Andrei - Ingerasul de toamna
Raspunsuri - Pagina 10
Laura Ioana spune:
Doamne, Monica, plang de ma doare sufletul! Imi pare enorm de rau....offf Doamne, ce tragedie....te inteleg si te imbratisez tare, tare! Sa-ti dea Dumnezeu taria sa mergi mai departe si sa-ti lumineze viata cu un bebe care sa-ti spuna MAMA!
Sa stii ca faci bine ca te intorci la servici, vei avea mintea ocupata si cu alte lucruri!
Eu am reusit sa ma mentin intreaga la minte incercand sa evit sa ma gandesc la ce s-a intamplat, chiar daca-mi era foarte, foarte greu. Ii vom avea toata viata in suflet pe ingerasii nostri si vor fi ingerasii pazitori ai copilasilor nostri de aici.
Camy te pup si pe tine tare si ma rog sa va intareasca Dumnezeu sa treceti cu bine de sarbatorile astea
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
monica_dicut spune:
Multumim Laura. Sa dea DUmnezeu sa vina si la noi minunea cum a venit si la tine frmusetea de copil pe care o sorb din ochi.
Iar tie iti doresc cele mai frumoase si senine Sarbatori, pline de bucurii si multa sanatate.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
ingeras26a spune:
Moni, condoleante, nu am cuvinte.
Am pierdut 2 sarcini, dar mai mici si am suferit enorm. Imi imaginez doar prin ce treceti. Dumnezeu va va da puterea sa treceti mai departe si sa incercati iar sa aveti un bebe. Si va va ajuta sa fie sanatos!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
monica_dicut spune:
ingeras26 sa dea Dumnezeu sa ne intalnim la odiseea de sept-oct sau de nov-dec. Si sa sti ca eu cred ca toate suferim la fel indiferent la ce varsta ne pierdem copilasii Ei au existat si vor exista vesnic in inima noastra indiferent daca am apucat sa-i vedem sau nu
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Visand la o minune
Ticker2
vias spune:
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
monica_dicut spune:
Doamne Doamne mi-a ascultat rugile si acum am din nou o minune in burtica
Viata mea a capatat din nou un sens
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
ioanaiub spune:
Felicitari Monica!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
vias spune:
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mychydutza spune:
o, ce veste minunata! iti doresc o sarcina linistita si un bebe sanatos tun!
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
maitreyi spune:
te-am felicitat si la noua odisee, te felicit si aici Dumnezeu sa va binecuvinteze si ingerasii, impreuna cu bebe andrei, sa va vegheze
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008