Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
socrate spune:
Miss mersi pt link. Downloadez din greu.
Anca sa iti traiasca bb.
Experienta mea legat de :
- colici: eu i-am dat amestecat Nan1 cu Nan fara lactoza. Cand manca 100 de ml, 1 masura nan1, 2 masuri nan fara lactoza.Dupa o saptamana 2 masuri nai1 si 1 masura nan fara lactoza si asa am mers mult timp. I-am dat Debridat 2,5 ml de doua ori pe zi si Sab Simplex la fiecare masa. Eu zic ca combinatia Debridat Sab Simplex a fost cea mai buna. Nu uita ce au zis fetele nu e un remediu miracol. Dureaza cateva zile pana apare efectul. La noi a functionat foehnul indreptat spre burtica, cu mana ta intre foehn si burta lui bb (imbracat)si trecea.
- legat de piele - am patit ac. lucru.SApun de la mustela, de fapt gelul acela la bidon mare e super. A trecut in 1-2 zile instant.
Inainte foloseam alt sapun. Acum si eu raman la asta orice ar fi.
In rest lapte de corp Nivea si ulei de la Penaten am folosit eu. Dar cred ca sapunul este esential
Sebastian
gabitzam spune:
Bidonelul ala de la Mustela il folosim si noi, cred ca ne ajunge un an de zile
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
chinabulina, imi pare rau sa aud ca suntem colege de suferinta intr-ale migrenelor. Voi incepe sa iau si eu calciu de luna viitoare, sa vedem cum evoluez...
Felicitari ptr kk, yupiiii!!!!!! Si a mea a facut ieri dupa 24 de ore si exact cum spui tu, ne venea sa dam fuga dupa masca de gaze!!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Daria_Ioana spune:
Miss, am ascultat si eu melodia Vangelis - La petite fille de la mer..
O fi ea foarte frumoasa si melodiasa ,dar ma adoarme instantaneu daca inchid ochii.
Asa ca ai nimerit-o bine cu David
In rest ...am vazut si eu acu vreo 2 zile pozele din vacanta voastra.
Imi placea peisajul mult.M-a amuzat cum s-a bronzat Bogdan...cu dunga aceea pe frunte.
Mi-a placut balconul ala ! Era de vis...ce frumos..sa stai acolo cu bebe , el sa doarma si tu sa citesti ceva ce iti place si sa respiri aer curat de munte si sa fie si liniste ,sa fii inconjuurata de natura.
Pace si liniste sufleteasca!
Si imi placeau si pernele alea mari si pufoae..si paturile...
Dupa cum vezi ..numai pat am in fata ochilor...e dulce somnul , dar ne lipsim ..ca mai dulci sunt copilasii.
David iti seamana leit ,asa mi se pare mie .
Si mai voiam sa iti zic ca imi place vocea ta..am ascultat-o cand ai trimis un videoclip cu David acu vreo 3 saptamani.
Ai o voce calda si blanda..si relaxanta.
Inainte sa pleci in vacanta ,ziceai ca ai terminat facultatea de limbi straine ,printre care si japoneza.
Bravo !!!
Ti-am mai zis ca si mie imi plac limbile straine..toate...nu fac diferenta, fiecare limba are frumusetea ei,exact ca si florile si copiii.
Mai apuci sa folosesti japoneza?Mie mi se pare super complicata, in sensul ca e mai usor sa o vorbesti ,dar e asa de greu sa scri in japoneza.
Ai invatat germana cand ai plecat acolo,sau deja o stiai dinainte?
Si ai invatat-o repede,cred..daca ai talent la limbi straine.
Si mie mi-ar placea asa mult sa fiu traducatoare...sau orice in domeniu cartilor...sa lucrez la o editura...
Eu zic asa ca vis al meu,acuma ce o i face si ce oi lucra ramane de vazut.
Ma apucasem si eu sa invat germana in liceu .ma sculam de dimineata de la 5 ca sa am timp si de materiile din liceu si de germana.
Nu prea am mai studiat germana de vreo 2 ani,am cam uitat sa vorbesc,dar de inteles inteleg mai tot..si pot sa si vb ceva daca imi storc creierii.
Un lucru am invatat si eu in timpul cat studiam ...si anume ca acela care zice ca stie o limba la perfectie....de fapt nu o stie bine asa cum crede.
Niciodata in viata nu poti sti ceva la perfectie, mereu ai de invatat cuvinte si expresii...si mereu trebuie sa intretii ceea ce ai invatat prin studiu.
Poti zice ca sti bine o limba..sau foarte bine...dar nu poti zice niciodata ca o sti la perfectie!
Pot zice ca stiu cate putin din mai multe limbi,dar daca in ultima vreme nu m-am mai axat pe studiu ,am inceput sa ruginesc .
In schimb,engleza o stiu cel mai bine.A fost si este inca o pasiune de-a mea.
Dar vreau din toamna sa pun mana pe carte, sa nu ma delas...caci intentionez cand ajung in State sa fac o facultate de limbi straine,sau de traducatoare ceva...caci mie nu imi place deloc profilul pe care l-am terminat si nici nu intentionez sa lucrez in domeniu.
Daca tot o iau de la capat...vreau sa fac ceva la care am visat mereu si nu am reusit din diverse motive.
Important e sa faci ce te face fericit!...si asta si intentionez sa fac.
Vivianne, inca mai invatati portugheza..tu si Edson?
Am vazut pe youtube un videoclip in portugheza si ma gandeam sa iti trimit linkul sa il asculti..era frumoasa melodia,dar trebuie sa o caut din nou.
Am vazut ca mai sunt pe forum fete care studiaza limbi straine...Ralut si Mihaser.
Scuze ca am fost un pic cam off topic cu limbile straine....somnul e de vina .
Inca nu am apucat sa ma uit la linkul trimis de Miss...de abia astept sa vad ce carti sunt pe acolo.
Doloress spune:
Anca81 in primul rand felicitari, sa-ti traisaca printesa! Am citit povestea ta, vai prin cate ai trecut! Dar totu-i bine cand se termina cu bine!
Si eu tot un pui grabit am avut, nascut cu doua luni inainte de termen. Am trecut si eu prin toate, regurgitat adica mai precis vomitat in jet, kk rar, colici, etc. Cu sanul sa nu renunti, al meu s-a apucat dupa doua luni sa suga la san, exact cam cand era data probabila a nasterii.
Asa sunt unii pui nascuti mai devreme, mai fomisti, vor sa recupereze diferenta repede. La mine e clar, vomita de la cat de lacom papa. Dimineata cand ii e foame tare vomita si jumate din ce papa, seara cand e mai adormit si linistit suge tare bine si nu vomita deloc.
Cu regurgitatul ne luptam si acuma, la 4 luni. Nu i-am dat de capat cu nimic, am incercat si lapte special si nimic. Il tin in sus dupa masa vreo jumate de ora, salteluta la pat e ridicata, insa tot regurgiteaza. Asta este, de acuma asteptam diversificarea, de la alimentele cu textura mai groasa poate nu vomita.
In legatura cu kk rar, si al meu vreo doua luni facea numai stimulat cu supozitoare. La 3 zile asa ii puneam, mai des nu. Acuma s-a reglat, face in fiecare zi la acceasi ora. Doctorul mi-a zis ca de la formula, si asta e posibil, pentru ca de cand ii dau mai mult san si respinge formula face foarte bine. Sa nu uitati fetelor, constipatie e cand face tare, nu cand nu face, asa e tranzitul la unii bebei mai lent, deci nu trebuie sa te impacientezi decat cand e tare, aia se cheama constipatie, mie asa mi-a zis doctorul. Mi-a zis ca si pana la o saptamana e OK daca nu face, eu nu am putut sa il las chiar o saptamana, doar 3 zile il lasam.
IN legatura cu colicii, fetele te-au sfatuit bine, la mine avea efect numai cand il lipeam de burta mea, adormeam asa, adica mai bine zis atipeam nopti intregi. Dar mai e oleaca si trec! Am avut si sab simplex si bonisan, nimic nu au avut efect. Mai aveam niste fiole homeopate dar nu se gasesc la voi, si alea tare bune.
In legatura cu masa, eu zic sa ii dai de cate ori cere, cat cere. S-ar putea sa regurgiteze tocmai pentru ca e infometata si mananca lacom. Al meu dimineata de aceea vomita. Copii nu sunt robotei sa fie programati cat sa pape.
Bafta multa, sper sa-ti fie de ajutor sfaturile noastre!
Ylari si eu ma cam plictisesc, insa acusi ma mut pe 1 septmebrie si m-am luat cu impachetatul pana acuma apoi de la 1 septembrie incolo ma iau cu despachetatul si curatenia in noul apartament. Abia astept! O sa aiba Patrickut camera lui, am toate pregatite, abia astept sa i-o decorez. Dupa aceea in octombrie mergem si noi in vacanta in State si apoi sa te tii plictiseala, vine iarna cea grea si lunga, si nici afara nu vom putea iesi cand vrem noi.
Simonix si pe mine ma complexeaza cand ajung in Romania, cand vad toate femeile aranjate si coafate. Si frumoase si slabe! Atunci imi promit ca am sa ma aranjez si eu, insa ajung inapoi in Canada si parca tot mai bine ma simt sport, cand arunc pe mine un pantalon si un tricou acolo. Mai ales ca aici nu ai presiunea asta.
Pupici lui Robertzel mofturel, sa stii ca mie mi-au zis mereu aici sa il las in pace sa pape cat vrea el, singura chestie de urmarit este sa faca pipi in jur de 6 pampersi schimbati pe zi. Asta inseamna ca e indeajuns de hidratat si hranit.
Stefany am vazut pozicile, imi pare bine sa te cunoastem in sfarsit! Ai un pui superb,parca seamana cu al meu.
Chinabulina felicitari pentru kk! Si drum bun la mare!
MissP merci pentru link, am mai descarcat si inainte de acolo,uitasem de el. Am descarcat la greu povesti de dimineata si acuma ascult! Fetelor eu imi aduc aminte si acum bucati din povestile astea pe care le ascultam la pick-up cand eram mica. Cel putin Micul Muk si acuma il recitam lui Patrick si imi pare bine ca l-am gasit din nou!
Vianne subscriu la ce zicea Cleo, tare bine va sade si sunteti tare reconfortanti! Superb in Central Park, tare as vrea si eu sa vizitez New Yorkul cand vin in octombrie insa nu cred ca se poate, bebe e prea mititel, il asteapta un drum de 13 ore, o sa il facem in 2 zile, deci nu cred ca avem timp sa ne oprim pe nicaieri sa vizitam, decat pauzele de alaptat si tinut in sus sa nu vomite. Stefana e o scumpa, de pe acuma se vede ca va face furori printre baieti! De fapt, e pe jumate brazilianca si toti barbatii sunt innebuniti dupa brazilience.
Fetelor, al meu nu are nici un gand sa se intoarca, asta pentru ca uraste pe burtica, cum il pun face ca toti nebunii si il apuca plansul, asa ca il intorc repede. Lasa ca o sa aiba el timp , o sa se intoarca odata de nu o sa-l mai pot opri.
Daria_Ioana spune:
Vivianne, ti-am admirat si eu pozele.
Ca si Cleo, pot spune ca aratati amandoi foarte relaxati...si sunt convinsa ca nu se trage de la America...
CE mai ,..se vede ca va iubiti.
Ca daca esti nefercita,sau nu te simti implinita sufleteste alaturi de barbtul de langa tine..poti sa fii si in America..si in Honolulu..si pe alta galaxie ..ca degeaba.
Stefana e o frumoasa ...daca imi permiti ca Darius sa ii faca curte.... si poate poate ne incuscrim si noi ,asa cum s-au mai incuscrit si alte fete pe forum.
O sa trimit si eu o poza cu pretendentul.
Oricum...super parc ai aia acolo.
De abia astept sa imi plimb si eu copiii prin Central Park.
Mie mi-a placut la nebunie poza cand stateati la picnic pe iarba.
Emana asa o liniste sufleteasca .
Pe aici prin parcurile astea ,mai ales prin asta din Constanta ca il cunosc prea bine..oricat as incerca eu sa fac picnic si sa fiu relaxata nu imi iese.
Risc sa dau numai peste Kaka de caini vagabonzi..si gunoaie..si alte chestii rusionase( ca nu le mai enumar)..plus Si o amenda( ca stric spatiul verde).
PAi noi in parc aici in Tabacarie avem si semne cum sunt cele rutiere...numai ca sunt semne cu ATENTIE CAINE RAU...de parca am trece prin zona crespusculara...si o facem pe propria piele ,caci primaria doar te-a avertizat sa nu treci pe acolo
Voiam sa iti zic ca ai un abdomen flat.
Adica sa te felicit...cred ca am vrut.
Eu una am ramas inca cu burtica.
CA si Doloress,care se plangea de treaba asta...si mai are o fata pe aici.
Si eu am fost confundata cu o gravida primele 2 luni dupa ce am nascut.
Atunci lumea era sigura ca sunt gravida..chiar ma intrebau cnad nasc?VAi,ii mai faceti o surioara la fetita...unde mai pui ca o femeie in magazin mi-a zis ca fac gemeni..
Eram destul de stresata pe chesti asta, dupa care nu mai mi-a pasat prea mult.
Acum ,in schimb, lumea nu e chiar sigura ca sunt gravida...asa ca intreaba inainte
Burta asa cu grasime nu as avea eu..dar am muschii abdominali sfartecati...si cand ma intind pe spate si imi incoredez muschii abdominali...pot sa imi bag si un pumn acolo ca incape.
Asa sunt de indepartati.
Trebuie neaparat sa incep sa fac abdomene !!!!
Avand in vedere ca am facut cezariana , mi-am tot gasit scuze sa nu incep, dar deja au trecut 3 luni si o saptamana..asa ca neaparat trebuie sa ma apuc de treaba si sa nu o mai las pe tanjeala.
Aveti si voi asa ,muschii abdominali indeparati??sfatecati...facuti varza?
Am si vergeturi o groaza...asa ca Simonacip te mai plangeai tu te burtica ta...dar pun la pariu ca daca ai vedea-o pe a mea te-ar lua groaza.
mihaser spune:
Salut!
Am revenit si noi acasa!
Am citit si io pe sarite...vad ca a venit si Miss din Austria...Laura felicitari ptr aniversarea casatoriei! Socrate am vazut pozele de la botez!
Alysh si eu tot asa ca tine am considerat ca trebuie sa-l cresc pe Cri...sa fie independent. L-am dat la gradi de la 2 ani...desi multi au zis ca fac o prostie, l-am lasat cu mama de n ori...chiar si sa mergem la Viena cateva zile...Nu cred ca am procedat deloc gresit!
Acum e sociabil si responsabil...are grija si de sora`sa!
laura ioana da si eu invat constant spaniola si vreau sa ma apuc si de portugheza ca imi place foarte mult...mai ales de cand am vazut telenovelele Globo
Fetele eu anul trecut pe vremea asta faceam exact ceea ce fac si acum...invat ptr un kk de examen!
Va pup!
Alysh spune:
Fetelor am o pb: observ o deformare a capului la Vladut, e mai tuguiat intr-o parte, mai tesit in alta. PArca avea si inainte deformarea asta dar era si caputul mai mic. Am citit pe net si se pare ca multi copii au asa ceva. Deocamdata fontanela e deschisa, creierasul se tot dezvolta dar se pare ca pana la inchiderea fontanelei se va rotunji bine si caputul. Bebe a si chelit si de-asta probabil acum iese mai mult in evidenta tuguiala respectiva. MAi e cineva in situatia asta?
Mihaser, bafta la examen!! Iti tinem pumnii!!
Daria si eu sunt innebunita dupa franceza, spaniola, italiana, portugheza, engleza.........deci tot iubitoare de limbi straine la care cred ca am si talent, din pacate lenea e mare. Cat am stat in FRanta stiam fr pe paine....acum cred ca incep sa mai uit din cauza neutilizarii limbii....cred ca o sa ma apuc sa vorbesc cu bebe al meu in franceza
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Vianne spune:
Desiree, ti-am trimis PM.
Reallaura, multumim, multumim…
Cleo, esti tare dragutza si m-ai facut sa zambesc… E mult de zis.. dar pe scurt…fericirea noastra nu are nimic de a face cu America..Ba din contra.. Pozele de la semnatura sunt facute inainte de a ajunge aici. Edson a venit in Ro cu gandul de a ne stabili acolo dar in 6 luni, cat am stat, nu am gasit nimic pt el de lucru. Banii se duceau iar el nu mai rezista acasa, in conditiile in care eu munceam.. Asa ca dupa o vacanta in Brazilia, am venit aici, in America unde eu nu ma prea regasesc… Spre deosebire de Brazilia unde m-am simtit supeeeerb… Si stii ce e amuzant? Ca eu ma gandesc cu jind la voi, ca sunteti in Romania, ca va intalniti…
Miss, ma bucur ca ti-au placut si pozele si bubulina mea..
MsBB, ce dragutza esti… Si noua ne place numele, ne-am hotarat la el dupa multe cautari.
Iti tin pumnii sa ii iasa analizele bune Andrei. Doamne ajuta!
Anca, felicitari pentru Carla Alexandra! Sa fie sanatoasa!
Daria_Ioana, eu invat portugheza iar Edson romana. El stie portugheza, e brazilian.
Ai dreptate, relaxarea si fericirea nu ni se trag de la America.
Acceptam cutea, cum sa nu…
Parcul asta e departe de noi, mergem f rar acolo, noi stam la 40 de minute (cu masina pe autostrada) de Manhattan.
Da, ne-am oprit sa papam ceva si langa noi au venit grabiti o familie, mama tata fiica. Si s-au asezat sa doarma. Le-am facut si poza. Au dormit toti juma de ora si apoi au plecat.
Doloress, si eu zic ca e prea departe sa vii aici, in NY. 13 ore e mult… Multzam pt complimente! Daaaa, jumate brazilianca, mai trebuie sa invete sa danseze samba
Sa stii ca nici Stefanei nu ii place pe burtica, noi tot insistam dar ea cam maraie
Mihaser, si tu te uiti la novelele de la globo? Hihi
Bafta la examen!
Alysh, eu nu stiu ce sa iti zic de capushor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Daria_Ioana spune:
Vianne...eu mai mereu te-am "botezat" Vivianne...
Scuze de confuzie.
Oricum , in realitate avem amandoua acelasi prenume...cam des intalnit mi se pare.
Deja aici pe forum sunt multe fete cu prenumele acesta.