Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kid e scumpa foc Maria! Inca o data felicitari! M-am uitat la toate pozele si camerele printeselor m-au dat gata! Superbe!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Off, Irina! Bine ca a facut pipi! Auzi, dar parca era un pic racit Vladut, tusea, nu e posibil sa-l inece secretiile alea si de-asta sa-i vina sa verse? Ar fi destul de uzual sa-i fie greata daca tuseste.

kid, era si pacat sa faci baiat, tu esti buna sa faci fete, pe cuvant! Sunt amandoua ceva de nu se poate! absolut superbe! Si camerele la fel! 2 printese ai! Cea mica seamana mai mult cu tine, dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia tusea nu e chiar productiva... mie mi se pare ca a cam aparut dupa urletele de la decalotare care s-au continuat la fel de cumplit si acasa vreo 2 zile... am crezut ca ramane fara voce...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Irina, nu stiu ce sa zic atunci. cred ca trebuie sa-l vada cineva, deci e ceva inca de la mare si clar e legatura intre inapetenta si greata, cine stie, o fi luat vreun virus de pe-acolo. Si un rosu in gat (ce-mi place expresia asta) poate da si greata si inapetenta, nu cred ca e ceva serios dar oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

simona, sa va traiasca maria! e minunata...mi s-a facut dor de un bebe mic.
am o rugaminte...acum, ca ai vazut ca mananca, renunta la proba suptului! mai bine o cantaresati la cateva zile sa vezi ca ia in greutate.... si eu am un feeling ca va fi o mancacioasa si ca va creste excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hai ca m-ati incurajat!
Normal ca vom trece peste toate doar sa treaca mai repede.
N-am apucat sa va raspund asa ca o fac acum.
Tonnia, asa-i cum ti-a zis Bianca, scuze de intarziere, diafilmul ala se numeste Storytime Theater, e un proiector care costa un milion si ceva si separat carticele cu role cu diverse povesti.
Multumesc frumos pentru sfaturile cu kk aruncat sub pat. In ultima saptamana n-a mai facut, ba a facut chiar la olita.Si cu ocazia asta primeste stelute pe perete, 2 stelute pentru kk la olita, 2 stelute pentru dus, 2 stelute pentru baita la cap. Nu v-am mai spus dar acum nu mai avem probleme cu baita la cap, ii pun un prosopel pe frunte sa nu-i curga apa pe fata si-o samponez cum vreau. Sunt tare incantata c-am scapat de hopul asta.
Alexutza, noi cu compotul de prune suntem prieteni vechi, cred c-a baut vreo suta de borcane, fara rezultat. Inca astept cu laptele, v-am zis ca i l-am scos de vreo luna...face aproximativ zilnic, fara sange dar tot gloante...
Kidut, ti-am vazut minunatiile, sunt frumoase foc amandoua! Si eu zic ca Maria seamana bine cu tine! Si ce camereeeee!
Irina, sanatate multa lui Vladut, sa scapati de tuse si de probleme!
Vorbeati de joaca zilele trecute. Si fi-mea prefera povesti din viata reala cu personaje cunoscute ei. Adica povesti inventate si sorbite cu nesat si cu ochii mari despre Otilia, pisicuta vecinilor, despre fetita cu chibrituri, despre o fetita care se micsoreaza daca nu asculta, despre o fetita Ana care si-a infrant teama si fiind f. curajoasa face si dus si baita la cap, despre prietenele Anei, Arina si Daria si nazdravaniile lor si cate si mai cate. Alba ca Zapada ne cam plictiseste.
Noi purtam 23 la picior.
Noapte buna zanelor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara de la noi

miflore sanatate sotului
mary etichetele eu le-am comandat prin internet care se lipeste cu fierul de calcat in interior pe haine,curaj si voua cu gradinita
kid bine ati venit acasa, este adorabila Maria
Irina sanatate lui Vladut
Dana sa va fie de bine vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

BUNA DIMINEATA!
DANA LUCIA ce vacanta luuunga ati avut!Bine ati revenit! Si asteptam pozele promiseee
Mult succes Alberto la gradinita!Se pare ca Alberto e fruntasul piticodromului la dimensiuni, urmat de Miruna, cred.
TONNIA , pana la urma am ales Montesori in italiana, am lasat engleza pentru la anul, cred ca ar fi mai bine sa invete intai baza, romana si italiana, apoi trecem mai departe.E alta gradinita mai aproape de casa, mi s-a parut ok, acum sa cunosc si educatoarele ca ele sunt importante, sper sa nu ma dezamageasca.
Greu m-am decis, ca doar nu degeaba sunt balanta
FLAVIA ce inalt e Stefan!
KID bine ai revenit acasa!Ma bucur ca totul a decurs asa de bine!CE reactie a avut Alex cand si-a vazut surioara?
Multumim pentru poze, Doamne, dar chiar ai doua fetite superbe!!!!CE frumoase sunt amandoua!Si camerele printeselor mi-au placut mult!. Ma bucur ca e asa cumintica si mancacioasa Maria!Si eu zic ca seamana cu tine, desi e inca prea mititica sa se vada bine.
MIFLORICICO multa sanatate sotului si tie rabdare si putere sa treceti cu bine si de hopul asta!
IRINA pupam Vladutul bolnaviorHai ca o sa-si revina el incet, incet.Si Andrei mai are perioade cand nu prea mananca, de obicei cand suntem plecati, cand schimbam ceva- si mi se pare ca slabeste , dar recupereaza apoi.Uffff, ce greu v-a fost si cu decalotarea asta....bine ca a trecut, o sa uite Vladut .
DANA, merci!Cum le zice mai in franceza la etichetele astea , sa le caut si eu pe net?Sa ma lamuresc si eu cum arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata si de la noi.

Nanadana, Mary_Ilie multumim pentru urari. Alberto a inceput la noua grupa si ii place mult; are deja teme mici de facut si e tare incintat ca acum are si el, ca mama si papa, de "lucru" acasa!
Mary, ai ales pina la urma gradinita pentru Andrei? Sorry daca ai scris si eu nu am remarcat ca am avut ceva de citit dupa vacanta, care desi de 3 saptamini, a trecut tare repede. N-o sa uit de poze si o sa trimit citeva in e-mailul comun dar inca nu m-am organizat pentru aceasta.
Miflore, keep it up, o sa fie totul bine si va trece repede!

O zi buna tuturor,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani pentru tinerii si tinerele care au implinit 3 ani in ultima perioada!

Simona, sa te bucuri de Maria, faci fete frumoase si sunt sigura ca totusi cea mica va fi diferita de Alex, nu te speria de sprancene blonde, au timp sa se innegreasca!

Noi am inceput gradi de ieri, de fapt de la 15 se incepe oficial dar am preferat sa il duc din prima zi ca sa nu fie copii multi si sa nu fie agitat! Asta nu inseamna ca ieri mi-a urlat si ca a trebuit sa il las acolo in tavaleli maxime. Cand l-am luat era bine mersi asa ca am considerat evenimentul singular si azi a fost OK, fara plansete si scene si chiar i-a facut cu mana sotului! Partea proasta e ca saptamana viitoare plecam in concediu dar va fi experienta recenta si sper sa nu mai avem parte de neplacerile primei zi! Are o educatoare asa "multa" dar tare blanda asa ca sper ca totul sa fie bine. Sper de asemenea sa nu vina toti copii odata, sunt deja 29 inscrisi pe lista dar din experienta anului trecut nu au fost mai mult de 20 in clasa. Asta e unul din dezavantajele sistemului de stat, restul dezavantajelor sper sa le compenseze el, e copil sociabil si prinde repede multe!

Noi ne laudam cu un 1 m si vreo 4-5 cm si doar 26 la pantofi si cu pipi noaptea este deja reglat, nu mai face pe el de vreo 2 luni si nici nu mai stau stressata sa il trezesc noaptea, cere singur cand ii vine. La kilele stam prost, vreo 15 cu totul dar s-a reglat cu mancarea, mananca nu se incurca. Asteptam sa vedem cum trecem si peste racelile de toamna acum cand este operat de polipi! Cam atat de la noi!

O zi buna in continuare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput