Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile! Mamici de sarbatoriti, scrieti-ne ce mai fac piticotii.

Bianca, multumesc de motivare, as avea nevoie o data pe luna de asa o impulsionare, macar sa ma uit dupa joburi pe net. Nu stiu ce asteptam, cred ca sa mai creasca Sma un pic, e foarte greu cu ea si acasa, d-apai in alta tara.
Ruxandra, succes cu colicii; iti reamintesc de medicamentul minune numit sab simplex. Vin la ce terasa vrei, desigur - stabiliti voi ziua si ora; o sa am nevoie de explicatii suplimentare cu restaurantul unde se maninca porceste si ieftin.
Casiana, asa e si Miruna, de fapt, cum ai descris-o pe Alexia: cu noi sta la terase fara probleme, dar cu straini (pentru ea) sta un pic si apoi zice sa mergem acasa.
Antonia, Miruna se joaca si singura destul de mult, cam 50-50.
Ina, ce mai faci?
Flavia, m-am uitat la poze, foarte frumoase; m-am uitat si la pozele de la nunta.
Raluca, super poza cu Bursicuta.
Norina, succes miine la gradinita! Miruna a purtat sandale 27 vara asta si are 20 kg, deci ar trebui sa o duc la scoala in loc de gradi?
Marinela, sanatate lui Iaris, sa-i treaca tusea si sa nu fie alergie.
Alina, ma asez si eu la coada la psiholog cu tine. Sanatate lui Vlad.
Codruta, succes miine la noul job, si la Petra la gradinita!

Eu sint moarta de oboseala, cred ca ii ies masele smarandei ca se trezeste noaptea si tzipa, si o trezeste si pe miruna, si m-am scos de inca o noapte nedormita. Miruna a stat cam mult fara Sma vara asta (nu intentionam sa le despart nici macar o zi, dar a trebuit) si acum nu-i prea jucarii, o impinge - si alte dragalashenii de genul asta.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salutari salutari

sper ca nu ne-ati uitat ,noi sintem tot timpul in cursa de timp ,deci cum va spuneam ne pregatim de gradinita, incepem marti nu stiu cum o sa fie dar o sa vedem, cumparam hainute care sint mai usor de manevrat, pantalon cu elastic, pantofii cu skai,pluovere si tricouri mai lejere........ etichete cu numele si prenumele pt hainute ca in cazul in care se uite/pierde ceva la scoala sa stie al cui este,eu i_am pus numele si o masinuta,ne cerut asigurae speciala pt scoala (ca in cazul in care fiu-meu ii sparge ochelari la cineva sa aibe cine le plati),gradinita este la 10 min de casa deci este ok ,el are 26-27p,14.500kg,99.5cm

Serban,Miruna,Vlad,Ioana,FlorinLa multi ani la implinirea celor 3 ani,va pupam si va dorim multa multa multa sanatate

poze nu am pus ca nu am timp dar o sa vina momentul

era sa uit Kid ,Nadina si Loccasa va traiasca printesele si sa le dea d-zeu multa multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI PENTRU IMPLINIREA CELOR 3 ANISORI pentru ieri
IOANA ALEXANDRA
FLORIN ALEXANDRU
BIANCA IOANA

LA MULTI ANI pentru astazi
ANDREW JUSTIN
MATEI CRISTIAN
ADRIAN

LA MULTI ANI SI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE ALEXANDRA SI ALEXANDRU !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

ALINA, ce nazdravan mai e si Vlad!Nu merge sa-l pedepsesti luandu-i jucaria preferata, sau sa nu mai primeasca ceva ce-i place? La mine merge asa(dar nu in toate situatiile din pacate) e de ajuns numai sa-i spun ca i-l iau pe Thomas si il pun sus in dulap pana vine tati, sau pana maine, etc si imediat devine cooperant ca altfel ma tin de cuvantLa mare e mai greu de strunit si la noi, si in general in public, la o petrecere,etc.Andrei la mare se plimba pe plaja la sezloangele vecine si unde vede ca au jucarii se duce si umbla la ele, se joaca, fara sa ceara voie, si nu le mai lasa din mana, le-ar lua si acasa.Si daca e un alt copil care le revendica, atunci sa vezi urleteeee si trantit pe jos, odata l-am pedepsit plecand imediat acasa, desi m-am pedepsit mai mult pe mine ca platisem intrare, sezlong ,umbrela etc, iar el in masina nu parea prea impresionat ca mergem acasa drept pedeapsa si nici ca nu s-a mai uitat la desene animate in ziua aiaAcum sunt in cautare de noi metode de strunit copilul in public, ca la noi atunci e mai greu.
Eu inca mai sper ca pe masura ce creste , va deveni mai cooperant, si eu mai inteleapta, speeer
CODRUTA succes la noul job si mult succes si PETREI la gradinita!
CASIANA eu nu i-am mai dat calciu de muuult. Voi mai dati copiilor?
IOANA sper sa treceti repede de momentul cu maselutele Smarandei.
Lasa ca se vor readapta fetele din nou impreuna.
DANA mult succes si voua cu gradinita!Cum e cu etichetele alea de care vorbesti, se gasesc de cumparat si apoi se prind de haine cumva, cum sunt?Ca eu ma gandeam sa scriu cu ceva pe interiorul hainutelor, dar nu-mi place deloc ideea.La gradinita lui Andrei toti copii se imbraca la fel, au un fel de uniforme, asa ca sigur isi vor amesteca hainutele intre ei.
De lunea viitoare incepem si noi gradinita, de la 8 la 15, sper sa fie bine ca am niste emotiiii, ma vad iar pazindu-l pe fi-miu cu febra toata noaptea, iar alergand zilnic pe la farmacie...uffff.
Da, stiu, ar trebui sa fiu mai optimista, nu?......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello,hello!

Iata ca am revenit si noi dupa trei saptamini de concediu petrecute, asa cum stiti deja, in Franta (Paris-Disneyland si Bretagne) si o saptamina la Marea Nordului unde am avut noroc de vreme foarte buna! De povestit mi-ar lua foarte mult sa povestesc, poate in timp o sa reusesc sa scriu asa pe etape despre o vacanta care am savurat-o cu mare drag. Cum abia aseara am ajuns acasa n-am avut inca vreme de pus poze dar speram sa o facem cit de curind.

Sa incep cu felicitarile, in primul rind pentru toti aniversatii lunii august, "La multi ani!" sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Sa continui felicitind 3 mamici fericite de fetite: Ruxandra (locca), Simona (Kid), Nadina, sa va bucurati de bebelusele superbe care au venit pe lume!

Mult succes la gradinita copilasilor care incep de azi.

Alberto de azi a inceput intr-o noua grupa la gradinita, grupa premergatoare scolii caci aici se merge de la 4 ani la scoala. Am vazut ca s-a scris de greutate si numar la picior, Alberto a purtat in vara asta nr. 28 la piciorus, greutatea e undeva intre 21-22 kg iar inaltimea 1.05-1.06 m......dar nu ne e deloc "rusine" cu aceste date, nu e gras deloc pentru inaltimea avuta si cel mai important, e un copil foarte sanatos acest fapt bucurindu-ne in primul rind!
Am citit ca ati mai scris si de cum se joaca copiii,Alberto se joaca destul si singur, a avut o vreme in trecut cind se juca de-a doctorul, acum e tot mai interesat de rolul de profesor/educator, ii place sa explice la diverse animalute sau personaje plusate care le are tot felul de "lectii" dar ii plac mult si avioanele si are momente cind e, cum singur zice, "pilot"!
Ii place sa se joace si cu noi si in acest sens prefera un joc gen "intrebari-raspunsuri" care se joaca cu 3-4 jucatori.

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

LA MULTI ANI pentru astazi:
ANDREW JUSTIN
MATEI CRISTIAN
ADRIAN

Alinam, imi pare rau ca v-a fost greu in concediu! Uneori si marea ii agita pe copii, devin mai nervosi, mai greu de stapanit.

Codruta, succes la gradinita!

Mary, ce gradinita ai ales pana la urma ca n-am fost pe faza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Andrew!
Matei!
Adrian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ina, vad ca esti cu impresia artistica!!!

Bafta copilasilor ce incep azi gradi! si parintilor la fel! asteptam impresii!!!

Ioana, am retinut! ne auzim luna viitoare

spuneati ceva de intalnire...eu zic sa va mobilizati voi, ca ultima oara parca propusesem eu, si asta era prin martie

am fost la munte, unde am tras un friiiig, teribil....ma amuza anii astia in care toamna vine la 1 septembrie!

haideti, o saptamana buna!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

La multi ani Andrew, Matei si Adrian! Sa fiti fericiti si iubiti!

Stefan a purtat vara asta 27 la sandale, acum trecem la 28. Si are 16 kg (in vremurile bune) la 108 cm. Este lung si slab, ca si taticul lui, desi mananca cat un adult. Dar asta este constitutia lui, nu mai imi fac probleme. Conteaza ca este sanatos si are energie cat o grupa ce copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele!

Suntem de sambata acasa Va multumesc din suflet pentru mesajele calde, m-am emotionat...ati avut emotii pentru noi!
A fost super ok nasterea. Adica chiar m-am simtit ca intr-o mini-vacanta alaturi de Nadina. Am stat ca "duamnele" intr-o rezerva frumoasa unde nu ne trezea nimeni la 5 sa ne puna termometrul (cosmarul meu de data trecuta, de la nascare, termometrul de la 5 si toaleta de pe masa aia incomoda).
Asadar nici operatia parca nu a durut asa de tare ca data trecuta. Mi-am facut singura epidurala pe cateter dupa operatie (sa nu mai astept asistentele sa vina) , mergeam la bebei mai cu program (ca noaptea nu ajungeam, iar ziua erau imbuibati oricum cu lapte praf si nu prea mancau), asa ca in rest am barfit una alta cu Nadina, ne-am plimbat prin spital si am refuzat sa plecam vineri acasa cu plozii (doamne ce bine am dormit in spital).

Maria este exact opusul Alexandrei...de semanat seamana, parul nu il are chiar negru, e f alba la fata si are sprancene si gene blonde de nu se vad...deci nu cred ca va iesi vreo bruneta din ea. Acum e un pic galbena de la icter dar e f f cuminte spre deosebire de sora-sa. Mananca la 4 ore si in rest doarme, nici nu prea stiu cum plange...ca nu a plans decat o data, in rest se foieste usor si geme cand ii e foame. Ce mai...daca o tine tot asa va fi f f usor!

Va pup pe toate si mai intru sa ma arat poze!

bb2

Mergi la inceput