Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)
Raspunsuri - Pagina 6
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena.2006 Anne16 tricoul ala l-am comandat si eu pt. sot, sunt curioasa cum o sa ii vina. Elena M.&Adrian Atit de mare |
Eu i-am luat unul XL este fix si unul XXL si este putin lejer.Diferenta intre ele este de 2cm la largime.
De fapt ii stiu dimensiunile si m-am ghidat dupa ghidul lor si nu am dat gres
ralucadiana spune:
sa speram ca vin astazi ceva colete. m-am saturat sa tot astept. astept 3.07 si 2 din 26.08
ralucadiana spune:
ieri am riscat si a pus in prima comanda aparatul foto iar in cea de-a doua salteaua. astept sa vad ce se va intampla;
miki68 spune:
citat din mesajul lui ralucadiana sa speram ca vin astazi ceva colete. m-am saturat sa tot astept. astept 3.07... |
Daca-i intradevar din 3.07 si nu 3.08, eu zic ca astepti degeaba. A trecut si mama perioadei de 6 saptamani.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
rall spune:
Am aviz pentru coletu' din 18 (iulie)
A, si eu va invit la o cafea 4 in 1 Mi-am cumparat ieri, are in plus guarana. E f. buna la gust
anne16 spune:
citat din mesajul lui rall Am aviz pentru coletu' din 18 (iulie) A, si eu va invit la o cafea 4 in 1 Mi-am cumparat ieri, are in plus guarana. E f. buna la gust |
Cum este cafeaua aceasta? De unde ai luat-o?
Raluca_u spune:
Bravo rall ma bucur pt tine
poate ajung si pachetele noastre Miro.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
lizzy spune:
va citesc zilnic dar n-am comentarii nici comenzi n-am mai dat, nici restante nu am. de fapt am dat o comanda acum cateva zile dar aia e in grafic, vine cand plec io in concediu
aaa, miki, ma duc sa caut site-ul postei romane pt o reclamatie. pt atitudine de kk din partea acriturilor de la oficiul tranzit si lipsa de diligenta
e off-topic, nu e comanda lr...
asteptam un colet valoros din sua. asigurat, totul ok. pleaca din state pe 4 aug, finnaly intra in ro pe 20 aug (il gasesc pe site-ul postei romane dupa track no. primit de la expeditor din sua). ieri, fiind deja 26 si aviz mumu (desi stiam ca e la bucuresti din 20...) se duce sotul la oficiul tranzit (unde exista si vames, pt ca avem taxe de platit la bunurile alea). functionara, cat se poate de acra, ii confirma ca tocmai a ajuns coletul in mures si comenteaza " da' ce domnule, trebuia sa faceti reclamatie??" la care al meu "pai n-am facut doamna, am sunat doar la bcuuresti sa verific daca a intrat in tara..." si intradevar, doar atat facusem... am adresat o intrebare telefonic la bucuresti...
cert este ca NU a vrut sa-i dea pachetul, pt ca adresa deestinatarului nu corespunde cu adresa din buletin. concret destinatarul este sotul meu, dar in buletin are o adresa la care nu locuim iar expeditia s-a facut pe adresa la care stam fizic, dar pe care nu avem acte (ca e a lu' mama ).
si cica sa mearga cu mama sa dea declaratie ca il cunoaste pe sotul meu si ca locuieste in casa ei... iar asta se poate numai martea si joia, atunci au si vames sa platim taxele si sa ne dea coletul.
acuma unde sa-mi vars nervii?? pun pariu ca daca nu sunam la bucuresti sa ne interesam de colet nu s-ar fi ofticat aia asa, si ne-ar fi dat pachetul, ca doar destinatarul (adica sotul) era personal la ghiseu...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc