Timisoara, Impreuna! (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Manga, manga... Silva...

Meseriaso...si baftoaso...cum dai tu de indieni cumsecade...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Super Silva!!!! Felicitari!

Am nevoie de pareri. Am fost cu Lori la un dr, simpatic, dar parca n-am incredere in el, e prea tanar care a consultat-o si a zis asa:
- nu are rosu in gat, sistemul respirator e curat
- infectie urinara nu e ( i-a facut ceva test pe loc, are ff dotat cabinetul)
- la eco nu se vede nimic la apendice, ficat, fiere, doar ca are ff multe gaze.

ceea ce, coroborat cu faptul caea se plange de burtica, dar eu nu sunt foarte sigura ca nu-s crampe de la partzuieli, l-a condus la concluzia ca e o enteroviroza. Dar copilul nu varsa si nu are diaree!

Ca tratament ne-a dat debridat si supozitoare cu paracetamol.

Ati trecut careva prin asa ceva, se poate enteroviroza fara diaree si varsaturi, doar cu febra?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dana, da se poate...poate avea doar febra, crampe si eventual dar nu obligatoriu, scaun moale, dar nu diareic.
Dar...se poate agrava dupa perioada de incubatie, care stie ioia cat poate fi.

Tu da-i tratamentul si fii cu ochii-n patru la orice simptom nou care apare...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Agrava in ce sens? Diaree sau creste febra, ca deja are 38, 7 - 38,9....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Imi cer scuze ca nu stau la povesti ............sunt racita si ma simt cam rau .Dar trebuia sa pun poze asa ca iacata-le
POZE NOI DIN ANUL 2008

si POZE ZIUA LAUREI 2008

Va pup si sper sa fi pus bine ........am cam uitat de cand nu am prea scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Bravo Silvana
Lore mai mai ce soferita aiajunge la pedale?
Danitin insanatosire pentru Lori,ai primit laptopu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

hei, hei, heeeii!!
ce de noutati la fete!!

Lore, ce pot pentru ca sa mai zic...sunteti superbe! grozave! si de inlocuit! scrie mai des ca tare imi lipsesti! sanatate multa!

Silvana, deci daca te-ai conformat si ai luat una bucata rochita kynky si daca era Bin Laden langa tine tot luai carnetul...si ala de aviator chiar bengoaso hai bravos, desperados treci muntii tarash si te impiedici de pietricele

Dana, hai ca trece, unde-i toamna aia de care ai zis mai sus?? pup sa treaca repede si cu bine
si la Ines la fel si la toti copilasii cu probleme.

Ana si Andule va tzuc pe frunte.
Aidule
Katik cum esti?

noi suntem pe ultima suta de metri. suntem aproape gata cu pergola. azi mi-am propus sa caut niste tapet sa vad ce pot sa fac chic cu el si tot azi vin canapelele pentru living si pe urma mai trag o tura de triere lucruri bune de dat la Maltez, porma putem intra in iarna oke.
de vreo saptamana vine un dresor la Maya si e ceva mai oke acuma, ne putem intelege cumva unii cu altii incepem sa semanam a casa de oameni normail la 'cap' 'om vedea pentru cata vreme...
deseara avem o bantzuiala la niste prieteni si maine cred ca tragem o tura la o pescarie din apropiere...deh, imbatranim, ce vreti

hai va tzuc pe toate si sa aveti un week-end fain de tot.

era sa uit, Laurelu' daca citesti, te-am vizitat saptamana asta la farmacie. era atata lume inauntru ca doar ti-am auzit vocea si ti-am vazut coama printre cutiile din vitrina aia...era atat de full incat am facut stanga-mprejur, n-am vrut sa te deranjez din exercitiul functiunii

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

pup si io de dimineata.
programul meu este vraiste, am intrat doar sa va doresc un we fain.

dana, eu am patit cu edi la fel, pusee de febra de 37 pin la 38 fara nici un alt simptom, explicatie unui medic in care am incredere oarba dupa consult a fost ca este imun la un virus de gradinita, lupta cu viroza, face fenbra si nu mai ajunge sa dezvolte simptomele deoarece imunitatea este formata la resp virus. si dupa tone de analize exudate si investigatii am ajuns la concluzia ca omu avea dreptate. de cind nu mai merge la gradi n-a mai facut nimic. sanatate maxima.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Salutare! Am avut o noapte de cosmar ... Lori a avut in permananta febra 38,8 - si se trezea din juma in juma de ora tzipand asa ca practic, n-am dormit deloc. Dimineata la 5 i-am dat o portie de Panadol pentru ca supozitorul indicat de medic il evacua urgent si, de la 5 pana la 9 a fost mai liniste. Dupa ce s-a trezit de-a binelea am constatat ca febra a mai scazut un pic, ca e mai vioaie dar .... a inceput diareea si durerile de burtica, asa ca, pana la urma, se pare ca totusi medicul cel tanar a avut dreptate si e o enteroviroza. Acu incerc sa tin febra sub control cu Nurofen, ii dau Furazolidon si Debridat. Sper sa trecem repede peste asta ...

Maria, unde sa fie toamna, iaca printre siropele care se iau numai cu mita (pe Lori o mituiesc!), mesteri, proiecte de ultima ora ... lasa ca apare ea din nou, numa sa se mai potoleasca lucrurile. Daca tot esti asa in verva, nu vii un pic si pe la mine sa-mi impulsionezi mesterii?

Anda, io tot suspin dupa medicii pediatrii "de pe vremea mea" care numa ce ascultau un pic copilul si il palpau si parca gata - stiau si tratamentu. Aveam eu o tanti dr. Getao chema, o femeie taaare impunatoare care-mi gaurea fundu la orice simptom, da nu stiu ce injectii imi facea insa dupa doua zile eram numa buna de dus la scoala....

Deya, da, am primit laptopu! Tare m-s fi bucurat in alta situatie, da acu is beata de cap de somn si griji asa ca nu prea am avant...

Va multumesc tuturor ca v-ati gandit la noi, sper sa treaca repede boala lui Lori. Deseara trebuie sa merg la meci si daca o sa fie iarasi scandal dupa nu stiu ce ma fac, ca buni nu se prea descurca cu siropelele .... Of!

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Silva felicitari .
Dana imi pare rau de Lori sper sa treaca repde sa fie iarasi spiridus voios si mama la fel .
Doris distractie placuta la mitingul aviatic.
Laurel,Katik,Mihi nimic,nimic,haideti putin macar!
Lore faine pozele,ma bucur ca sunteti bine.
Deya esti cu burta pe carte!ti-a trecut piciorul?
Merg mai departe la gatit,curatenie,etc,program administrativ de ca obicei.
Sambata placuta va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput