Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Abia am pus 2 din 10 si pe mine ma cheama des la ctrl, 1-2 ori pe sapt!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Bitza nu cred ca e vreo problema daca nu iti pui ovulul.Si eu am facut tratament cu aceleasi ovule cam prin luna a 6-a dar nu m-a ajutat cu mare lucru.Cum te simti esti ok, vreun semn?La control iti face si eco?
Merg si eu maine la control, am mai fost acum o sapt.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dya eco n-am mai facut din s34 si nu cred ca mai fac; ultimul ctrl a fost sambata. Imi face ctr pe masa si asculta bb cu palniuta aia!
Cred ca nu pun ovulul, mai ales ca abia pe la amiaza se elimina si la dr merg dimineata!
Singurul semn ar fi ca de diminica pierd dopul...in rest nimic..oricum tu esti inaintea mea, eu maine schimb!Banuiesc ca nici tu n-ai nici un semn de nascare!
Iriss

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bitza tie nu ti-a mai spus cam ce greutate are bb?Eu as vrea sa aflu cat e de mare ca sa vad daca merge sa nasc natural.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dya Lucas avea 2,9kg la 34s, acum cine stie?Tu faci eco?

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Lucutta, tu la ce medic mergi????

ce tare....zici ca m-ai recunoscut din poze

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

multumesc,muuh...am gasit deja....singurul neuron...a facut si el un pic de efort ...si am reusit.
pana la urma.....insist si va stresez....luam si noi niste floricele ...ceva pt ingeras?

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ramo o intreb maine pe dr sa vad ce zice de gynipral,si daca crezi ca poti sa vii la ea atunci sa-mi spui ca incercam .Nu stiu daca dr va fi incantat ca treci peste el.

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Ramo ,eu merg la dr Stelea Lavinia din Timisoara,pt ca am avut inainte probleme si nu am incredere in medicii de la noi.

30+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ca sa fim in clar cu toate legate de coroana pentru bb Andrei. Monica ne-a spus ca inmormantarea se va face undeva la Afumati, la o data la care nici macar ea nu va putea participa (se poate ca inmormantarea sa fi fost chiar astazi) din spusele ei urma sa fie o slujba la care cu siguranta nu participau decat putine persoane. In conditiile astea o coroana nu isi are rostul. Nu e rea vointa, lene sau mai stiu eu ce.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Ramo o intreb maine pe dr sa vad ce zice de gynipral,si daca crezi ca poti sa vii la ea atunci sa-mi spui ca incercam .Nu stiu daca dr va fi incantat ca treci peste el.

36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

sunt convinsa ca va fi nemultumit...dar vom vedea ce va fi...poate totusi voi naste pana joi...

dar tare as vrea sa stiu parerea unui medic despre gynipral si dilatatie.....asa ca daca o intrebi "sunt fericita"..ma gandesc ca vei merge dimineata, nu???

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput