Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele.

Vianne, scumpa, voiam sa-ti trimit PM si nu ma laa, imi apare o pagina numai cu litere, cifre,etc..De ce oare? Imi poti da o adresa de mail?Ti-am admirat pozicile, mi-au placut mult, Stefana e o dulcica si voi la fel..Privindu-va pozicile ma gindeam ca palarioarele voastre sunt creatia ta si tare mult mi-a placut ideea, mi-ar fi placut sa ma identific si eu asa usor prin ceva intr-o poza.

Alysh, tu il pui sa doarma pe ambele parti in mod egal? Sa nu fie deformarea din cauza ca doarme mai mult pe o parte...Asta patisem eu cu David.

Daria_Ioana, oof, nu cred ca ma ingrozeste burtica ta, gindeste-te ca ai mei au fost amindoi de 4 kg, plus lichid, etc, sunt sigura ca am mai multe verge decit tine. Eu deja nu ma mai gindesc decit la costum dintr-o piesa, tre sa-mi gasesc unul misto. Oricum, cind vom mai scapa d eburtici nu se vor mai vedea asa rau..Acuma...puii conteaza, nu? Sa ne fie sanatosi!

Doloress...se va intoarce puiul si vorba ta vei vrea sa-l opresti..Al meu se intoarce deja mult prea rapid, cam in citeva minute dupa ce-l pun jos, dar nu poate sta mult pe burta, baga nasul in cearceaf, se enerveaza si se pune pe vaitat...si tre sa vin sa-l intorc...deci..am de lucru in plus

In rest nu prea am cu ce sa ma laud...am fost si am comandat luminarea pt botezul lui Mirci...Hmm si am inteles ca ar fi vremea urita pe 7 sept..23 grd si ploaie..Macar nu ploaie sper eu..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ancaurn, ce face Dragos?
Cami, ce fac fetele?

Va las, ma culc,noapte buna/ somn usor/sapte purici/pe-un picior.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Ylari, du-te la doctorul tau ginecolog, ca nu-i a buna cu menstruatia asta prelungita. Mie mi-a dat sa fac calciu si ergometrina injectabil si ca pastile doxiciclina si flamexin. Si eu luam anticonceptionale si mi-a zis sa nu mai iau. Mi-a zis sa ma duc dupa ce voi avea urmatoarea menstruatie sa vedem ce se intampla. Inca nu se stie motivul. Uterul e in stare perfecta deci mai ramane faza cu dereglarea hormonala. Nu vreau sa te sperii dar ceva nu e in regula.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara! azi am stat mai mult in oras ca doar suntem botezati. am vazut ca a revenit miss parker bine ai venit!!! mai tarzior cu urarea, dar...inca n-am pozele de la botez si abia astept sa le vad . Mufitza e bine, mi-a luat suzeta in dimineata cu botezul, si ma inchin la suzi cu 2 maini. ma scuteste de adormitul in brate, leganat, plans de plictiseala....multe. a ince[put sa vorbeasca pe limba ei, imi place mai ales cand gangureste cu suzeta in gurita, vorbeste ea nu stiu ce, se enerveaza ca trage in gol din ea, dar nu-i da drumu. mor de dragul ei..zi de zi
ma duc sa pun ceva poze

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

va mai amintiti acum cateva luni, cand asteptam barza? ei bine, le-am vazut plecand si le-am multumit in gand pentru toti bebelusii minunati de la odiseea noastra

v-am spus ca am fost la Brasov? poftiti dovada

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

http://b1.lilypie.com/9161p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna seara!
Am culcat pacaliciul mic si am intrat sa va salut. Dargos e bine. Am facut azi vaccinul de doua luni (pe cel de stat) si pana acum e ok. Nu a facut febra deloc, dar vad ca e totusi somnolent. In schimb cand e treaz mai maraie cate putin, cred ca-l doare un pic piciorusul. I-am pus supozitor de eferalgan si compresa. Pana maine trece.
Cleo ca vorbeai de oglinda. Eu eram mandra ca incap in hainele de acum doi ani si alea de anul trecut imi sunt largi. Dar mi-a trecut si acum as vrea sa incap in alea de acum 5-6 ani. Deh, ce sa-i faci, asa e omul, vesnic nemultumit.
Socrate si Miss multumesc pt link-uri.
Fecian si Esme imi pare rau ca trebuie sa va intoarceti la servici. Eu voi merge din ianuarie si deja ma gandesc cu groaza.

Vorbeati de kk rar la copilasi. Mie pediatra mi-a recomandat ceaiul de musetel cand l-am trecut pe lapte praf. Dar fiinca pacaliciul nu vrea sa-l bea, o data sau de doua ori pe zi ii fac laptele praf cu ceai de musetel in loc de apa. Si functioneaza. Asta de doua zile. Va spun daca merge si mai mult sau e doar o coincidenta.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

va mai amintiti acum cateva luni, cand asteptam barza? ei bine, le-am vazut plecand si le-am multumit in gand pentru toti bebelusii minunati de la odiseea noastra

v-am spus ca am fost la Brasov? poftiti dovada

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

http://b1.lilypie.com/9161p3.png

dupa cat le-am cautat!!! acum iaka pleaca!!!!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am pus poze

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mihaser si aici copii se dau de mici la gradi, inca dinainte de 1 an. Eu insa am sa il dau de la 1 an jumate caci mi se pare cam devreme un an, si asa e destul de fragil. In plus, inca de la spital mi-au recomandat medicii, pentru ca aici toti racesc si fac toate minunule cand incep gradinita, dar cica al meu va fi si mai predispus, fiind prematur. Dar de la 1 an jumate nu mai am ce face cu el, trebuie sa il dau. Si mie imi surade ideea sa fie independent, plus ca la gradinita invata atatea.

Simona si Laura lasa ca daca ploua se zice ca va fi bogat! Am ras cu sora-mea la faza asta, am zis cred ca asta e o chestie inventata, ca sa nu te simti naspa ca ti-a plouat la nunta/botez. Ca si la botez la Patrick a plouat torential, mi-a stricat de tot freza.

Alysh nu stiu ce sfat sa iti dau cu capsorul, doar sa ai grija sa il intorci pe toate partile, sa nu il lasi sa doarma numai pe o parte. Pe mine m-au atentionat asistentele la spital mi-au zis ca are tendinta sa doarma numai pe stanga si sa ii intorc mereu caputul, ca altfel face torticolis. Asa ca i-l intorc mai mereu, prin somn.

Vianne imi pare rau de faza cu regasitul... Adevarul e ca societatea asta nord-americana e destul de rece sa zic asa in comparatie cu stilul nostru latin. Mie imi place mai mult asa, dar sunt multe persoane care nu se pot impaca deloc cu felul asta de a fi. Succes la integrare!

Daria nu stiu sa zic daca am cum zici tu, insa eu am asa vreo 3 randuri de grasime la burta. Nu stiu cum o sa treaca, sotul mi-a zis ca degeaba fac abdomene, o sa intaresc muschiul insa stratul de grasime tot nu o sa se duca. Singura solutie e cardio la greu. Insa eu nu prea m-as baga la efort intens, ca si asa am putin lapte.

Iulia superbe pozele! Ai o mufita ca imi vine sa o pap toata ce simpatica e! Si ce costumatii frumoase si cochete are ea, imi inchipui ca la botez.

Ancaurn tot ma tineam sa te intreb si tot uit, de ce trebuie sa tii tu regim?

V-am pupat, ma duc la o plimbarica

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor am vazut acum la emisiunea Ucenicul o melodie. Ar tb sa spun ascultat...e mai corect.
Foarte dragut si foarte adevarat. You're gonna miss this. Despre cum trecem peste momentele vietii si ne grabim, dar o sa ne fie dor de ele mai tarziu, ne-am dori sa ne intoarcem. Cat adevar...asa ca profitati de fiecare moment si traiti din plin orice clipa cu puii vostri ca trece timpul atat de repede...
Va vine sa credeti cat erau de mici si de fragili?
Ma uit la Edvin Sebastian....si imi aduc aminte de sarmaluta mica pe care am vazut-o....nu imi vine sa cred. Acum e un baiat de 7 kg si 72 de cm. Nu imi mai e frica sa il scutur si sa il smotocesc. Cat de mult si cat de putin a trecut fetelor. Na, ca iar sunt nostalgica... ergo am terminat povestea nasterii. Nu stiu daca o sa il trimit asa pe contul comun sau nu...vedem in urmatoarele minute. Eu sunt o persoana care se bazeaza pe instincte, deci nu se stie .
Nu vreau sa il trimit la publicat...vreau sa fie asa, pentru voi si pentru mine.

Sebastian

Mergi la inceput