Povestea puiul meu drag, Carla Alexandra
Raspunsuri - Pagina 2
RalucaAlexa spune:
Felicitari mamico si multa sanatate in continuare, atat tie cat si Carlei!
Povestea ta chiar merita spusa! Da putere si incredere!!
Va pup!!
20+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
andreea_and spune:
Felicitari mamicii curajoase! Am fost mereu cu gandul alaturi de tine si de micuta Carla si ma bucur ca odiseea voastra a avut un final atat de fericit iar rezultatul este perfect! Sa va traiasca minunea si sa va aduca bucurii tot restul vietii!
37+ cu Mina Alexandra
AMR 19 zile
Poze
danucu spune:
Anca, felicitari pentru optimism si pentru ingerasul vostru scump.
Te apreciez foarte mult, esti o persoana echilibrata care emana caldura, a fost o placere sa citesc posturile tale de-a lungul odiseii. Sa aveti parte doar de bucurii toti 3.
Te pup si trimit un gand bun in patutul Carlei cu ursuleti.
35+
Baby inside
Roxie spune:
Anca, felicitari pentru micuta, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa. M-a impresionat mult povestea ta, ma bucur mult ca finalul este mai mult decat fericit.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
a-rose spune:
Anca,
felicitari pentru ca nu ti-ai pierdut credinta si curajul! sa-ti traiasca printesa si sa fiti sanatosi si fericiti impreuna ! m-am gandit mult la tine in tot acest rastimp insa nu am banuit niciodata ca treci prin atatea... citindu-va povestea, am ramas fara cuvinte. as vrea sa am si eu puterea si credinta voastra !
Cu drag,
rose
mihaelk spune:
Frumoasa si palpitanta poveste! Micuta Carla Maria, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe dragii tai parinti.
anca81 spune:
Multumesc mult Sa dea Dumnezeu ca povestea noastra sa aiba un traseu la fel de fericit in continuare iar micuta mea sa fie sanatoasa si sa aiba parte de o copilarie linistita.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag, Carla Alexandra
andreutac spune:
Anca, mamica luptatoare, toate eforturile si suferintele ti-au fost rasplatite prin aparitia micutei Carla. Sa dea Dumnezeu sa fiti o familie sanatoasa si fericita, iar Carla sa va lumineze fiecare zi!
Andreea
34+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
baby_boy spune:
Azi am citit si eu povestea venirii pe lume a Clarei. M-au impresionat curajul si puterea de a trece prin atatea..pe parcursul sarcinii.. Sa va traiasca minunea de pitica..si multe bucurii de acum inainte!!!!!!
34
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
piolica spune:
Anca, mamica luptatoare de printesa Carla! Inca o data felicitari, tie si printesei tale, amindoua ati luptat ca aceasta poveste sa fie cu happy end. Te-am urmarit cu mare interes pe tot parcursul odiseei, m-am rugat sa fie bine pentru tine si micuta ta si ma bucur enorm sa te 'citesc' din nou si sa vad cit de implinita poti fi.
Multi, multi pupici.
37+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)