Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
andy.p spune:
Ramo eu maine ma duc la spital la control..sa vdem ce zice dr.
Bitza asa e ,dar daca il pui si-ti face ctrl n- sa fie nasol..acuma zic si eu.De fiecare data cand m-am dus la gine am avut grija sa nu pun seara ovul.Cte mai ai?
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
bitza2008 spune:
Abia am pus 2 din 10 si pe mine ma cheama des la ctrl, 1-2 ori pe sapt!
38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
ratonelu spune:
irina si eu trebuia pana vineri...dar am mari dureri de spate si nu mai puteam sta pe scaun.
bitza,pt ce pui ovul?
unde ati deschis pagina pt ingerasul monica?....tuta de mine n-a gasit.
carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
bitza2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu irina si eu trebuia pana vineri...dar am mari dureri de spate si nu mai puteam sta pe scaun. bitza,pt ce pui ovul? unde ati deschis pagina pt ingerasul monica?....tuta de mine n-a gasit. carla,35+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????
ramonzca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Ramo eu maine ma duc la spital la control..sa vdem ce zice dr. Bitza asa e ,dar daca il pui si-ti face ctrl n- sa fie nasol..acuma zic si eu.De fiecare data cand m-am dus la gine am avut grija sa nu pun seara ovul.Cte mai ai? 36+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
daca te duci maine la dr...crezi ca poti intreba cum e cu gynipralul??adica daca va influenta in vreun fel dilatatia in caz de nastere...luat din sapt 37 pana in sapt 39...pleaseeeeeeeee
cred ca si la dr ta as putea merge...ti-am spus ca e membra in biserica unde merg si eu insa mi-ar fi jena acum....poate ar zice ca de ce nu am apelat de la inceput la ea.....chiar am vazut-o sambata....
POZE...POZULICI
37+... Erik
LUCUTTA spune:
Andyp,Ramonzca,eu stau pe Stefan cel Mare mai exact.
Ramo ,pe tine te-am vazut in Real ,te-am recunoscut din poze ,erai singura si imbracata intr-un costumas alb cu fusta lunga acum vreo 3 sapt parca .Eu eram cu socrii ,dar n-am avut tupeu sa te abordez.
30+Sergiu
ratonelu spune:
bitza,nici mie nu mi-a iesit nimic la analize si eu....am ,al fel,o secretie abundenta.
pana la urma....nu facem nimic cu propunerea aia pt coroana?
muuh...pe unde esti?ca tu stii mai multe...
am gasit pagina ingerasului
carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
LUCUTTA spune:
Mamidestefan,camera este de-a dreptul rupta din povesti,este superba!Felicitari ca a-ti reusit sa o faceti asa frumoasa,trebuie multa imaginatie.
30+Sergiu
iriss_04 spune:
bitza: eu nu am luat ovolul cand am fost la control
ma gandeam sa nu cumva sa ramana ceva(tot clortrimazol am luat)
eu am luat sase zile 2/zi dar tot nu s-au ameliorat scurgerile
sunt curioasa acum ca mi-a luat o secretie,,,doamne ajuta sa iasa bine sa nu fie vreo problema
succes maine la control
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
Muuh spune:
kid si eu am fost la film inainte sa il nasc pe Alexei. O porcarie de la care am iesit dupa 20 minute si m-am dus sa ma plimb prin Mall, e adevarat ca eu nu stiam ce urmeaza. Sper sa nu apucam sa ne vedem prin maternitate. In schimb s-ar putea sa mai fie Mommy Magda internata, era de azi dimineata si spunea ca pleaca in seara asta dar nu se stie niciodata. Pe 2 septembrie voi avea 38 de saptamani si 5 zile si cred ca e suficient atat.
nadina hai ca la 4 kg intra deja la "categoria grea".
Eu am spalat rufele la temperatura de 90 si le-am calcat, atat.
July eu l-am tinut pe Alexei in body cu maneca scurta si sosete. Noaptea ii puneam un cosmonaut pe el pentru ca mergea aerul conditionat. In zilele cand nu mergea dormea in body. Vezi si tu cum simti si cum ti se va parea pitica si lasa panica te rog. Eu inainte sa il tin pe Alexei in brate nu tinusem in viata mea un nou nascut si acum imi e frica sa pun mana pe ei si uite ca de bine de rau m-am descurcat.
ratonelu pe prima pagina daca dai click pe numele lui Andrei te va duce direct la subiectul deschis.
mamidestefan foarte frumoasa camera si foarte mult talent. De ce nu incerci sa iti confectionezi singura un baldachin din ala de agatat din tavan? Poate gasesti pe net niste modele de bricolat.
Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)