Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)
Raspunsuri - Pagina 12
anne16 spune:
34541- sac set 2 pieces Sonic
Merge, am comandat pe 26.08 tricoul acela rosu Puma cu emblema Ferrari, sapca in ton si pt mine centurie sudation (sa topesc suncile )
Elena.2006 spune:
Magarul meu cu comanda din 31.07 nu se zareste nici azi...
Elena M.&Adrian Atit de mare
camelia_daniela spune:
si eu am din 30.07 si nici urma de magarush ..........
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ANKA-iasi spune:
buna.am primit iar mail de la posta romana unde imi cer o multime de date pt a solutiona reclamatia...data si intervalul orar cand am fost la posta,datele coletului ....in fine o multime de chestii de care habar nu am asa ca o las moarta
david
anne16 spune:
Parca sunt colete cu data de 17.07 care nu au ajuns
Asa ca eu nu mai zic nimic cu 28.07 si 31.07
Raluca_u spune:
da mai sunt de pe 17: eu si miro sigur asteptam.
eu azi am primit 30 acum 3 sapt am primit 25, dar cel de pe 17...
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
ralucadiana spune:
tocmai a trecut postasul, dar nici urma de comanda mea din 31.07.nu mai potttttttttttttttttt
Elena.2006 spune:
Spre binele lor ar fi sa ajunga coletele...cum spunea cineva...sunt niste sarlatani...iau banii inaite cu 2 saptamani...nu trimit mail cand pun coletul la posta, raspunsurile date de cei de la relatii clienti sunt niste minciuni,nu dau niciodata traking number, numarul coletului sau codul de bare ca sa nu putem face nimik si lista ar putea continua....gata, mi-am varsat nervii...care se mai inscrie?
Elena M.&Adrian Atit de mare
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANKA-iasi buna.am primit iar mail de la posta romana unde imi cer o multime de date pt a solutiona reclamatia...data si intervalul orar cand am fost la posta,datele coletului ....in fine o multime de chestii de care habar nu am asa ca o las moarta david |
Cum nu ai habar? Data si intervalul orar e clar, nu? datele coletului pot fi track numberul de pe colet (l-ai ridicat deja, nu?) si nr. avizului (nu l-ai notat?) Daca nu le ai, asta e!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei