Andrei - Ingerasul de toamna
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
Hm, ma simt cam ciudat pt ca vine Sf Andrei...
Din punct de vedere al sanatatii sunt f bine.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
vias spune:
...si eu sunt la fel scumpa mea...imi e groaza de acea zi....
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
of, fetelor! sa va dea DD putere sa treceti peste toate
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ClaudiaH spune:
Offf, Monica! Abia acum am aflat despre tragedia ce ti s-a-ntamplat. Recunosc ca m-am lasat purtata de micile-mi greutati si nu prea m-au mai preocupat cei din jur. Acum ca s-au mai linistit lucrurile la noi m-am intrebat ce-o mai fi cu Monica_dicut si scotocind pe la odisee am descoperit crudul adevar. Imi amintesc de tine de pe vremea cand eram aspirante amandoua. Offf! N-am cuvinte care sa exprime revolta pe care o simt impotriva hazardului care a facut ca medicii sa nu vada ce se intampla. Nu stiu ce sa-ti urez... sa dea Dumnezeu sa ti se-mplineasca toate dorintele! Tu stii cel mai bine de ce anume ai nevoie. Nu pot pretinde ca te inteleg pe deplin, as fii ipocrita insa... cu mana pe inima iti spun ca as face orice e posibil ca pe lumea asta nici o mama sa nu mai piarda vreodata un copil. Te imbratisez cu drag!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
monica_dicut spune:
Claudia vielen Dank .
E greu, foarte greu, mai ales acum in prag de sarbatori.
Azi noapte am visat ca ma plimbat cu un carucior printr-un mall. Caruciorul era gol. Dar la un moment dat a aprut un bebe, un baiat frumos cu niste ochi mari si albastri care se minuna, si a inceput sa planga si l-am luat in brate si i-am oferit toata dragostea ce o port in suflet. Poate ca era puiul meu care avea nevoie de mamica lui de Mos Nicoale
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Visand la o minune
Ticker2
vias spune:
si eu l-am visat pe Darius ca l-am gasit la institut...si-l tineam in brate!
...l-a visat si mami...frumos...
...si pt mine a fost un mos dureros...am plans toata ziua
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
monica_dicut spune:
camy, cu siguranta va iesi soarele si pe strada noastra
E ingrozitor. Eu simt ca innebunesc usor usor, nu stiu ce sa mai fac. M-am hotarat sa ma duc la serviciu de luni... poate trece timpul mai usor si mai uit de durerea asta cumplita.
POZNICI CU NOI
Visand la o minune
Ticker2
vias spune:
e ingrozitor sa stii asa cum stiu si eu ca voi suferi toata viata!!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
monica_dicut spune:
Iubita, trebuie sa ne gasim puterea de a merge mai departe. Desi durerea va ramane toata viata, cu timpul, cred eu ca totusi se va mai estompa putin. Iar atunci cand va aparea o raza de soare dintre nori, vom gasi si puterea sa radem si sa traim pentru acea raza.
Si ea va aparea mai devreme sau mai tarziu. Desi si eu stiu la fel de bine ca si tine prin ce treci, eu cred ca bebeii nostri ar vrea sa ne vada fericite, asa cum si noi, daca am pati ceva, am vrea ca cei de langa noi sa nu sufere si sa mearga mai departe.
POZNICI CU NOI
Visand la o minune
Ticker2