Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor, cred ca am fost napaditi de furnici!!!!!!!!!!!!!!
De zilele trecute tot omor cate una-doua pe parchetul din camera.
Ce sa fac? Ce pot folosi, ca sa nu ii fac rau bebelunei??? Nu imi dau seama de la ce au venit... Sunt totusi sigura ca are legatura cu camara soacra-mii...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

tre sa dai toata casa. Astea...se descurca peste tot.
nu mai tin minte, inc amin am scapat de ele, cu o solutie de la farmacie veterinara. M-am dus acolo si mia-m zis oful, si mi-a dat nishte chestii de pus in apa si apoi stropit.

erdit: eventual dai, si apoi te duci 2-3 zile la m ama ta. sa isi faca efectul. Si cand vii inapoi, speli camera si restul..ignore.
Poa scapi si de soacra si de pisica

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Multumesc, cleo, asa am sa fac, si asa de sambata ma duce Iuby la mama ca el pleaca in Germanica... Soacra-mea e la tzara, remember? Si a luat si motanul!!!!! Yupiiii, my God, e minunat fara el!!!

Aoleo, Lorich... in patutz... Eu m-am apucat sa fac curat, de aia am si lipsit de la calculator atat, dar cleo are dreptate, astea se descurca peste tot si eu oricat asa incerca...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

buna fetelor....acum am venit de la plimbare....cu surle si trambite....VLAD NU MAI VREA IN CARUT! Si asta de cateva zile. Nu va spun cum facea, cum toata lumea se uita la mine si exclama :" saracul", "aoleu bebe mic", etc, etc. Facusem si niste cumparaturi si oricum nu-l pot lua in brate din cauza de carut greu care o ia cash daca-l conduc cu o mana....se clatinau blocurile de urletele lui. Am ajuns acasa intr-un final transpirata leoarca. l-am lasat sa planga 10 minute in hohote. citisem in carti sa nu-l lasam sa planga ca se frustreaza, dar acum n-am mai putut : puneam lucrurile la locul lor [rin casa si-i spuneam intr-una ; ' Ia frustreaza-te tu putin, mai Vladut!" dar nu mai puteam, mai fetelor! dupa aia ne-am impacat si am facut multe tandreturi

Simo, LAurita, intr-adevar nu mi-am dat seama ca el dormea numai pe stanga. o sa am grija sa-l intorc si o sa doarma de-acum la capatul celalalt al paturului. am mai citit asta ieri undeva. multumesc

chinabulina, superba poza cu berzele...si eu le multumesc!!!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

cum in curtea si gradina noastra traiesc milioane de furnici de cateva soiuri plus in padurea alatura salasluiesc furnici de padure (mari si rosu cu negru) care au drum de la padure pe la noi prin curte, trec pe la vecinul si se opresc la terenurile de tenis din imprejurimi, evident am fost napaiditi si noi la un moment dat de furnici. Nu vin ele asa singure din camara, noi cred ca le-am introdus in casa pe rotile caruciorului si pe pantofi...si le-a placut in casa pana la un moment dat cand am aflat ca furnicilor nu le place sarea...deloc. Asa ca am spalat cu solutie de apa cu sare pe jos si am dat pe la pragurile de acces in casa cu sare. Nu am mai vazut de o multime de vreme nici o furnica in casa.

o zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Neatza,
Am facut si noi vaccinul de doua luni acum la aproape 3 luni. De ce? pai asa a calculat doctorita noastra. In loc sa comande vaccinul pentru Victor de luna trecuta, ca el e nascut la inceputul lunii, l-a comandat abia acum.Comanda se face pe 23 ale lunii si apoi incepe vaccinarea. Fetelor, mi s-a rupt sufletul cand l-a intepat asistenta. Baga acul cu incetinitorul, si nu s-a lasat pana nu l-a bagat pe tot, ia r bebe plangea si se uita in ochii mei si parca zicea: "mami, cum o lasi p-asta sa ma chinuie?" Si plangeam si eu cu el. Imi venea sa-i scap un cot in gura asistentei. offfDar i-a trecut repede, si a uitat repede. Mai mult ne ingrijoram noi ca mame dar pentru ei nu e chiar asa rau. Cine mai zicea ca a facut vaccinul gratuit? Cum a fost?
Jady, felicitari pentru cei 2 ani de casatorie. Si noi am implinit tot 2 ani dar pe 19 august. Sa fiti fericiti si sa va iubiti.
Anca81, esti binevenita la noi. Sunt de acord cu Cleo, nu-i mai da pe fata cu ulei sau crema, ci doar pe corp. Iar bubitele pot fi si de la caldura. Ai grija sa nu imbraci bebeluna prea gros si pe zonele pe care se irita mai sterge-o din cand in cand cu apa sau ser.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Salutare,

cum in curtea si gradina noastra traiesc milioane de furnici de cateva soiuri plus in padurea alatura salasluiesc furnici de padure (mari si rosu cu negru) care au drum de la padure pe la noi prin curte, trec pe la vecinul si se opresc la terenurile de tenis din imprejurimi, evident am fost napaiditi si noi la un moment dat de furnici. Nu vin ele asa singure din camara, noi cred ca le-am introdus in casa pe rotile caruciorului si pe pantofi...si le-a placut in casa pana la un moment dat cand am aflat ca furnicilor nu le place sarea...deloc. Asa ca am spalat cu solutie de apa cu sare pe jos si am dat pe la pragurile de acces in casa cu sare. Nu am mai vazut de o multime de vreme nici o furnica in casa.

o zi buna,

Esme

Wow asta e o informatie super...Si bunica mea a patit o data o faza nasoala cu niste furnici...erau din alea cu aripi...era disperata...Acum isi pune parchet laminat ca sa fie trendy...daca ii maqi apar furnici...o a fie usor sa le spele!

Fetele am gasit pe forum un link cu un ghid de crescut puii...o sa-l trimit pe contul comun! Intru sa vad ce carte a pus Vianne si sa citesc povestea lui Socrate!

Gabitza super faza cu filatul carucioarelor...ar fi haios sa ne intalnim, abia sa ne recunoastem si in secunda 2 sa incepem sa sporovaim cate in luna si in stele...chestii de pe forum! Cred ca s-ar cruci lumea! Super tare forumul asta!

Diana mergeti la Targoviste? Venim si noi de Craciun sau Anul Nou!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Doloress, Chinabulina, Rellaura, multumim de aprecieri. Sunt fete cu povesti mult mai frumoase dar simteam nevoia sa o scriu si eu.
Intr-adevar inainte sa nasc aveam o mie de intrebari. Tocmai pentru ca ne iubim mult si suntem asa de dependenti unul de altul mi-era
teama ca nu voi putea iubi copilul la fel de mult ca pe tatal lui. Dar nu e asa. Acum ne iubim mult toti trei si nu impartim dragostea de dinainte
am multiplicat-o.
Pentru furnici stiu ca existau si niste capcane care nu areau toxice. Nu stiu cat erau de eficiente...
Ylari draga mea poate gasesti o solutie care sa nu fie prietenoasa nici cu motanul. Ce prostii vbesc...dar mi se pare inadmisibil sa atace
fata si nimeni sa nu faca nimic. Pai daca motanul meu ar face asa ceva cu toata dragostea i-as face vant de la et.2

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Salutare,

o zi buna,

Esme

Foarte tare, multumesc si tie, sunt in stare sa fac orice, am facut chiar si curat in camara soacra-mii, va puteti imagina???? Acum bag matura, aspirator si spalat pe jos, ia sa dau si cu neshte sare sa pun firnicile pe fuga... Tre' sa fac si de mancare, of, of... Ieri parca ma plictiseam, nu??? Lasa ca au venit doamnele furnici sa ma bage in priza!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

buna fetelor....acum am venit de la plimbare....cu surle si trambite....VLAD NU MAI VREA IN CARUT! Si asta de cateva zile. Nu va spun cum facea, cum toata lumea se uita la mine si exclama :" saracul", "aoleu bebe mic", etc, etc. Facusem si niste cumparaturi si oricum nu-l pot lua in brate din cauza de carut greu care o ia cash daca-l conduc cu o mana....se clatinau blocurile de urletele lui.

Alysh parca descrii o scena din viata mea...
asta patesc eu zilnic. d-aia cateva dimineti nici nu am mai iesit, am iesit doar seara cu tati, evident, unul cu bb, unul cu carutul, ca deh!
te consoleaza cumva??????

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Oarecum ma consoleaza, LAurita, sa stii . Si noi la fel iesim seara, ta-su il tine in marsupiu ca acolo adora pur si simplu. Plange ce plange si ca sa nu-l lasam sa se "frustreze" cum zice la carte, il ia tati in marsupiu. SA vezi ce fatza satisfacuta isi ia si smechera, se uita la toata lumea cu o infatuare....ca si cum spune: na, ca v-am facut-o si acum!
Si eu la fel seara de seara car carutul gol....si ma simt cam tampa asa, nu stiu de ce.

MI-e dor de voi! Deja! DAr iar plecam la curte ca vin francezii la noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Oarecum ma consoleaza, LAurita, sa stii . Si noi la fel iesim seara, ta-su il tine in marsupiu ca acolo adora pur si simplu. Plange ce plange si ca sa nu-l lasam sa se "frustreze" cum zice la carte, il ia tati in marsupiu. SA vezi ce fatza satisfacuta isi ia si smechera, se uita la toata lumea cu o infatuare....ca si cum spune: na, ca v-am facut-o si acum!
Si eu la fel seara de seara car carutul gol....si ma simt cam tampa asa, nu stiu de ce.

MI-e dor de voi! Deja! DAr iar plecam la curte ca vin francezii la noi....

si noua de vooooi!la toamna bagam intalneala la 2-3 zile! Daca stati pe acasa.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput