Timisoara, Impreuna! (119)
Raspunsuri - Pagina 14
claudia74 spune:
Si io's la fel de sprintena de dimineata,ma apucai de curatenie in camera D-soarei si deja am umplut un carton de hartii,hartuite,caiete,reviste,postere,etc precis imi va face circ dar stiu clar ca nu i le mai trebuie,trebuie doar facut loc ptr cele noi de clasa VII-a,am mai lucrat putin in gradina la plante,noroc ca s-a mai incalzit si la noi putin.
Azi merg la un studio de unghii sa ma inscriu la curs,mi-am comandat deja aparatura necesara.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Kopanel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doris-Alina Silvana, ma bucur mult pentru voi...asta e tipul de care-mi ziceai mai demult pe ms? Deci, mai putin si va mutati... BLOG DC-Impreuna Timisoara Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele POZE CU NOI www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories |
Multumesc mult pentru intelegere,sfaturi si incurajari , voi incerca sa procedez intocmai cum m-ai indrumat
Va pup pe toate
Sanatate!
Kopanel
claudia74 spune:
E cineva around...
Raluca e foarte trista cum spuneam povestea vietii tale,incurajari,sfaturi nu stiu daca neaparat de asta ai nevoie,de la noi astea le poti avea,insa sprijinul material ptr recuperarea ta trebuie intr-adevar sa vina de la niste pesoane influente si cu multi bani si sper din suflet sa le gasesti.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
hello Timisoara,
care cum imprastiate insa chiar si asa am venit sa va spun ca azi a fost o zi absolut speciala pentru noi si ca sunt foarte bucuroasa
un an care pentru noi a fost extrem de greu se preconizeaza sa se incheie ceva mai bine. pentru moment atat zic, Doamne Ajuta ca toate stelele sa se alinieze favorabil
va pup pe frunte si nu uitati sa fiti bune si adevarate mereu
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
anda spune:
Orice ti-ai pus in gand, sa dea Dumnezeu sa reusesti.
all. Pace, lumina si iubire. Ca in contextul zilei de azi nici mie nu-mi vine alta urare.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda Pace, lumina si iubire. Anda, mami de Ed Viata Pasiunea Blog DC de Timisoara |
Bey, am crezut ca vine Pastele si io nu-s pe faza...
Ce aveti oamenelor? ce-i iureshul asta?
Ce bem? pentru ce? pentru cine? cu ce ocazie?
Hai ca deschid sampania... ne manglim toate...
Ando, te trec la la cap 200...sa nu pierd frumusete de perlisoara...
Mariuca, io parca am un feeling... indiferent ce vesti ai primit, oricare ar fi ele, io ma bucur mult pentru voi...
Meritati numai vesti bune...meritati clipe de liniste, meritati tot ce-i mai bun pe lumea asta, voi, amandoi, sau ma rog... totunitarul care-l alcatuiti...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
Salutare si de la mine,
Maria, ma bucur ca ai vesti bune.
Dau si eu la toata lumea lumina, pace si liniste desi is tulburata rau, deschid si sampania, ma fac manga si gata uit de toate tulburarile mele
Va pup, somn usor Timisoara
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
anda spune:
dorisake scumpa, nu-i perla deloc, e purul adevar dupa ziua de azi si de ieri se de ...multa vreme.
am vb cu tine si cu ana si cu maria si cu aida astazi si am constat ce minuni faceti fiecare in parte. si asta este exact ce-am spus mai sus. pace in suflet, lumina pe drumul vostru si multa iubire. caci numai asa ies lucruri minunate. chiar azi mi-ai aratat citeva
silva cu tine ce-i? care-i tristetea?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:
O da, cat adevar grait-ai, tu Ando...
Ce lucruri minunate facem toate...fiecare separat, dar si una pentru cealalta...
Chiar acum s-a incheiat o lunga convorbire cu Aida, de vreo 2 ore...
si nu pot spune decat ca sunt fericita ca o cunosc, ca-mi e prietena...
Si cred ca sunt foarte aproape de o mare schimbare in viata lor, care implicit sa aduca si vindecarea matzei...
I luv iu
pe toate, ieri ca si azi, caci maine si mai mult!
Si nu va sfiiti sa scrieti aici bucuriile...
Ca de necazuri anul asta am tot citit...poate ca toamna asta va fi postarita vestilor bune...pentru toate...
Poate ca viata bate filmul...
Silva, ce tulburari, mami? sotul o sa aiba un job mult visat, tu o sa fii avansata, Paul merge bine cu scoala, pleaca mama, vine soacra......hai mey, ca toate-s bune si frumoase...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories