa ingrijorata de ce nu te duci la medic ptr o ecografie si un control? nu are rost sa te perpelesti atat - degeaba iti spunem noi ca totul e ok... ca doar nah, creierul de gravida functioneaza pe cu totul alte mecanisme (auz da sa stii ca copchilu' ala cel mai probabil doarme noaptea, ca e normala, nu ca maica-sa . asa ca s-ar putea sa o pazesti degeaba ).
Daiopri, ba e super frumos si in poze sta cuminte... ce mai vrei . stii tu aia cu baba frumoasa...
Cristi ce imi place rochia ta de mireasa!!! ff misto.
Cris30 daaa humus bun bun si hranitor si sanatos! buna alegere .
Dark o pretena de-a mea din Olanda tot asa apela la trucul cu "nu il simt pe bb" ca sa faca eco... ca altfel nu pupa deloc.
Alina distractie placuta la Bruxelles!! eu am jurat ca nu merg acolo cat sunt gravida, ce dumenzeu, nu pot sta fara sa beau bere!!! nu esti sensibila... e normal sa ti se para casa goala fara copil si sa iti fie dor de ea... asa facem toate
pusyket imi pare bine ca e totul uooocheeei la TT
distractie placuta si tie la mare!
anca_ welcome back!!!! asteptam pozele ca pe painea calda, pliiizzz!!! si mai multe povestiri din conced, da?
crispoliss ia sutien de alaptare prin ultima luna. ca atunci ai o dimensiune "aproape de adevar"
ela2233 bine ai revenit. valorile date de tine sunt masuratorile capusorului (BPD), abdomenului )AC), femurului (FL), diametrul fruntii (OFD), etc.
Ingrid, de obicei nu se recomanda Ca suplimentar in sarcina ptr ca poate produce contractii uterine. asa ca incearca sa ai o dietaq bogata in lactate - dar mai ales branza care datorita continutului de caseina este cea mai indicata.
Alina, Andre-ea, sunteti fericite ca intreaba copchii de voi... al meu nu vb cu mine neam cand e plecat. si nici dupa ce ne intoarcem - e felul lui (tare eficient) de a ne pedepsi
hai ca m-am intins cat o zi de post... sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Anca, ce fain ca ai fost in Hawaii, si eu vreau...dar cand ma gandesc ca iar trebuie sa zbor, ma ia cu ameteli...ca din romania am facut 23 de ore pana la san francisco, am zis ca lesin acolo, la cat spatiu de intins picioarele iti dau astia-plus fara mancare pe avion, si ne-au pus sa platim si apa...as fi cumparat eu din aeroport, dar a trebuit sa fug sa prind conexiunile, si asa mi se umflasera picioarele ca nu mai incapeau in papuci. Apropo de picioare, numai mie mi se umfla asa sau e ceva normal? si nici dunga aia maro nu mi-a aparut pe burta...
18
Nu e normal sa ti se umfle picioarele. Spune-i doct. Pe noi ginecoloaga ne controleaza la fiecare control daca ni se umfla picioarele. Mie inca nu, deci nu stiu ce inseamna asta, dar stiu ca nu e de bine. Nu mai manca sarat, sa sarea retine apa in corp si se umfla picoarele.Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna dimineata

vai ce bine am dormit - azi ma simt fresh. da maine trebuie sa merg sa imi ia sange pt anticorpi...

am un chef de vacantaaaaaa ... si de shopping din ala mare de tot, sa sparg toti banii pe care nu ii am...

cat costa la voi un body de bebe? aici am gasit cu 6/8 lei, dar si cu 30 de lei. si nu stiu daca ala ieftin e ieftin ca e prost sau ala scump e scump ca e magazinul fitzos.

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Roxana, berea ca berea....dar ciocolata belgiana!!! care este peste tot....de-ti lasa gura apa...si eu nu pot sa rezis de fel...sper sa nu vin umflata de acolo cu nu stiu cate kg in plus...

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Cristi, criteriul de baza la body-urile de bebei este sa fie 100% bumbac! Deci uita-te bine daca alea de 6/8 lei sunt asa...daca nu, NU cumpara!!
Eu am luat sa stii din Carrefour niste seturi de bumbac 100%, body-uri foarte frumoase si rezistente, marca TEX. Si ieftine! Ti le recomand.

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

merci alina - si astea sunt 100 % bumbac si imi place ca sunt cu capse de jur imprejur, adica nu trebuie date pe cap.

la careffour cand am fost ca e numai in cluj erau doar pentru peste 6 luni.

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput