Timisoara, Impreuna! (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Claudia am terminat mai am in 10 unu si gata.Picioru e tot asa...acu plec la nunta si ma dau cu un spray ca sa nu simt bas asa tare ca vreau sa joc.Osa fie bine. ieri a venit ortopedu din concediu luni merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare lume!
multa sanatate bolnaviorilor!
dana, sa-i treaca, cit mai repede spiridusului! noi enteroviroza n-am facut niciodata. pusee de febra a facut robi, fara nici un simptom absolut, a tinut cam 3-4 zile si a trecut doar cu nurofen. explicatie bineinteles ca n-am primit dar asta pt ca n-am fost la dr cu el
spun si eu un LA MULTI ANI intirziat lauricii mici, sa creasca mare si sanatoasa!
io cu treaba pina peste cap, cu siropele, picaturi etc, robi e racit, evident, avem deja doua saptamini de cresa, deci, era cazul deja
acusika plecam cu niste prieteni la tara, pina miine seara, asa ca ne vom zbengui la greu printre animale, prin gradini, pe izlaz
silvana, bravo mami!!!!cum de n-am dat si io de un indian din asta prima data cind am dat ex????iar rochitza verde este bestiala!!!!!
nu va enumar pe toate dar va pup pe toate, ma duc sa vad de bagaje, bogdan e la cumparaturi, copiii dorm putin, apoi plecam.
we placut sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am venit numa' sa va zic ca era sa-l iau pe Muscoi pe capota
am plecat din oras pe la 11 si am iesit pe Lidia, porma Sagului. Imi taie calea un pletos pe biciclata (da, ati citit bine ) care cred ca de zulufi nu vedea drumu cand m-am uitat mai bine, baciu Muscoi
s-o tirat repede, n-am apucat sa-i zic de sanatate

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bey Mariuca, te scalpam daca-i faceai ceva pletosului nostru scump si drag...
Era grabit omul...na si tu...
Bine ca e teafar, si capota ta intreaga...

Fug sa fac un dus, apoi vin la povestit pe unde ne-am shpatzarit azi...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Azi am facut primul drum singura numa eu cu Rozi a mea, faina senzatia cand nima nu sta cu ochii pe tine ca pe butelie si te dirijeaza "mai incet, mai repede, ai grija, bei te urci pe ala, nu l-ai vazut!!!!! vezi ca te urci pe bordura!!! stalpu l-ai vazut??

O seara faina

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

felicitari draga Silvana!!! o meriti din plin. drumuri multe si fara evenimente iti doresc draga soferitza...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Bravo Silva ,mai da sa stii ca eu nu am putut deschide pagina cu poza cu rochita o sa mai incerc poate la mine o fost ceva bai.
Deya pai distractie placuta si joc apasat sa fie,sper sa fie bine cu piciorul cat mai repede.
Katik sa fie cu zbenguiala pe izlaz sa prindeti cat mai multe gaste ,bai ce m-i dor si mie de zbenguiala pe izlaz.
Cand am fost in Ro am vizitat satul unde am copilarit,casa bunicilor numai arata nici pe departe cum arata,stalogurile si grajdurile care erau pline de oratanii si animale sunt daramate,am fost cam trista cand am vazut cum arata totul in paragina pe acolo.
O seara placuta va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

La cat is de bucuroasa uitai sa va multu pentru ganduri si urari

Claudia, inainte de-a pleca din tara, am vrut sa merg sa vad casa unde am copilarit, m-am razgandit pentru ca stiam ca n-o sa mai fie asa cum o stiu, asa cum mi-o amintesc, am vrut sa-mi ramana in memorie via, gradinita de flori a lu' majka mea si gradina ingrijita.
Dana, sanatate spiridusei.
Maria, nu stiu cum "ieseai" daca ii faceai ceva lu' Muscoi, cred ca te linsau fetele
Kati, zbenguiala faine pe izlaz!
Doris, voi pe unde v-ati preumblat azi?

O seara faina!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Pentru ca in seara asta am udat si noi carnetu cu 3 beri la bord (eu) scuzati ca dau asa devreme

O duminica linistita va doresc, ma duc la nani pana nu scriu alte prosti

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Silva tks de si vin si eu cu un rand

asa, asa Silvana, baga...si urmarea ?!

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput