Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Flowerbee linisteste-te, nu face bine panica la bebe mic. Nu conteaza cate ecografii faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee nu e obligatoriu sa faci multe eco. ca nu stiu la ce te-ar ajuta - in afara sa iti vezi bebele. sunt cateva foarte importante - cele morfo. in rest... cum obisnuieste drul. nu inseamna ca daca face eco multe e mai bun ca altul.

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ralu stiu de care bere zici,vreau si eu...vba cuiva,dupa ce nasc probabil o sa vreau bere si niste mici si tot ce n-am mancat sarcina asta..si sare,cipsuri..tampenii..ce flori,ce baloane..

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da io am mancat mici. e grav?

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Uitasem aproape, Daiopri, ce femeie frumoasa esti, te plinge degeaba, meriti bataie!!!!! Si ce baietei frumusei ai, vor fringe niste inimioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Porumbita, cred ca si eu voi primi acelasi raspuns, sa merg doar la Medlife.Mai bine nu o mai intreb, pentru ca eu la Pop ma duc sigur.

Fetelor,aveti idee dupa eco morfo de 22-24 sapt, cand trebuie facuta urmatoarea ecografie? Nu de alta dar sa prind loc la programare.

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bee, ia nu te mai panica atat ca vin si te bat. Io pana acum am facut 3 eco si deja declar ca-s multe. Una de confirmare (desi nu era cazul, aveam confirmarea de la tuseul vaginal), una de trim. I si una saptamana trecuta ca m-am plans de dureri doar ca sa-mi faca eco.
La Tudor am facut doar 4 eco toata sarcina: trim. I, trim. II, trim. III si ultima dupa 40 saptmani ca nu mai nasteam odata (altfel n-o faceam nici pe aia).

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Porumbita, cred ca si eu voi primi acelasi raspuns, sa merg doar la Medlife.Mai bine nu o mai intreb, pentru ca eu la Pop ma duc sigur.

Fetelor,aveti idee dupa eco morfo de 22-24 sapt, cand trebuie facuta urmatoarea ecografie? Nu de alta dar sa prind loc la programare.

17+cu CLARA

Prin trimestrul III. Dar zau daca mai stiu saptamanile. Intreaba-ti medicul sa fi mai sigura.

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Cadia, vad ca n-ai PM activat. Am o intrebare la tine. Unde mergi la dr. Pop? Cat costa o eco. acolo? Vreau si eu.
Cu atatea nenorociri citite pe forumul asta m-as simti mai bine daca as face o eco si la el, desi stiu ca e greu de ajuns.

Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Buna, fetelor
Am si eu o intrebare....daca am mancat icre - ar fi bine sa-mi fac din nou testul de toxoplasma?Ca sa fiu sigura...?Ca am si pisica acasa.

Ieri am fost la testul care aici se numeste "Examinarea organelor" care se face in saptamanile 14-17 si am FETITZA!!!
Ma bucur foarte tare!
Voiam sa va impartasesc bucuria mea!

Mergi la inceput