Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara fetelor. Misto pozicile, super gagicutze acolo, de bbi nu mai vorbim.
Miss, esti meseriasa si tu la conspecte(Mihaser mai este), auzi cita rabdare sa le iei pe rind 3 capitole...Jos palaria!!!
DOloress, eu nu cred ca esti grasa, mai, doar am vazut pozicile de la botez.Sa stii ca si mie mi se pare ca ma mai ingras acum ca am reinceput galactogilul. Cred ca renunt la el si asa mare diferenta nu vad..Dar mi-e sa nu incep sa pun iar kg pe mine ca mi-ajung citeam in plus
SI aveam si eu inainte vointa lui Inais...fetelor, aveam 47 de kg la 1,69..inchipuiti-va...daca acum am 60-61kg, cum eram atunci...Dar deh, parca s-a dus si vointza, si cu siguranta si metabolismul...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Frumoase pozele de la intalnire.Cum zicea si Ylari, data viitoare ingrosam nr. beblinelor ... ce? numai printesa Mara sa se bucure de atentia cavalerilor!

Desiree, sigur nu e suzeta de vina. O fi de la diversificare, chiar daca ii place, pt. stomacelul ei este o schimare. Apoi eu stiam ca alimetele trebuie introduse pe rand. Adica o sapt. numai morcovei la pranz cate 1 lingurita 2-3 cate ia. Apoi laptic de mami sau praf.
Sapt. a doua, mar (sau ce-o fi), sapt. trei altceva si apoi pauza 1 sapt - sau ma rog, daca totul merge bine, alt aliment; apoi la micul dejun bagate fructe etc.
O noapte linistita
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara buna!!!fetelor am o intrebare!!!cele care iau facut la bbi vaccinul de stat de la 2 luni le-ati facut baita seara???e voie ori nu???

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus fetelor!

Revenim si noi... A fost Edson in concediu o saptamana si am stat mai mult pe afara.. Nu am plecat nicaieri, am fost doar o zi in Manhattan, in Central Park si am facut o multime de poze cu gandul la voi. Le puteti vedea incepand de aici

A fost tare fain, e incredibil de mare parcul, nu iti ajunge o zi sa il strabati.

Si, in alta ordine de idei, voiam sa va zic ca am in format electronic o carte de Francoise Dolto "Cand apare copilul". Cine o vrea, o pot trimite pe e-mail.

Miss Parker, bine ai revenit! Am vazut poze frumoase si un David supeeerb si cu gene lungi...
Sunt convinsa ca si povestea voastra e frumoasa….
Da, americanii nu pronunta “sh”, ii spun Stefana cu “s”. Cand i-am ales numele nu m-am gandit ca cei de aici nu-l vor pronunta corect… Nici nu stim daca ramanem aici pana la urma… E important ca Edson pronunta corect numele ei..
Uite link-ul despre vaccin http://www.generationrescue.org/pdf/user_friendly.pdf

MsBB, Stefana a acceptat suzeta dar chiar si asa din cand in cand isi baga pumnii in gura...

Reallaura, sper din suflet sa iti revii cu lapticul…
Faina intalneala, fetelor! Foarte scumpi bebelushii dar si voi…

Aldaesme, nasol momentul cu cresa… Va doresc sa treceti cu bine peste momentele de acomodare si apoi sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna..

Eu azi am fost la ginecolog, la controlul de 3 luni dar si pt papanicolau. Dupa ce termin cu alaptatul tb sa fac o mamografie ca cica am varsta

In rest, toate bune... Stefana e o incantare, e cuminte, papa bine, rade, se joaca... Inca mai mananca noaptea, uneori de 2, 3 ori..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Avem 2 vesti bune si o veste proasta. Cu care sa incep? Cu alea bune. Dragos a trecut de 5 kg in sfarsit. Yupiii! A luat 410g intr-o saptamana. Dupa 900g in doua luni, suna promitator, nu? Asta datorita laptelui praf, pe care haplea l-a balotat tot la doua ore, ca atunci i se facea foame. Acum a trecut la 3 ore. Vestea proasta e ca nu mai am lapte, dupa cum v-am zis si mai rau, Dragos refuza sanul. Mi-a facut un circ ieri in parc, de am crezut ca o sa creada lumea ca cine stie ce-i fac si o sa cheme protectia copilului. Mai mulg cat pot si-i dau din biberon, dar cum trebuie sa tin si rahatul ala de regim pt max 100ml pe zi, it's no fun. Asa ca nu stiu cat o sa rezist. Sper macar inca doua saptamani, sa faca si puiul meu 3 luni.Sa fie asta cel mai mare rau de care are parte puiul meu in viata! Cealalta veste buna e ca s-ar putea ca transaminazele lui bebe sa fi fost marite din cauza unui tratament cu ceva medicamente pe care l-am facut eu, sau chiar a ceva ce am mancat. Oricum, le mai repetam peste un timp. Pediatra si varul lui barbatu-meu, care e endocrinolog de fapt mi-au zis la fel: sa nu-mi fac griji. Pediatra mi-a dat doar un siropel din plante, liv52 se numeste si atat. In ceea ce priveste citomegalovirusul, are doar anticorpii, de la mine. Dar cum astia ii are 90% din populatia globului, e chiar ok. Cleo, sa stii ca am intrebat daca acum, avand anticorpii e protejat de boala, si mi s-a spus ca nu se stie. Pot sa-i ramana toata viata sau sa-i dispara daca nu mai suge si sa si-i faca singurel mai tarziu.

Daria Ioana multumim pt aprecieri la adresa puilor mei. Ai dreptate in ceea ce priveste decupajele de la ziua Cezarei. Taica-meu saracul a stat noptile sa decupeze si sa coloreze. A fost ideea si opera lui. A fost o surpriza mare pt Cezara sa gaseasca totul impodobit cand s-a trezit. Si tu ai niste pui tare frumosi. Ti-e tare greu acum, dar cresc deodata si scapi. Eu in schimb am luat-o de la capat pe cand incepuse sa-mi fie mai usor cu Cezara. E intr-adevar mai greu cu doi mici deodata, dar nu-i satisfactie mai mare! Nu-i asa?

Am vazut poze minunate de MsBB, Desiree, Gabitza, Melly si Miss. Excelente.

Gabitza, mi_bebelina si Miss. Bine ati revenit din concedii.Gabitza imi pare tare rau pt problemele aparute si ca nu v-ati putut bucura de zilele libere asa cum ati vrut. Miss ati avut parte de un super concediu. Ma bucur pt progresele lui David. Acum e mare si voinic. pt mamici si baietei frumosi.

Cleo cred ca doar storci prunele si congelezi sucul ca atare. Nu cred ca trebuie fiert sau ceva.

Melly de ce nu ai intrebat medicul? Din pacate nu-mi mai aduc aminte de acum 5 ani si noi mergem maine la vaccin. Cum s-a comportat Amelia la intepatura? Si acum cum e? de la Dragos pt fluturica.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vianne, trimite cartea pe contul comun de mail, sa o putem lua de acolo toate.

Anca, per total a fost destul de bine in zilele de concediu, sa zicem ca momentele mai neplacute sau de nervi s-au compensat cu momentele bune, peisajele si ciorba de burta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

la intepatura o urlat din toti raunchii dar sa calmat repede ca ia vorbit doctorita!!!la picaturi in gurita i le-am dat cu ceiuc si nu a facut nimic!!!e sanatoasa tun!!!are 7300g 62 cm, diametru capului 40!!!deci suntem in grafic!!!fontanela inchisa , am oprit vigantolul pentru 10 zile iar apoi il reluam dar la 2 3 zile!!!acu is cu dilema de baita ca nu stiu daca va dormi bine daca nu io fac!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am si io 10 min sa va scriu pana vin baietii mei de afara. azi e ziua mea libera fiindca lunea a lui tati. numai ca tati se duce la fotbal si la bere, iar eu am pus fructe la congelator...ma rog, m-am bucurat ca le-am pus in liniste. ar fi trebuit sa merg la sport dar asta mic s-a cam frichinit azinoapte, azi n-a dormit decat pe la 6:30 seara asa ca eram prea obosita sa dau din maini si din picioare.
inaissi eu sunt ingrozita de perspectiva bona, mai ales ca la noi sunt in mare parte somere, care aleg sa fie bone fiindca n-au chef sa faca menaj, ca li se pare mai simplu...eu am trait in permanenta cu minciuna ca mi-l va creste mama, cel putin asa se lauda, ca abia asteapta sa fac si io un copil ca iese la pensi si mi-l creste. acum ca l-am facut, nu mai are chef de pensie, ca se simte bine la serviciu. spunea la toata lumea cum o sa-mi angajez io bona, numai eu nu stiam. sincer, n-o condamn, eu nu cred ca o sa stau sa-mi cresc nepotii full-time. o sa ma mai bucur de ce mi-a mai ramas din viata, sper, alaturi de barbata-miu. da nici n-o sa le zic pana atunci ca voi face si voi drege. asa ca acum m-am cam panicat, la mama macar aveam certitudinea ca-l iubea, chiar daca statea si ea mai mereu cu nasu-n televizor...si eu ma gandeam ca-i pun camere femeii s-o spionez. si mi-am imaginat si ca as bate-o la propriu daca as vedea-o pedepsindu-l pe bebe, asa mic- am luat-o razna, sunt ca o leoiaca
miss bine ai revenit. f frumu pozele. abia astept sa plecam si noi sambata la mare si la munte. felicitari pentru schimbarile in bine. si pt conspecte. cum de ai timp??? si eu sunt moarta de nervi cu vaccinurile si cu tot ce ar putea dauna copilului, fizic si psihic. probabil tot de la traumele mele se trage
pozele pe care le-ai vazut de la botez, cu exceptia celor din biserica, sunt facute de nasa. la biserica a fost o mega fotografa care a facut rahatul praf fiindca n-am putut alege decat vreo 5-6 poze mai ok. barbata-miu e ziarist, am avut la nunta un fotograf de ne-a lasat masca-in sensul bun, un coleg de-ai lui. acum ma asteptam la fel, dar n-a fost sa fie.
ma fetelor, eu am 79 in talie, dar sunt mai grasa decat toate...la un loc. oricum, burta nu conteaza, aia se va trage de la sine. pentru cine mai vrea sport, nu uitati sa va hidratati bine de tot daca alaptati si sa nu faceti exercitii excesive pentru pectorali-nici gantere mici, pot duce la blocarea canalelor de lapte.
gata, au venit baietii, ma duc sa pregatesc baia...asta-mi fu pauza
sper sa mai intru pana plec. ma enervati cu intalnirea voastra din drumul taberei chiar in ziua in care plecam la mare...ofof, si era langa mine. asta e, next time si la noi. sa va simtiti bine, pozele de azi au fost f frumu.
pupici

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Desiree: daca e scandal cu suzeta pot fi mai multe cauze:
-nu e satula
- e mica suzeta ( cumpara pt peste 6 luni) a mea suge din asta de la 2 luni
- indispozitie (dinti sau stomac)

daca scapa suzeta, cumpara mai mare aceeasi marca ca si pina acum, pune un scutec pe diagonala virful deasupra capului, apoi pe linga ureche, il; duci pe deasupra suzetei si cobori pe sub bratul fetei.
la min e ii tine bine suzeta si nu o mai scapa. acum ii pun paturica ei si adoarme asa ca e moale. daca e cald ii pun scutecul. ar trebui sa fac o poza dar nu am cum. aici americancele asa le pun.

mai, nu ma mai uit la pozele voastre! sunteti slabe rau si frumoase!
sunt invidioasa! si ca v-ati intilnit! bravo voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Buna seara si de la noi! Nu-s eu activa desi citesc tot timpul postarile voastre, dar..... nu prea simt ca am cu ce interveni asa ca....scriu si eu din cand in cand .
melly, in principiu nu e ok sa-i faci baitza fiindca tre sa-i pui compresute reci pe piciorush, iar apa calda de baitza nu ii face prea bine, asa ca....sariti doar peste baita de azi

Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc

Mergi la inceput