Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Bine ati venit Kid! Maria sa fii cuminte si mancacioasa, asa cum esti acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Kid,bine ai revenit acasa.Ma bucur ca ai o frumoasa cumintica.
Locca,si Iosua a reactionat la fel cu Aaron,nu avea voie nimeni,inafara de noi,sa puna mana pe el.Dar i-a trecut cam dupa vreo doua luni de zile.
Si am vazut o Catalina frumoasa tareeeee.
Si am citit despre copii nazdravani...mai revin ca miauna cel mic.asa patesc eu de cate ori vreau sa scriu si eu mai mult.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor!
Eu sunt intr-o mare fugareala de vreo saptamana. Si sunt f. nervoasa si obosita. S-a imbolnavit sotul, diagnostic enteroviroza cu citoliza hepatica. Analize proaste, ecografie proasta, urmeaza tomografia. Si suntem si certati. Nu merge nimic ca lumea, trebuie sa-i tin separat, pe el si pe Ana 2 saptamani. Am gasit o solutie pentru o saptamana si-am lasat-o pe Ana la Vulcana cu bona si socrul meu. Eu sunt sfarsita, am facut la treaba in week-end de nu mai puteam sa stau in picioare. Hmmm. Trebuie sa fierb tacamurile si farfuriile din casa, sa fierb asternuturile, sa dezinfectez, asta e. Ideea este s-o feresc pe Ana. Sper sa treaca toate, ce sa mai zic.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Miflore, multa putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare a vietii. Sanatate multa sotului si multa rabdare tie.

Kid (Simona) felicitari inca o data pentru Maria (ce nume frumos!) cea cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Miflore, multa bafta!!!Sanatate si curaj! te lasi tu doborata de o cearta si o enteroviroza!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mifloricico, ! dar de ce chiar asa cu dezinfectarile, asa se face?
Tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, bine ati venit acasa! Fac pariu ca o sa fie si mancacioasa cea mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore sanatate multa sotului, rabdare si putere pentru tine .

Kid bine ai venit acasa!

Vladut e ceva mai bine dupa decalotare. A reusit sa se abtina de la pipi ~31 de ore in conditiile in care a baut apa la greu. Cand in sfarsit a facut (dupa mii de explicatii si rugaminti) am crezut ca lesin de fericire... de multa vreme nu m-am bucurat asa de tare pentru ceva asa de mic.
In plus la mare nu i-a priit o portocala si a vomat, moment din care abia mai mananca... toata perioada asta m-a albit si mi se pare ca el a slabit... Nici de lapte nu se mai atinge, cere biberonul dar cand simte laptele i se face greata, desi lapte cu cereale a mancat.
cam atat ca nu reusesc sa tin pasul cu voi......

edit: am uitat sa urez la multi ani sarbatoritilor ultimelor zile: Simon, Mara, Robert, Ioana Alexandra, Florin, Bianca, Andrew, Matei si Adrian !!!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am uitat sa spun LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor .
Miflore ,sanatate multa sotului si tie putere multa.
Irina sanatate multa lui Vladut.Daca ii dai niste vitamine,oare nu-i revine apetitul?
Si au am avut copiii bolnavi zilele acestea,o bacterie ceva,ca am avut casa plina de kkAm ajuns si la urgenta,Iosua si-a mai revenit,dar a suferit mult dupa laptic,i-am dat ceva special pt diaree de la milupa,dar nu i-a placut.Imi cerea tot felul de mancaruri de care nu avea voie,asa ca nu prea a mancat si a slabit tare.Cand ii era foame tare manca doar fish fingers.

Ma tin sa va zic o faza de la strand.Cand am mers prima data in aceasta vara,Iosua nu voia sa intre.A spus sa iasa intai toata lumea si apoi intra el.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ooof, Miflore, multa sanatate sotului si tie putere sa treci peste asta!
Hai poate va impacati , ii trece mai usor boala! Las-o pe Ana la Vulcana inca o saptamana...Ce nasol, dar de unde a luat sotul tau virusul asta? Din mancare? Sau de la cineva...e internat? Offf, imi pare tare rau, dar stiu ca vei trece cu bine si usor peste asta ca la cat de optimista te cunosc nu iti sta niciun munte in cale!

Tonnia, deja este mancacioasa cea mica Mananca la fiecare masa cca 80-90 ml de lapte (ii fac proba suptului), ceea ce mi se pare destul de mult pentru un copil de 5 zile. Dar e fericita, doarme 4 ore dupa aceea (minim) si noaptea e calma. Incep musai colicii la 3 saptamani? Poate scapam!
Uitati aici cateva poze cu Maria (puse in albumul de la odiseea noua).
Va pup!

bb2

Mergi la inceput