Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

si eu am vrut sa comand setul acela de curatat cartofi si morcovi, dar am uitat sa-l pun in comenzilede astazi. oricum il pun de acum in cos. is foarte interesante si celelate. le vreau pe oate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am de asteptat, am comanda din 17.08

M-ati inspirat insa cu camasile pt domni...ma bate gandul sa-l tentez si eu pe al meu, poate ma mai lipesc si eu de ceva

Fug sa bag un ochi la articole de bucatarie, mi-ati facut pofta, si eu sunt maniaca cu astea, am dulapul plic de tot felul de tampenii si tot mi-as mai lua, somebody stop me

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

dianarus, merci de raspunsul cu pantalonii a pont abia acum am mai intrat, deci si mie imi vor fi mici

vreau si eu coletele mele din 26.07 si 1.08

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata!Haideti la , ca o fac buna si este pentru toata lumea!

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata! Mersi de cafea

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata

merci de cafea
macar cu gandul ca de baut mai putin ca imi face rau.

Miro deci ne luam de mana. maine se fac 6 sapt dar mai astept pana sapt viitoare si de nu vine le scriu iarasi.

o zi frumoasa

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Camasa este buna si ii place
Vedeti ca este pe fond gri si are verde prin ea

Tricourile acelea din bumbac subtire in set de 3 buc iau placut. Intotdeauna ma cicale sa ii cumpar tricouri din bumbac subtire.

PS: Multumesc pt cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Nu stiu daca l-am aratat pe acesta, dar cu el s-a imbracat astazi:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-v-manches-courtes-bio-soft-grey.aspx?productid=324142942&documentid=201208&single=false&categoryid=22905196
bumbac super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Anne16 tricoul ala l-am comandat si eu pt. sot, sunt curioasa cum o sa ii vina.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput