Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
Reallaura spune:
Stefany ti-am vazut pozicile cu imbufnatelul tau! Imi place figura pe care o face cand e in carut!
Chinabulina, super pozicile din Brasov!Eeeei, si ne-ai mai amintit de berze...
Alysh, si al meu are capsorul mai turtit in stanga.
Mi-a spus cineva, dar observasem si eu, credeam ca mi se pare...
multa-l invers in patut...cu capul unde erau pana acum picioarele...
eu nu stiu ce sa fac ca el nu prea sta in patutul lui...
Iuliasuper si pozicile tale! o draguta Mufitza
Jady! Sa fiti fericiti!
Sissi eu ma gandeam ca nu mi-ai mai spus nimic de Elenuca. Ai luat lumanare??
Vianne, multumim de carticica trimisa pe contul comun!
Socrate, frumoasa povestea, frumos ai scris...ca si in posturile tale stii sa scrii esentialul si
sa decalezi evenimentele. cred ca esi o pers f organizata!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
gabitzam spune:
chinabulina, si noi am fost in Brasov in Piata Sfatului in 23 august. Poate am trecut una pe linga alta si n-am stiut
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam chinabulina, si noi am fost in Brasov in Piata Sfatului in 23 august. Poate am trecut una pe linga alta si n-am stiut Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
chiar??? daca va vedeam , va opream cu siguranta!!!! ca v-as recunoaste dintr-o mie, sunteti o familie taaaaare frumoasa
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria
http://b1.lilypie.com/9161p3.png
gabitzam spune:
Eu mi-am facut un reflex si ma uit la toate carucioarele cu bebici sa vad daca sunt cam ca Raducu, si la mamicile lor, sa vad daca nu recunosc vreuna dintre voi, pe oriunde ma duc
anca81 spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri mamici dragi. Am sa va citesc in continuare si voi posta pe forumul vostru daca mai am intrebari si daca ma primiti, bineinteles
Am luat Sab Simplex si vedem cu evoluam. De papat, tot asa papam, azi noapte i-am dat de 3 ori insa n-a mai varsat de ieri dupa amiaza. Acum sunt ingrijorata ca i-au aparut niste buburuze mici pe fata si cred ca sunt de la uleiul Nivea. Am sa-i iau si eu produse Mustela sau Avene.
si va doresc o zi minunata
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag, Carla Alexandra
cleo78 spune:
citat din mesajul lui anca81 Va multumesc mult pentru raspunsuri mamici dragi. Am sa va citesc in continuare si voi posta pe forumul vostru daca mai am intrebari si daca ma primiti, bineinteles Am luat Sab Simplex si vedem cu evoluam. De papat, tot asa papam, azi noapte i-am dat de 3 ori insa n-a mai varsat de ieri dupa amiaza. Acum sunt ingrijorata ca i-au aparut niste buburuze mici pe fata si cred ca sunt de la uleiul Nivea. Am sa-i iau si eu produse Mustela sau Avene. si va doresc o zi minunata Mami fericita de Carla Alexandra Povestea puiului meu drag, Carla Alexandra |
sunt si de la caldura. Mai bine nu ii mai da cu ulei pe fatsa, stergi numai cu apa/ser fiziologic si gata-incearca 2 zile sa vezi daca e de la ulei.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
YLARI spune:
Fetelor, cred ca am fost napaditi de furnici!!!!!!!!!!!!!!
De zilele trecute tot omor cate una-doua pe parchetul din camera.
Ce sa fac? Ce pot folosi, ca sa nu ii fac rau bebelunei??? Nu imi dau seama de la ce au venit... Sunt totusi sigura ca are legatura cu camara soacra-mii...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
citat din mesajul lui YLARI Fetelor, cred ca am fost napaditi de furnici!!!!!!!!!!!!!! De zilele trecute tot omor cate una-doua pe parchetul din camera. Ce sa fac? Ce pot folosi, ca sa nu ii fac rau bebelunei??? Nu imi dau seama de la ce au venit... Sunt totusi sigura ca are legatura cu camara soacra-mii... YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
tre sa dai toata casa. Astea...se descurca peste tot.
nu mai tin minte, inc amin am scapat de ele, cu o solutie de la farmacie veterinara. M-am dus acolo si mia-m zis oful, si mi-a dat nishte chestii de pus in apa si apoi stropit.
erdit: eventual dai, si apoi te duci 2-3 zile la m ama ta. sa isi faca efectul. Si cand vii inapoi, speli camera si restul..ignore.
Poa scapi si de soacra si de pisica
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lorich spune:
Buna fetelor!
Remember me?
Sunt intr-o pauza de nani a lui Robic, inca in deplasare, la soacra-mea... am intrat sa va vaz si uite ca vad ce scrie Ylari ... si aici suntem napaditi de furnici, am gasit una si in patut.
Suntem bine, tratam ochiul, avem puseu de crestere sau puseu de colici caci... urlam la un nou nivel. Noroc ca s-au tocit timpanele.
Va pup, mai citesc in urma si revin. Macar cap. asta.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
gabitzam spune:
Lori, i-ai refacut analizele lui Robert la ochisor?
Cand veniti acasa?