Mamici de septembrie octombrie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

bitza nu cred ca tre sa-ti pui ovul daca stii ca-ti face control.Tin pumnii sa fie bine.Si noi tot la dimineata.
Pe ShakespeareTu Ramona??
36+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

bitza nu cred ca tre sa-ti pui ovul daca stii ca-ti face control.Tin pumnii sa fie bine.Si noi tot la dimineata.
Pe ShakespeareTu Ramona??
36+bbelina

tot in Decebal....pe Doina...de fapt Doina colt cu Negruzzi...

Lucutta??tot prin zona???poate "o punem" de o intalnire ..acum pe ultima suta ....

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salut fetelor! Multumim mult de urari, uau ce de majorete am vazut!

De vizita la dr v-a povestit Simo (kid). Mara cica are aproape 4 kg la eco. Desi nu ma apasa pe col cica i-a cazut capul in chiloti si are creierii mari (citez din dr ). Am dedus cu Simo ca poate de capoasa n-o apasa pe col ca s-a blocat p-acolo pe undeva...In rest DPN-ul de GA e trecut de cateva zile, cel de LMP ar fi fost pe 28.08 iar eu m-am ingrasat in ultima luna peste 6 kg deci ar trebui sa fiu fericita ca scap. Si totusi... Ma rog, sunt in transa, acum mi se par toate prea puse la punct vs prima sarcina si am emotii dar nu stiu de ce.Asa ca ma duc cu sotul si cumnatul la o inghetata ca sa uitam si sper din tot sufletul sa dorm macar cateva ore la noapte.

Multumim inca odata ca va ganditi la noi. Doamne ajuta sa fie totul bine!

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ramona noi stam aproape una de cealalta ,Lucutta am inteles ca sta in rogerius..poate reusim sa ne intalnim asa de ultima suta de metri.

36+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu plec la film, la dosarele X, incepe la 10 seara...o sa ii povestesc maine dr filmul pe masa de operatie

Mamidestefan, superb desenul. Sunteti talentati amandoi! Felicitari! Printesa voastra va fi foarte fericita acolo!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hopa si eu,

azi a fost ultima zi de serviciu....de maine ,gata,stau si lenevesc si eu.....desi parca am asa un sentiment ciudat....c-o sa stau acasa...ma rog.
simodina si kid,bafta multa si va tinewm pumnii....sa nasteti bebei sanatosi ....asteptam vesti de la voi.
ce fericite sunteti ca va duceti impreuna.superrr!!!
andy,curaj...ce-a fost mai greu a trecut..conteaza ca e bebe sanatos....las c-o s afaca el si falcute si-o sa fie un grasunel
300,bravoo....felicitari!!! noi deocamdata am stagnat-abandonat asta cu casa si creditele...ti-am mai zis eu de ce.
boo.la multi ani!!!!!!!
xor,bine ai venit acasa!ce fericita tre sa fii....
nausica,cd,felicitari pentru semnatura.
bine ai venit,nicolici!
ramoncza,nu srtiu ce sa zic,insista si tu pe langa dom doftor sa ...nasti pana pleaca.
dyanira,mai ai asa putin....in leg cu babismele......depinde de baba...mie azi mi-a zis o colega ca o s anasc mai devreme de dpn...pt ca "baietii vin mai repede"...deci.....vezi,depinde de baba...
hai ca m-ati fcaut sa rad cu fiertul rufelor pt bebe...eu le-am spalat la masina si le-am calcat....si impachetat frumusel la bebe in sertar...si atat.
eva...si eu am urmat tot....turma....si i-am luat si caciulite...si manusite....desi,intr-adevar,e super cald.....
si eu simt bebe f jos.....inteapa f tare...dureros....si mai mai sa fac susu pe mine.ma opresc pe loc de durere....dar eu cred ca mai am pana la nastere.
la doctor abia sapt viit sunt programata.....nu m-a mai vazut de pe 4.07.
in leg cu coroana pt ingerasul monicai.....vreau si io sa contribui...daca imi puteti spune ce si cum....putem face.
dar ...cum de au reusit sa-i lase sa-l inmormanateze?ca eu stiu ca nu li se permite asa ceva...ca nu e botezat etc.
offfff.....parca muuh...s[unea ceva de acord de incinerare....
oricum....vreau sa contribui si eu la coroana...sau la orice altceva o poate ajuta .

va pup pe toate,

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Ramona noi stam aproape una de cealalta ,Lucutta am inteles ca sta in rogerius..poate reusim sa ne intalnim asa de ultima suta de metri.

36+bbelina

ar fi fain...pai daca va ganditi zilele astea pt mine e ok....acum nu mai plec nicaieri....nu ma mai lasa sotul sa conduc asa ca sunt numai prin zona...

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Andy.p, dar daca nu pun ovulul nu e rau ca intrerup tratamentul???Off, ce sa fac?
Mami de stefan am admirat si eu camera bebelinei...suuper!!Sunteti talentati!!
Musetteimi place camera, mai ales ca si eu sunt big fan Winnie.... de fapt, cel mai mult imi place magarusul

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

KID
SIMODINA
Doamne ajuta sa fie totul bine..asteptam sa auzim vesti bune. Refacere rapida si laptic mult pt bbi.Si bineinteles odihna placuta la noapte!!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ratonelu deci am ramas singura care mai merge la serviciu? Eu mai merg pana vineri, sa imi zici cum te simti cand stai acasa...

Bebelina mea cred ca o sa fie tare muncitoare, la cat am lucrat cat am fost cu ea in burtica.

36+ - Andreea

Mergi la inceput