Andrei - Ingerasul de toamna

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Felicitari ,Monica!Esti o luptatoare!Sarcina usoara si un bebe sanatos!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Multumesc dragele mele Doamne ajuta la toata lumea sa fie bine.

camy, te astept la odisee

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felicitari!!!Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe SANATOS!!!Doamne ajuta sa fie totul bine si peste 8 luni sa ne bucuram impreuna de nasterea copilasului tau!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Multumesc Ramonella

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta

Mergi la inceput

Sorina ma rog pentru ingerasul tau si imi doresc sa nu mai nasca nimeni in spitalul ala nenorocit.
Ti-am dat add pe mess si vorbim acolo. Sincer nu iti pot spune ca am un diagnostic concret nici acum. Am ramas la stadiul de banuieli... of Doamne.
Sunt alaturi de tine oricand ai nevoie de cineva care sa te asculte, cineva care a trecut prin aceeasi tragedie. Si plang, plangi cat poti tu de mult si nu ii asculta pe cae care-ti spun sa n-o faci. Este normal sa plangi si doar asa vei reusi sa elimini cat de cat durerea. Eu si acum mai plang dar merg mai departe si uite ca Doamne Doamne mi-a dat din nou motiv de bucurie. Cu un ochi rad si cu unul plang.

Te pup draga mea si astept sa vorbim.

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Felicitari Monica.

Am intrat initial sa iti transmit toate cele bune si sa ai incredere in Dumnezeu. Acum pe ultima pagina aflu ca ai o minune in burtica.
Va doresc din suflet sanatate multa si sa ai incredere ca totul va fi bine de data asta.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Cine crezi mai Monule ca ti-a trimis bebele? Andrei!!
Mincati-as nasu de fata frumoasa!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png

Mergi la inceput

Sunt convinsa ca Andrei l-a trimis... daca nu cumva s-a intors chiar el la mine in burtik

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Da da da.... Adrei ti l-a trimis, si Dumnezeu.
Poate ai dreptate tu si chiar e Andrei.

Sarcina usoara si un bebeitz sanatos.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Felicitari Monica pentru bb din burtica. Am citit prin ce ai trecut, am plans pentru tine si acum ma bucur pentru tine.M-i se parea cunoscut numele si m-am uitat la poze si te-am recunoscut. Am fost colege de facultate. Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos.

Mergi la inceput