Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
Vianne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Vianne, trimite cartea pe contul comun de mail, sa o putem lua de acolo toate. |
Asa am facut, o gasiti acolo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui gabitzam Vianne, trimite cartea pe contul comun de mail, sa o putem lua de acolo toate. Anca, per total a fost destul de bine in zilele de concediu, sa zicem ca momentele mai neplacute sau de nervi s-au compensat cu momentele bune, peisajele si ciorba de burta Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
Imi trimiti, te rog, si mie user ame si parola?!
Mersi.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
Vianne, si Victoria are un body suit ca si al puiutului tau. Si cred ca avem si stroller la fel... :)
_
Victoria Isabella
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui cenia Desiree: daca e scandal cu suzeta pot fi mai multe cauze: -nu e satula - e mica suzeta ( cumpara pt peste 6 luni) a mea suge din asta de la 2 luni - indispozitie (dinti sau stomac) daca scapa suzeta, cumpara mai mare aceeasi marca ca si pina acum, pune un scutec pe diagonala virful deasupra capului, apoi pe linga ureche, il; duci pe deasupra suzetei si cobori pe sub bratul fetei. la min e ii tine bine suzeta si nu o mai scapa. acum ii pun paturica ei si adoarme asa ca e moale. daca e cald ii pun scutecul. ar trebui sa fac o poza dar nu am cum. aici americancele asa le pun. mai, nu ma mai uit la pozele voastre! sunteti slabe rau si frumoase! sunt invidioasa! si ca v-ati intilnit! bravo voua! poze poze vechi |
Cenia, si eu m-am gandit ca e mica; tati ne cumpara azi de la 3-6 luni; dar parca mi-e frica sa o infasor asa... m-a tentat sa ii pus un wash cloth (alea miiiici, ca o batistuta) sub si parca nu am curaj... Multumesc de sfaturi, o s avedem deseara cum va fi cu suzy mai mare.
_
Victoria Isabella
ancaurn spune:
citat din mesajul lui gabitzam Vianne, trimite cartea pe contul comun de mail, sa o putem lua de acolo toate. Anca, per total a fost destul de bine in zilele de concediu, sa zicem ca momentele mai neplacute sau de nervi s-au compensat cu momentele bune, peisajele si ciorba de burta Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
Ma bucur atunci ca a fost ok. Dar stiu ca mi-ai facut o pofta de ciorba de burta.... Sa stii ca dupa ce nu mai alaptez si scap de regim il pun pe omu' meu sa-mi faca. Nu de alta dar eu nu stiu sa fac si nici nu vreau sa-nvat ca el o face tare buna.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
Lilly79 spune:
Scriu un mesaj scurt ca nu am timp.Ne facem bagajele ca maine plecam cateva zile la Sighisoara unde facem si botezul.
Asa ca...sa stiti de ce nu mai intru, nu ca as fi fost eu prea activa .
Nu am avut timp nici sa citesc.Am vazut doar cateva poze.
Bine ai venit MissParker.Super faine pozele.Daviducul tau e un scump si jumatate si e puternic.Si faci niste conspecte...jos palaria.Nu am avut acum timp sa citesc, dar voi recupera dupa ce ne intoarcem acasa.
Bine ai ajuns Simonix.Faine pozele si de la intalnirea voastra.
V-am pupat pe toate
Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)
Simonix spune:
Salutare fetelor
Iaca am venit si eu la apel, de-abia acum... caci viata e agitata rau pe aici :p Ma bucur foarte tare ca le-am vazut pe Laura, Alysh si Cleo cu puii lor - intr-adevar, Mara a fost tare curtata Oricum, se simtea super printre atatia flacai, ei se tot straduiau sa ii capteze atentia, Mirciulica oracaia, dezaprobator, Vladutz la un moment dat incepuse sa vocifereze, al meu Robertel baga de zor in gura un ... sobolan (Ratatouille al lui, jucaria lui preferata). Mara statea impasibila in bratele mamei ei, nu ii baga in seama pe piticii agitati fix cum ii sade bine unei donshoare
Ce sa va zic, vazandu-le pe fete am inteles inca o data de ce romanii se lauda cu femei frumoase :) Eu m-am simtit ca o ... precupeatza :p, caci imi trebuie un remake din cap pana in picioare, la propriu Vazandu-le pe fete tunse, vopsite si cochete hmmmm mi s-a facut pofta si mie :p
Pai sa va spun asa: Laura este o frumoasa wooow (si se pare ca si Simona desi nu am zarit-o in persoana :p dar vorba aia, in cazul lor e vorba de "2 in 1" : o vezi pe una, le vezi pe amandoua :p). Alysh are niste ochi super !!! Te invidiez :p Cleo e o dulce, are un par minunat.
Acum, copiii: Mirciulica e un haios si un smecher , Vladutz e un ochios (are niste ochi fetelor... de la parinti luati :p Sa va feriti fetele de el :p) iar Mara ... Mara e Mara ... superba si cuminte - dulce foc :)
Un punct negativ totusi : fetele noastre sunt la dieta... si nu au mai mancat ciucalata E drept ca era super cald... iar eu am intarziat la rendez-vous :( si pana la urma am uitat de ea si m-am intors cu cutia acasa... pe care cutie o sa o mancam cu o alta ocazie ;)
De ce am intarziat io ? Pentru ca :(((( mi-a venit ciclul :( Gata, adios viata fara griji lunare :p Mai fetelor, dar o venit cu nioste dureri de spate... si de picior, efectiv. Nu il puteam lua pe bb in brate, de fapt nu stiam ce aveam. Asa ca toata noaptea m-am chinuit cu durerea de spate si spre dimineata a trecut si ... am adormit :( M-a trezit Laura cu telefonul :(
Buuun... cam asta am avut de raportat :)
Miss esti super tare cu conspectele ! Bravo !
Noapte buna, pe maine !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Ah... era sa uit ... de ce sunt io suparata rau acum: bebe nu vrea sa mai manance... e in greva foamei. A mancat azi la 5 si cand am incercat sa ii dau pe la 8 jumate - 9 ... NU A VRUT DELOC ! dar deloc ! eu ce ma fac??? I-am facut baie, am tot sperat etc... nimic... s-a culcat cu burta goala ! In rest e super jucaush si plin de energie, vorbeste, zambeste, roade la soarecele lui de zor, arata bine, nu poti spune ca e anemic etc... nu stiu, ma exaspereaza, azi credca a mancat 400 ml in total ... Vi s-a intamplat asa? Nu stiu, eu pana acum nu m-am stresat, inteleg ca fiecare bb are ritmul lui etc... dar la noi merge din ce in ce mai rau cu masa. Am plecat de la 200-220 ml pe masa... am trecut prin 180 ml, apoi 140... acum rar imi ia cate 120 ml... si mai nou - 0 ml. PAi... unde ajungem asa?
Maine il sun pe doctor in Belgia, sa vad, eventual ii schimb laptele, desi l-a acceptat bine la inceput. Of... si in plus de 2 zile nu mai face kk deloc :( face doar stimulat cu termometrul ... Asta de cand e pe formula exclusiv. Culmea e ca laptele cica ar trebui sa previna asemenea cazuri de constipatie etc. Cum e cu kk la bebelushii care papa formula? La cat timp trebuie sa faca (ma rog, stiu ca si aici depinde de bebe... dar poate imi spuneti voi parerile voastre )
Of sunt suparat si obosit ... ma duc la nani :(
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
socrate spune:
Miss Parker de acord cu nasa. Acuma sa fiu sincera de fapt si de drept nasul este cel ales de noi, nasa a venit asa
ca preotul tzipa mereu dupa nasa. Copilul a fost botezat de nasul lui si atat. Sa nu zic de decolteul meu. Curgeau dansele pe afara. Dar ...scuza mea era ca nu mi-am dat seama ca pline sunt mai mari si ies pe afara.
Apropo de botez pe 7 septembrie il botezam si dupa religia mea, la ai mei. Eu recunosc ca ma bucur, simt eu ca asta e
ceea ce il va linisti. Nu vreau sa jignesc pe nimeni stiu ca sunteti majoritatea ortodocsi dar mi-am dorit mult ca copilul
meu sa fie botezat in religia mea. Nasa va fi sora mea.
Inais eu te inteleg, insa sincer, eu nu ma cred paranoica si voi monta sigur camere. Macar sa imi vad odorul. Evident
si ca sa supraveghez bona.
Foarte frumoase poznele de la intalneala. Vedeti ca Mara mai are un pretendent, ca si fi'miu se uita gales.
Copilul meu a mancat in continuu azi. Cred ca recupereaza ce nu a mancat zilele trecute. E haios foc, ca nu mai adoarme
decat dupa ce mai ia si o gura de tzitzi. Si dupa ce termina zambeste. Ma topesc toata. Si ofteaza si inchide ochii.
Ce sa mai...nu mai conteaza ca nu e ok, ca nu tb sa il adormi alaptand etc. nu voi uita niciodata privirea, zambetul
si linistea cu care isi inchide ochii. Are nevoie de mine langa el asa ca nu mai conteaza restul.
Sebastian
Reallaura spune:
Of nu stiu ce se intampla, dar nu prea mai gasesc timp sa scriu aici asa cum as vrea.
Mirci a supt in seara asta pana la enervare ca golise sanii si am sarit cu lapte praf, dar nici n-a vrut sa auda.
A adormit acum, dar nu stiu cat il tine somnul cu foamea din gat...
Vianne dulce Stefana motzata, super pozicile, multumim ca ne-ai pus si noua!
Miss, da mai, groaznic cu vaccinurile astea, dar ce sa-i faci, nu-ti poti asuma riscul
sa-ti fac vreo boala de care vaccinul l-ar fi aparat! Maaare rabdare mai ai tu sa faci conspectele astea,
jos palaria!
Sisai sa vezi efectul la Galactogil, cum sa nu!
Melly Deja s-a inchis fontanela fluturasului????
Eu credeam ca pe la un an... tu ii dadeai calciu? Nici calciu sa nu-i mai dai in caz ca lua!
Lilly concediu placut la Sighisoara si sper sa iasa frumos botezul!
Eeei, acum hai sa fim sincere, fetelor, stiti cum arata Simonix??
La noi se mai vede o nastere ceva, la ea nimic. E trasa prin inel. nici nu se observa ca nu s-a coafat, asta e prea putin important!
si Robertzel e un dulce, cu parul mare si ondulat si mult mai frumos ca in poze!
Ah, da! Si cuminte. Mirci si Vladi se intreceau care mai de care in strigate, probabil pentru a atrage atentia Marei, el insa linistit, discuta cu Rattatouile..
Of...si zici tu ca suntem la regim??Tocmai acum am bagat 2 praji cu frisca...
Simonix, suna-ma cand iesi, poate ne mai vedem in IOR. Sau da-mi sms si-ti raspund.
Noi suntem mai matinali, 8-9, dar cine stie, poate aveti si voi chef intr-o dimineata mai devreme...
eventual daca-mi spui de cu seara plecam impreuna de la Diham.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA