Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele! Am venit si noi in Bucuresti si ne e foaaarte cald!!!
Am vazut pozre cu voi si bebelusii, din vacante, de la intalniri, etc.... SUPER!!!! Chiar m-am delectat!!
Miss Sa stii ca ai dreptate. Are gene foarte frumoase David! Il pupam

Mai citesc si revin

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate
Ylari draga mea poate gasesti o solutie care sa nu fie prietenoasa nici cu motanul. Ce prostii vbesc...dar mi se pare inadmisibil sa atace
fata si nimeni sa nu faca nimic. Pai daca motanul meu ar face asa ceva cu toata dragostea i-as face vant de la et.2

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

Iubita, the motan is history, e la tzara si am auzit ca si-a luat o superbataie de la un alt motan - negru.
Apreciez gandul, sincera sa fiu as fi fost in stare de orice ca sa scap de el, dar ma bucur ca nu il voi manca copt pe lumea ailalta!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Inteleg ca nu il mai aduce inapoi pe motan. Suuper.
In alta ordine de idei am inteles ca e buna carnea de pisica.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Mihaser da. Numai in Tragoviste o sa locuim. Sa-mi trimiti nr de tel prin PM te rog.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Socrate, superba poveste!!!! Am plans de emotie....M-am hotarat sa incep sa scriu si eu povestea nasterii....m-am gandit ca ar fi chiar pacat sa n-o scriu, serios, ma apuc!

Am downloadat si cartile de pe mailul comun, multumesc, fetelor!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Aha si eu credeam ca numai printesa mea e rasfatata ca vrea in brate....... m-am linistit
Alish.......sa stii ca mai bine car carutul, decat geanta cu pampers, biberon, haine mai grosute, apa pentru noi.......
Ca se frustreaza sau nu, nu stiu mai fetelor, dar eu o iau razna daca o aud ca plange....prefer sa-i fac voia si gata.
Ca tot uitam sa va zic, m-am intalnit cu Andreap si luni, si marti......aseara n-am vazut-o prin parc......poate azi am noroc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

HE HE !!!BONJOUR SI DE LA NOI!!!FURNICI bleah!!!nu le rabd!!!sau molii cam cu asta ma confrunt eu!!!mai dau cu spay dar acu vad ca s-au ascuns!!!noi suntem bine nu de mult am venit de afara!!!ne-am intalnit cu ancaurn si dflavia cu puiutii lor si va zic ca sunt superbi!!!DRAGOS a facut niste falcuteeeeee....!!!!!se vede ca s-a ingrasat!!! pentru el!!!sa vedeti cum se uita el la gagici!!!iar STEFANIA e super funny cum scuipa ea pe mami ei si cum gangureste cu suzi in gurita!!bestial!!!as vrea sa faca si Amelia a mea asa dar inca nu si imi e ciuda de mor iar de gangurit mai putin doar dimineata!!!ma gandesc daca nu e cumva vreun bai daca e asa!!!oricum dragos si stefania sunt !!!si ia uitati si niste poze cu bebici de baia mare!!!

cat despre botez si tzoale noi il facem pe 7 septembrie ca si realaura daca bine retin daca nu scuzati e neuronul lipsa si cum am promis iata si toalele mele!!!cu dimensiunile mele greu le-am gasit si pe astea dar sunt multumita de ele!!!nu le imbrac ca v-ati speria!!!

am vazut si pozici cu escursia lui miss... SUPERBE

si cu mufitza iuliei!!!e frumoasa foc si tu iulia areti super zici ca nu tu ai nascut!!!eu in loc sa slabesc ma ingras
m-am ingrasat 5 kg aproape 6 cu alaptatul!!!dupa fiecare alaptat imi vine sa golesc frigi!!!asta e!!!sper sa recuperez!!!dar de inghetata si bere tot nu ma las

no bun va pooppp

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare mamici si bebei dragi!

Ne-a fost dor de voi, dar noi am stat la strabuni la tara ca ii place mult lui bebe. Azi ne-am intors de la mare unde ne-am simtit minunat, mai ales in apa. Am pus catva poze cu Alexandru si in curand voi pune si poze de la mare. Acum ca am revenit in oras abia asteptam sa revenim pe forum.

Pupici dulci!

Alexandra si Alutzu

Alexandra

Alexandra

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aimee, bine ai revenit

Melly, am vazut puiutii din baia Mare. Dragos in loc sa vada de fete, tragea la somnic?

Am inceput sa citesc cartea pe care ne-a trimis-o Vianne pe contul comun, foarte faina. Poate aflu si eu cum sa-i fac fata lui Andrei si starii lui continue de agitatie si nervozitate, care sunt sigura ca sunt cauzate de sosirea lu Raducu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Azi nu am reusit sa citesc din urma decat ultima pagina...
O sa citesc mai mult pe seara.

Acum trebuie sa trag de mine sa fac piata si nu mai pot am obosit.
Imi e rau,tremura carnea pe mine,imi curge sange din nas,imi vine sa vomit,nu mai am nici o energie...dar frigiderul e gol.

S-a acumulat mult prea multa oboseala...mult prea putin somn.
Fii-mea m-a desfiintat fizic saptamana asta...azi-noapte la ora 4 eu impingeam de carucior prin curte ca nu mai reuseam sa o scot din crize.
E foarte agitata...face numai crize de nervi..de personalitate...nu mai stiu ce sa ii fac si cum sa ma port cu ea.

E super geloasa pe Darius..il bate ...si cand il alaptez urca peste noi si nu ma lasa sa il tin la san.

Si la wc trebuie sa ma duc cu ea ..ca se arunca pe jos..da cu pumnii ..da cu picioarele.
Ieri nu i-a convenit ceva si se dadea cu capul de pereti..si apoi urlaa si mai tareee ca o dureaa..si se arunca pe jos..si facea asa urat...se inneca...nu mai avea aer..se invinetea la fatza...

O udam cu apa..nimic..
E tot timpul maraita...nu ii convine nimic

Tot timpul vrea la desene-numai Cenusareasa- si ma vrea si pe mine acolo ca sa comentam..si daca plec de langa ea iar urla...mananc cu ea in brate...ma tine strans de gat sa ma sufoce..nu pot face nici o miscare de ea...si baie fac cu ea...ca daca nu o iau si pe ea iese circ ...si nu de alta..dar urla si il scoala pe Darius.

MAi ales cand DArius plange ca vrea in brate..sau la san...atunci sa te tii...ce crize face fii-mea...imi sare in brate...ma tine strans..de par...sa nu o dau jos...si apoi cand il iau pe Darius la san..urla...arunca in noi cu tot feleul de obiecte...sare peste mine ..vrea sa il bata pe bebe.

Iar eu am obosit ...de 4 zile ma culc numai pe la 7 dimineata..dorm o ora si ceva si bebe se scoala iar sa suga...caci dimineata el e activ..de culcat a ajuns si bebe sa se culce la ora 1 noaptea din cauza ca l-a agitat sora-sa.

Eu sunt terminata...si mai am si niste bubite pe genunchi..si ma mananaca de mor si nu stiu de unde le-am mai luat si pe alea.

O sa ma duc sa iau niste vitamine..un calciu si sa imi strang puterile sa merg sa fac piata.

Efectiv tremura carnea pe mine...mi-e rau si ma inteapta ficatul tare de tot.
O iau incet incat cu masina ..sper sa ma concentrez sa conduc...si o iau si pe Cassie cu mine..ca nu pot pleca fara ea.

Si femeia care ma ajuta e foarte obosita...a zis ca si ea a avut 4 copii ,dar nu a fost niciodata asa terminata cum e acuma.
O sa ne imbolnavim amandoua..si mai rau e ca s-ar putea sa ma lase balta si femeia care ma mai ajuta ca a zis ca nu prea mai poate sa faca fata si singura sigur cad la pat de tot..si o sa raman si fara lapte.

NU stiu ce sa zic de fii-mea..imaginati-va ca ar veni si Super Nanny si s-ar arunca pe gem dupa o zi numai sa scape.

MA mir de unde are atata energie si nu o doare in gat de cat urla.

Bine ca in public e cuminte!E ingeras

Mergi la inceput