Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
Daria_Ioana spune:
Si mai am o intrebare...beblushii vostri sau copii mai mari au avut cumva ..careva atza la limba??
Ai mei asa au amandoi ... au limba legata cu o atzica.
Am zis ca hai ca poate nu o fi cine stie ce, dar Cassie , saracuta de ea, nu poate sa scoata nici limba afara...daramite cand o creste sa mai linga si ea o inghetata..sau sa se sarute cu Boyfriendul
Plus ca acum incepe sa vorbeasca si o incurca la pronuntat cuvinte.
Trebuie sa merg la chirurg sa i-o taie,dar mi-e asa frica.
MAi intai vreau sa caut pe net...sa intreb in stanga si in dreapta ...si apoi sa ma apuc de treaba.
Vreau sa merg la cel mai bun medic....offf ce tare mi-e mie frica de chirurgi si doctorii la copii mici
Stiti sa ma ajutati cu vreun sfat? Cunoasteti cazuri?!
Daria_Ioana spune:
RAmona, intra pe www.isohunt.com si acolo scri in boxul de search ce episod vrei sa faci download.
Iti trebuie un program ca sa faci download cum ar fi :Bitlord .
De ex ,daca vrei sa vezi al 3 lea episod din seria 2 - scri asa:
Desperate Housewives s02eo3 si apoi dai search ...si apesi pe Download unde vezi ca are numarul mai mare la S.
Ramona80 spune:
Daria, tu daca alaptezi, nu trebuia sa renunti deloc la elevit si fier. Si nu te mai gandi ca te ingrasi, pentru ca bebe ia vitamine de la tine, e ca si la sarcina. Si odihneste-te cat poti de mult. CUlca-te si tu cand dorma copiii. Trebuie sa doarma si ei candva.
Ylari, hai ca azi am ceva cu tine. Vroiam sa-ti mai spun ca nu stiu ce tratament mi-a dat dr asta. Eu credeam ca e pentru stoparea menstruatiei. Da de unde. Cateva ore dupa ce le iau, curge ca la nebuni. Pai daca e asa, mai bine lipsa. Era mai bine inainte.
Si vroiam sa va intreb ce fel de storcatoare de fructe aveti voi, si de care sunteti multumite. Azi ma duc cu tati sa cumparam unul si nu stim ce sa alegem. Ne gandeam la unul de la Philips, dar o vecina mi-a spus ca ea are robot de la Philips cu tot cu storcator, si nu e multumita ca nu stoarce bine fructele. Ramane pulpa cu zeama.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008
Ramona80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daria_Ioana RAmona, intra pe www.isohunt.com si acolo scri in boxul de search ce episod vrei sa faci download. Iti trebuie un program ca sa faci download cum ar fi :Bitlord . De ex ,daca vrei sa vezi al 3 lea episod din seria 2 - scri asa: Desperate Housewives s02eo3 si apoi dai search ...si apesi pe Download unde vezi ca are numarul mai mare la S. |
Multam fain. Hai ca incerc. De ata la limba, nu stiu nimic. Nici nu stiam ca poate sa incurce asa rau. Dar nu se poate rezolva si pe alta cale, fara interventia chirurgului?
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008
Lorich spune:
Daria stai linistita ca n-am de ce sa ma supar! Asta a fost alegerea nostra, am ales the easy way... am zis toti sau niciunul, cu mentiunea ca daca vom "urla" de foame mai reevaluam . Acum serios, eu sunt genul mai boem, prefer asa. Sa stii ca si eu am folosit crema aia Palmer's (na, c-am citit din urma) si e suuuuper buna si foarte ieftina la ei, pacat ca la noi nu se ezixsta. Eu acum sunt la soacra-mea, bebe doarme la aer, ca sta la curte, dar duminica ne intoarcem si o sa fiu tot timpul calare pe DC.
Gabi ...deci duminica venim, luni ne plimbarim sper, am refacut analiza la ochi, gat nas, numai ca am facut "imprudenta" s-o facem in 2 locuri, in spital si la un laborator privat si a iesit la primul loc pozitiva si la al doilea negativa. Acum are doar un colir pt ochi cu rifampicina ceva (de pe antibiograma) si in rest nu-i mai dam alt antibiotic.
Esme multam de sfatul cu sarea ca eu urasc sa apelez la insecticide in perioada asta, nici pastile de tantari nici nimic si sunt atatia aici la socrela in casa ( ca se sta cu toate usile si geamuirle deschise) incat il culc cu plasa peste patut.
Inais si spor la pregateli!
Nici nu mai stiu ce voiam sa zic si cui, revin daca nu se scoala oracul!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Lorich spune:
Cum bibicu' doarme de rupe, revin:
Miss tu spui acolo ce si cum ai facut si asa printre randuri vad eu ce fapte marete faci! Am ramas impresionata de fetita din Guatemala. Esti un om minunat, dar cred ca ti-am mai spus-o. A, si sa zic si eu ceva pe tema "mutti", poama mea acra, are un nou limbaj acum, prin Robert isi exprima frustrarile fata de mine: "Ce-ti face mama, nu-ti da de mancare? Te tine cu pampers nu stiu cum? Te plimba pe strazi" si tot asa... Frumos ca la faza asta se poate raspunde: "Da, buni sunt hranit si iubit si plimbat de mami a mea care e cea mai buna mami din lume, na!" (zise Robert cu vocea mea)
Noroc ca duminica ajung si eu in casa mea si patul meu ca s-au furta cam multe.
Poze Robert
Daria_Ioana spune:
Lorich, eu am vazut si cumparatcrema PALMER'S de la farmaciile Centrofarm si New Life
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daria_Ioana Lorich, eu am vazut si cumparatcrema PALMER'S de la farmaciile Centrofarm si New Life |
N-am stiut, dupa ce am terminat-o am dat carute pe bani pe Mustela, buna tare si aia; bine ca n-am facut vergeturi.
Mai, tu ai scris pe forum de babycenter, cu joaca pe saptamani?? Am citit pe aici, super, nu ma mai satur, dar cred ca intru acum la alaptat.
Poze Robert
Daria_Ioana spune:
Miss, cum ai ajuns sa o sponsorizezi pe fetita din Guatemala?
Eu pana acum am auzit de Andreea Marin ca sponsorizeaza un copil din Niger .
Uite aici un link Cu un documentar UNICEFF facut de Andreea MArin in Nigeria in mai 2008.
http://video.acasa.ro/view_video/c12f86c22eb67eb8bf7b/documentar-unicef-niger.html
De fapt , Andreea Marin a adoptat la distanta o fetita:
Vedeta a primit vestea īn diminea#355;a de 7 iulie, de la Londra, dup#259; s#259;pt#259;māni de a#351;teptare. Este o adop#355;ie la distan#355;#259;, Andreea Marin angajāndu-se s#259;-i poarte de grij#259; copilului pān#259; cīnd acesta īmpline#351;te 18 ani.(http://www.realitatea.net/andreea-marin-a-adoptat-o-fetita-de-9-ani-din-africa_310967.html)
Eu am vazut clipul asta la Gala Uniceff pe 10 mai , era cu 4 zile inainte sa nasc pe Darius -banii stransi au fost folositi pentru a oferi o sansa mai buna copiilor care se nasc in maternitatile din Romania, prin transformarea acestora in asa-numitele Spitale - Prieten al Copilului.
Atunci in mai , cand a fost la tvr 1 Gala Uniceff, a aratat si un reportaj din maternitatea de la MEdgidia unde am nascut si eu pe amandoi copii.
Maternitatea de la Medgidia e sponsporizata de Uniceff si e moderna, arata ca o maternitatea particulara , cu toate ca de fapt e de stat.
"O adop#355;ie la distan#355;#259; īnseamn#259; s#259; ai #351;ansa de a avea grij#259; de un copil dintr-un alt col#355; al lumii, protejāndu-l financiar #351;i moral pān#259; cānd īmpline#351;te 18 ani, īn limita pe care #355;i-o dore#351;ti, se dest#259;inuie Andreea Marin B#259;nic#259;, pe blog
Iata si adresa Blog Andreea Marin:http://andreeamarinbanica.acasa.ro/ ...eu chiar vreau sa ma informez mai mult pe tema asta....si voiam dinainte, insa acum Missm-ai determinat sa ma apuc sa caut mai multe informatii despre aceasta sponsorizare a unui copil .
Asa ca Miss, tu cum ai reusit sa sponsorizezi pe acea fetita?
Tot prin Uniceff cumva?Oricum ai fi reusit , mi se pare un gest foarte foarte foarte frumos
Povestete-ne si noua !
Daria_Ioana spune:
Lorich, nu am dat eu linkul acela cu activitatile la bebei...si chiar voiam sa va zic ca il vreau si eu
MA duc si eu sa ma intind un pic...m-am culcat azi noapte la 4 si la 8 m-am trezit sa il alaptez pe Darius si nu am mai avut somn deloc de atunci.
Acum a adormit bebe mic si ma duc si eu..iar Cassie e in curte cu Dada ei .
Pe seara vreau sa iesim la o plimbare toti 4..eu ..bebe ..Cassie si Dada.
Auzi..sa dorm...pai s-a trezit Darius( nu a dormit decat 15 min )...mai bine ca nu m-am pus pe somn ca mai mult ma ameteam.
Asa ca ma duc la plimbare direct ...sa obosesec pe Cassie sa nu mai doarma pe la 4!
Seara asta am in cap..de la 21 jumate inchid tot in casa...computer tot...las tv pana la 22...si dupa 22 sting tot...eventual o lumanaresi sa o vad eu atunci pe Cassie daca mai sta pana la 4 dimineata ca un huhurez.
Eu oricum o sa avand in vedere ca nu am dormit decat vreo 2 ore jumate azi.
PLecccc!
ca nu ma mai desprind de computer!