Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)
Raspunsuri - Pagina 13
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena.2006 Spre binele lor ar fi sa ajunga coletele...cum spunea cineva...sunt niste sarlatani...iau banii inaite cu 2 saptamani...nu trimit mail cand pun coletul la posta, raspunsurile date de cei de la relatii clienti sunt niste minciuni,nu dau niciodata traking number, numarul coletului sau codul de bare ca sa nu putem face nimik si lista ar putea continua....gata, mi-am varsat nervii...care se mai inscrie? Elena M.&Adrian Atit de mare |
Stai linistita ca nici cei de pe VS nu sunt mai breji.De la mine au bulina neagra
Am o comanda data pe 28.07, mi-au blocat bani pe card si nu i-au luat;Am trimit mail-uri, telefoane tot spuneau ca am probleme cu banca m-am enervat am dat alta comanda pe 12.08 care mi-au luat banii din cont si, mi-a si ajuns coletul prin UPS...; i-am sunat iar si tot sustineau ca este cardul de vinacand le-am spus de a doua comanda, care sosise nu mai stiau ce sa raspunda. Au incercat din nou, mi-au luat alti bani din cont si acum nu gasesc nimic.Ca sa fie tacamul complet am primit si scrisoare de la ei ca "le pare rau..."Astept sa se faca ora 17 sa ii sun sa Sunt niste nesimtiti...
Am comandat de la ei lenjerie de bumbac si pot sa spun ca nu m-a impresionat.Oricum nu mai comand nimic de la ei.
miki68 spune:
Eu nu prea sunt de acord. Stiati de faptul ca in perioada reducerilor dureaza foarte mult pana primim comenzile (este scris in ghid), iar in ce priveste track no. nici nu o sa ni-l dea vreodata pentru ca pur si simplu nu-l au. Data fiind valoarea foarte mica a taxelor postale (5% din val.comenzii), nemaintalnita pe alte site-uri de profil, comenzile sunt trimise in colete fara asigurare (diferenta e ca la cele cu asigurare se comunica track no. si in caz ca se pierd, clientul este despagubit). De ce zic ca LR nu are acest nr.pe care il gasim pe colet, pentru ca ei doar ambaleaza comanda si apoi o predau operatorului postal (Coliposte) cu care au contract. Fiind trimitere simpla, Coliposte nu comunica catre LR track no. pt. a fi comunicat ulterior clientului. Nu stiu daca am reusit sa va lamuresc, dar sper. Nu cereti mai mult decat platiti. Si aici nu ma refer la valoarea comenzilor date, ci la taxe postale. Si sigur nu sunt escroci atata timp cat despagubesc pe cei care sesizeaza neprimirea comenzilor.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
pai nu mi-au facut problemele numai la ultimul colet,deci nu mai stiu cand au avut loc toate astea,si din pacate nu am notat nici un nr de aviz si ambalajele sunt aruncate de mult........de-acum inainte sa stiu ce am de facut,asta este ,de-acum ce sa fac?le voi nota pe viitor
david
anne16 spune:
Cristina, am si eu o intrebare : La ultima mea comanda date pe 26.08 am atasat note d'avoir mi-a scazut valoarea, dar m-am uitat in "suivi de commande" si am valoarea intreaga, neredusa Este normal?
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Cristina, am si eu o intrebare : La ultima mea comanda date pe 26.08 am atasat note d'avoir mi-a scazut valoarea, dar m-am uitat in "suivi de commande" si am valoarea intreaga, neredusa Este normal? |
In suivi nu apare valoarea comenzii. Doar taxele si valoarea fiecarui obiect in parte. Ma rog, adunandu-le ajungi la val.comenzii, dar in clar nu scrie nicaieri valoarea totala. Poate spui de confirmarea venita pe mail... Si da, e normal sa-ti apara valoarea completa pentru ca si note d'avoir sunt tot banii tai. Eu nu am vazut niciodata evidentiat separat cum ai platit o comanda (note d'avoir+card).
cristina d.
anne16 spune:
Ai dreptate m-am grabit sa scriu.
"suivi commande"> "toutes mes commandes" - acolo se vede suma intreaga In mail nu m-am uitat.
anne16 spune:
Am gasit si mail confirmarea comenzii, ai dreptate este redusa suma si apare si bon d'achats
miki68 spune:
Ei, acu' te-ai linistit?
cristina d.
lizzy spune:
miki, propun sa-ti schimbi nick-ul in mama omida lu' redoutu' , nu de alta, dar tu chiar le sti pe toate
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc