Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
Iris2002 spune:
Flowerbee linisteste-te, nu face bine panica la bebe mic. Nu conteaza cate ecografii faci.
cristi_2003 spune:
bee nu e obligatoriu sa faci multe eco. ca nu stiu la ce te-ar ajuta - in afara sa iti vezi bebele. sunt cateva foarte importante - cele morfo. in rest... cum obisnuieste drul. nu inseamna ca daca face eco multe e mai bun ca altul.
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
Ralu stiu de care bere zici,vreau si eu...vba cuiva,dupa ce nasc probabil o sa vreau bere si niste mici si tot ce n-am mancat sarcina asta..si sare,cipsuri..tampenii..ce flori,ce baloane..
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

cristi_2003 spune:
da io am mancat mici. e grav?
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Iris2002 spune:
Uitasem aproape, Daiopri, ce femeie frumoasa
esti, te plinge degeaba, meriti bataie!!!!! Si ce baietei frumusei ai, vor fringe niste inimioare!
CADIA spune:
Porumbita, cred ca si eu voi primi acelasi raspuns, sa merg doar la Medlife.Mai bine nu o mai intreb, pentru ca eu la Pop ma duc sigur.
Fetelor,aveti idee dupa eco morfo de 22-24 sapt, cand trebuie facuta urmatoarea ecografie? Nu de alta dar sa prind loc la programare.
17+cu
CLARA
andre_ea spune:
Bee, ia nu te mai panica atat ca vin si te bat. Io pana acum am facut 3 eco si deja declar ca-s multe. Una de confirmare (desi nu era cazul, aveam confirmarea de la tuseul vaginal), una de trim. I si una saptamana trecuta ca m-am plans de dureri doar ca sa-mi faca eco.
La Tudor am facut doar 4 eco toata sarcina: trim. I, trim. II, trim. III si ultima dupa 40 saptmani ca nu mai nasteam odata (altfel n-o faceam nici pe aia).
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Porumbita, cred ca si eu voi primi acelasi raspuns, sa merg doar la Medlife.Mai bine nu o mai intreb, pentru ca eu la Pop ma duc sigur. Fetelor,aveti idee dupa eco morfo de 22-24 sapt, cand trebuie facuta urmatoarea ecografie? Nu de alta dar sa prind loc la programare. ![]() 17+cu CLARA |
Prin trimestrul III. Dar zau daca mai stiu saptamanile. Intreaba-ti medicul sa fi mai sigura.
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Porumbita, cred ca si eu voi primi acelasi raspuns, sa merg doar la Medlife.Mai bine nu o mai intreb, pentru ca eu la Pop ma duc sigur. |
Cadia, vad ca n-ai PM activat. Am o intrebare la tine. Unde mergi la dr. Pop? Cat costa o eco. acolo? Vreau si eu.
Cu atatea nenorociri citite pe forumul asta m-as simti mai bine daca as face o eco si la el, desi stiu ca e greu de ajuns.
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
dya-dy spune:
Buna, fetelor
Am si eu o intrebare....daca am mancat icre - ar fi bine sa-mi fac din nou testul de toxoplasma?Ca sa fiu sigura...?Ca am si pisica acasa.
Ieri am fost la testul care aici se numeste "Examinarea organelor" care se face in saptamanile 14-17 si am FETITZA!!!
Ma bucur foarte tare! 
Voiam sa va impartasesc bucuria mea!