Timisoara, Impreuna! (119)
Raspunsuri - Pagina 13
Mariaa spune:
LA MULTI ANI, Mariilor si Marianelor!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa LA MULTI ANI, Mariilor si Marianelor! pentru Emma Lyme blog DC,Impreuna Timisoara "mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara |
Pup si eu toate Mariucele! si le urez La multi ani!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Io ma cam simt la Maria asa ca multam fain fetelor .
Azi am umblat dupa rechizite ptr Deni si bineinteles si ceva tzoale noi,jucarii etc,asa e cand intri in Librarie cu copiii dupa tine iar apoi in shoppingcenter .
Silvana ma bucur enorm ptr voi,sa dea Dumnezeu sa fie asa cum va dorit poate daca va mutati in alta zona si va avea Florin un serviciu mai bun veti fi mai multumiti si vei avea si tu alte oportunitati,la mine ramane deocamdata totul asa stau acasa,cand venim din Co vreau sa fac un curs de manichiura,aplicat unghii,design,etc si apoi sa vad daca pot face ceva privat,imi doresc tare mult sa nu tai toata ziua frunza la caini si sa castig si eu ceva.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Sara buna, gagix...
Multi ani fericiti la Marii si Marioare!
si la Buna mea...
Merci de urarile pt Buni...si voua celor care mai aveti bunici, sa va traiasca sanatosi, ca-s tare pretiosi...
Raluca, impresionanta povestea ta, sa-ti usureze D-zeu suferintele, sa-ti dea pace si liniste sufleteasca si sa te binecuvinteze!
Cred ca cel mai bine era daca scriai la Umanitare, decat sa te chinui sa postezi la atatea subiecte.
Acolo ai avea sanse, pentru o campanie, scrie unui moderator de la Umanitare, sa afli de ce acte ai nevoie si cum se procedeaza, sau poate stiu fetele sa te indrume.
Mie nu mi-au iesit neste pasente, mi s-au incurcat cateva itze, dar le descurc eu cumva, se poate altfel?
Ines e bine acum, asteapta cu nerabdare inceperea gradinitei, da culmea e...ca mai mult astepta sa inceapa scoala, na ce ziceti?
Stau si ma intreb daca trebuia sa o dau de acum la scoala? am gresit oare? sau nu?
De o sapt, scrie de mana, a terminat alfabetul, cu b mic de mana si cu j mic de mana, are de furca...dar in rest, sunt sigura ca va scrie foarte foarte frumos...si da...sunt tare mandra de ea, mi-a demonstrat inca o chestie: e ambitioasa din cale afara, seamana pe Radu...
Trasneasca-n el de j si b, ca nu ma chinuiam sa scriu 2 pagini, pana sa-mi iasa bine, nici la scoala nu ma sinchiseam, ori ea...fara sa o puna nimeni, le tot scrie...chiar am laudat-o, in ideea sa o incurajez, e foarte frumos cum l-ai scris, iar ea, nuuuuuuuu, tu nu vezi cum arata de dejghinat, mami? na fata mamii, atunci scrie si rescrie pana te plictisesti...
Asta-i odorul meu destept si cuminte! si trebuia sa va spun, ca scrie deja, ca desparte in silabe, ca stie toate semnele de ortografie, ce semnificatie are fiecare...ca recita frumos, si ca deja citeste povesti nemuritoare, singura singurica..., ca ii plac foarte mult poeziile lui Eminescu si Ana Blandiana, ca ne-am inscris la Biblioteca, na...cam astea sunt noutatile...
Mi-e toamna si mie tot mai crunt, ma cuprinde nostalgia, vreau si simt nevoia sa scriu, dar inspiratia imi joaca feste la calduri mari, asa ca astept o racorire afara si in creierul meu, mi-am facut blog, sper sa ma pot tine de siret cu timpul...vreau altceva, altundeva, altfel...
Am asteptat toamna asta mult...poate ea sa fie in stare sa-mi redea ceea ce am pierdut ...
Poate stropii de ploaie sa-mi spele preamultele deznadejdi...
Poate frunza galbuie , in zborul ei, sa-mi readuca visul din cele patru zari...
Poate ca toamna asta va fi alta, desi e tot toamna, acelasi anotimp, doar imbracat in alte culori!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Silvana, ma bucur mult pentru voi...asta e tipul de care-mi ziceai mai demult pe ms?
Deci, mai putin si va mutati...
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
Na salutare si de la mine,
Doris, da asta e tipu de care iti spunem ... pana acu nici un raspuns si al meu fierbe in suc propriu. Eu am inceput treiningu de azi, maine merg la partea a doua si gata sper de saptamana aialalta sa primesc ore ca de nu fac ca trenu. Am vorbit cu managera azi, in prima faza o sa-mi dea part-time dupa care full time pentru ca, cica, sunt buna si nu vrea sa ma piarda.
Sa-mi bag picioru in ea de toamna ca aici ploua de cateva zile bune de mi s-au murat creierii, io nu vreau toamna
La multi ani Mariilor!!!
Pup fetele, ma duc sa pap ceva si revin daca mai e cineva prin zona
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
geta_florina spune:
buna dimineatza ....
io in zapaceala mea am uitat ieri sa felicit Mariile, asa ca primiti cu intarziere urarile mele de sanatate si sa aveti parte numai de bucurii! LA MULTI ANI!
Geta, mami de Alex
http://community.webshots.com/user/geta77
anda spune:
Neatza gagice!!!
mai cu viata, mai cu viata...
o dat toamna-n voi sau ce???
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
da sa traiti! morning!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Neatza gagix...
Anda, iote ce sprintene suntem....
Azi sunt libera, imi iau fata si mergem prin oras, fara masina, sa cautam papuci de gradi...mai asta avem de luat...
Mey, ce-i cu Ana? stiti ceva?
Pupam matzele...pupam pe toate...
POZE CU NOI