Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
socrate spune:
Lorich eu am scris de jocuri nu ca ar avea vreo importanta, dar ma bucur ca iti plac si mie mi se par foarte utile.
Ylari imi pare rau, cred ca din cauza intrebarii mele legate de motan ai acum momente neplacute.
Miss ce te mai enervezi si tu cu Mutti. De ce nu o ignori si tu. Poate cateodata o replica e doar o replica. Dar tu stii mai bine.
Eu am crescut cu martiri si martirizati in jurul meu asa ca nu mai reactionez. Am si eu o doza, de "altora sa le fie bine, nu mie si nimeni nu recunoaste ca mi-am sacrificat una alta etc" dar incerc sa ma ma controlez. Din pacate odata crescut intr-un fel e greu sa te schimbi dar e bine sa iti dai seama ca nu esti perfecta.
In fine am zis ca nu ma apuc de terapie ca cine stie ce iese din adancuri si poate e mai bine sa ramana ingropate.
BB a adormit deci trec la bagaje. Ma ingrozesc de pe acum.
Sebastian
jady spune:
Buna ziua mamicilor,
ce mai povestitiabia apuc sa va citesc dar azi incerc sa intru in sf intimpul real al vostru...
Daria_Ioana nu stiu ce sa-ti spun de printesa ta ,of mai avem atatea de tras cu bebei nostri multa bafta nu stiu poate nu e grav.
pupici .
Vin imediat...ERICUT ma striga...
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Cum bibicu' doarme de rupe, revin: Miss tu spui acolo ce si cum ai facut si asa printre randuri vad eu ce fapte marete faci! Am ramas impresionata de fetita din Guatemala. Esti un om minunat, dar cred ca ti-am mai spus-o. A, si sa zic si eu ceva pe tema "mutti", poama mea acra, are un nou limbaj acum, prin Robert isi exprima frustrarile fata de mine: "Ce-ti face mama, nu-ti da de mancare? Te tine cu pampers nu stiu cum? Te plimba pe strazi" si tot asa... Frumos ca la faza asta se poate raspunde: "Da, buni sunt hranit si iubit si plimbat de mami a mea care e cea mai buna mami din lume, na!" (zise Robert cu vocea mea) Noroc ca duminica ajung si eu in casa mea si patul meu ca s-au furta cam multe. Lori, mami de pui drag si iubit Robert Poze Robert |
Exact la fel face si poama acra de soacramea!!!! Exact la fel... Si daca ma oftic si ii zic vreo doua (tot prin intermediul Evei) zice ca "Vorbesc si eu cu ea, asaaa... nu vorbesc serios, dar ce sa vorbesc cu ea??? Pai du-te la balamuc, de ce nu ii spui ce albastru e cerul si ce frumoasa e ma-sa????
Daria, nu-i a buna cu sangele din nas, odihneste-te, hraneste-te, tu si alaptezi pe bebe, nu???
Ramona, pai ce tratament ti-a dat sora mea de te vampirizeaza asa???
Va pup, hai ca mai citesc, am dormit cu fi-mea, cred ca e si capitol nou intre timp...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
YLARI spune:
citat din mesajul lui socrate Ylari imi pare rau, cred ca din cauza intrebarii mele legate de motan ai acum momente neplacute. mami de Edvin Sebastian Sebastian |
Si io la fel imi aduceam aminte , dar nu eram sigura si scriam pe fuga, n-aveam timp sa scotocesc in urma... Ce o fi, o fi, e casa lor, in care eu nu sunt obligata sa stau. Sa ramana cu motanul, daca are de gand sa se intoarca cu el de la tara. Eu nu vreau sa ma mai enervez...
Stai linistita, mie imi place oricum sa imi bat cuie in cap singura...
YLARI
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Daria_Ioana hai ca imi raspund singura la intrebare Am cautat rapid pe net... Deci curgerea de sange din nas se numeste :epistaxis Poate sa apara in urma : -unei hemoragii determinata de o scadere a vitaminei K( vitamina antihemoragica) - unui traumatism minir la nivelul nasului -unui puseu de tensiune -stress -oboseala -lipsa de calciu Voua vi se intampla asa ceva???Mie nu imi curgea deloc inainte... Si cand ma gandesc ca m-am luat dupa desteapta de mama si am renuntat la Elevit( ca cica ma ingrasam de la ele!) |
mie dr de famelie mi-a recomandat clar: elevit cat alaptez, si fier si dupa ce nasc. Pt binele lui bebe si al meu. Mai ales ca esti mama x 2.
Eu mai iau si supradyn, e efervescent, ca elevit ma cam enerveaza ca imi sta in gat.
Si sa mananci. In general e de la carentse alimentare asta daca nu ai probleme toata viatsa- un vas de sange mai sensibil, etc.,
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lorich spune:
citat din mesajul lui socrate Lorich eu am scris de jocuri nu ca ar avea vreo importanta, dar ma bucur ca iti plac si mie mi se par foarte utile. Ylari imi pare rau, cred ca din cauza intrebarii mele legate de motan ai acum momente neplacute. Miss ce te mai enervezi si tu cu Mutti. De ce nu o ignori si tu. Poate cateodata o replica e doar o replica. Dar tu stii mai bine. Eu am crescut cu martiri si martirizati in jurul meu asa ca nu mai reactionez. Am si eu o doza, de "altora sa le fie bine, nu mie si nimeni nu recunoaste ca mi-am sacrificat una alta etc" dar incerc sa ma ma controlez. Din pacate odata crescut intr-un fel e greu sa te schimbi dar e bine sa iti dai seama ca nu esti perfecta. In fine am zis ca nu ma apuc de terapie ca cine stie ce iese din adancuri si poate e mai bine sa ramana ingropate. BB a adormit deci trec la bagaje. Ma ingrozesc de pe acum. mami de Edvin Sebastian Sebastian |
si iti multumesc, ca uite eu nu prea stiu ce sa fac cu timpul liber decat sa bag tzatza-n gura si sa tin pe umar.
Apropo, am o intrebare voi cum ii adormiti pe bebici? Ca Robertica ori adoarme la san si-l pun in patut, ori adoarme in brate sau pe umar. Asa singur, sa-l pun treaz in patut nu tine!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
iulia83 spune:
fetelor, am inceput sa-i dau debridat. mai foloseste cineva asa ceva? noi tot nu stim sa facem caca. fir-ar sa fie. mi-a zis dr sa-i bag si morcov in sucul de mere. incep de vinerea viitoare cand face 3 luni.
daria_ioana cand oi semana eu cu Patruleasa...dar multumesc oricum..
fetelor, au iesit niste poze superbe la botez. abia astept sa le pun. momentan n-am timp dar incerc diseara.
ies sa-i dau sa pape la tirana ca urla. pup
Pozici Mufitza
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
si iti multumesc, ca uite eu nu prea stiu ce sa fac cu timpul liber decat sa bag tzatza-n gura si sa tin pe umar. Apropo, am o intrebare voi cum ii adormiti pe bebici? Ca Robertica ori adoarme la san si-l pun in patut, ori adoarme in brate sau pe umar. Asa singur, sa-l pun treaz in patut nu tine! Lori, mami de pui drag si iubit Robert Poze Robert |
A mea in timpul zilei adoarme numai leganata pe o perna mare, medicinala (si ii "rag" eu un cantecel). Seara dupa ultima masa doar o tin de manutze si adoarme singura, lemn tanase!
YLARI
Lorich spune:
citat din mesajul lui iulia83 fetelor, am inceput sa-i dau debridat. mai foloseste cineva asa ceva? noi tot nu stim sa facem caca. fir-ar sa fie. mi-a zis dr sa-i bag si morcov in sucul de mere. incep de vinerea viitoare cand face 3 luni. daria_ioana cand oi semana eu cu Patruleasa...dar multumesc oricum.. fetelor, au iesit niste poze superbe la botez. abia astept sa le pun. momentan n-am timp dar incerc diseara. ies sa-i dau sa pape la tirana ca urla. pup Pozici Mufitza Mami de Mufitza Ariana Elena Povestea nasterii |
Iulia...mi-era si dor de tine!
Io ii dau Debridat! 2,5ml de 3 ori pe zi, pe motiv de colici care nu se mai termina decat cand s-o insura! Stiu ca Debridatul e bun si in caz de diaree si in caz de constipatie, asa ca cestie. Pup mufitele si asteptam poze!
Ylari mersi de raspuns. Ce frumos!
Mooama dar ce activa sunt azi recuperez trecutul dar si viitorul!
Nicole1980 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de 2 saptamani. va
Noi suntem la mare si ne simtim excelent. Intre timp am avut botezul, a iesit super si am facut si vaccinul.
Nu am timp sa pun poze acum, insa de saptamana viitoare, cu siguranta.
Trebuie sa citesc din urma.
Va salutam mamici si bebici
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008