Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

scump domnule, scump...
intrebare - la eco morfo daca vreau cd cu filmulet cu bebe platesc in plus?

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Ai putea intreba la cabinetul unde mergi.

Eu la eco de prim trim. am primit un CD cu poze si 2 filmulete..nici nu ma asteptam.N-am platit nik in plus,nici macar CD-ul.

Aa si bravo tie ca platesti mai putin pt eco si investigatii..Dar preturile sunt si in functie de oras,de medic,de cabinet..Aici preturile sunt cam cum zice Lavinia...unde merg eu,ca poate in alte cabinete/clinici or fi si mai mari..

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

fetelor, am o problema... eu am vazut mobila pe care am comandat-o intr-o lumina care o facea sa para alba, dar ieri am vazut-o din nou si e de fapt un alb ou-de ratza. zugravitul incepe maine sau in seara asta (in functie de cum se usuca izolarea), iar eu am cumparat deja pigment galben. acum nu reusesc nicicum sa-mi dau seama daca merge mobila asta de alb murdar (nu e crem) cu perete galben... cred ca merge dar nu as vrea sa risc. aveti vreo sugestie? as putea schimba pigmentul, dar nu stiu ce alta culoare sa aleg. as vrea sa fie ceva deschis, sa para camera mai mare, si ma gandesc eu ca galben merge si la baiat si la fata (in caz de vreo surpriza).

20+

parerea mea este ca albul pe pereti da si senzatia de spatiu, curatenie ...si e ft practic!!

iti spun din experienta cu un copil de un an jumate...care la un moment dat mergea cu labutzele pe langa peretzi... si la nivelul lui era un brau de degetele...

e mai simplu sa dai cu o lavabila de cul alba si sa acoperi decat sa cauti acelasi pigment sau sa vopsesti intreaga camera....

..si apoi albul se preteaza la orice culoare de mobila!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

la urmarirea sarcinii merg la mirela popa la medlife si costa 75 ron;
eco de confirmare a fost pana intr-un milion tot la medlife; eco de trim 2 am facut-o in 2 locuri: sanador si euroclinic si a fost cam 200 ron; eco de trim 2 le aml programate la diagnosis si la medlife si costa in jur de 4oo ron;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Porumbita, si eu am programat eco de morfofetala (22-24 sapt) la Diagnosis (Pop) si la Medlife (aparatul acela nou pe care l-au achizitionat recent).Cele 2 eco sunt la distanta de 4 zile.E vreo problema?Tu la ce distanta le faci?
Ma gandeam, pe 4 sep cand merg la Popa Mirela s-o intreb chestia asta.Tu ce zici?

pupici

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

salutare burtici!
aici suntem, aici suntem, la apel!!!
tot tahicarzi, da' se prea poate sa fie doar materialu' prost de vina! Na, in medicina intotdeauna tre' sa lucrezi cu materialu' clientului!! :))
Am fost la drita de familie, la 6 ma duc la EKG, iar maine ma duc sa mi-l mai citeasca un doctor, ca na, asa suntem noi mai cu motz!!!
Ledi - felicitari pt flacau!
Am vazut ca au inceput sa iasa-n fata si fetele cu mai multe kile luate!!!! D-i frumos asa, sa va ascundeti pana acum sa creed io ca-s singura bonava de kg prea multe!!! :))) Acu' m-am mai linistit!!
Si vreti sa va spun ce-am sesizat??? Cu cat trece mai mult timp, parca trece si mai repede!!! Si incep sa fiu nerabdatoare sa ajungem la termen ca sa facem cunostinta cu Matei!!! In ziua in care voi implini 37 de saptamani dau de baut!!! Un secret: abia astept sa pot sa beau un REDS (nici macar nu stiu daca asa se scrie - anyway - e berea aia cu lamaie) intreg!!!!!!!
Despre controale lunare sau nu - eu nu stiu daca as rezista psihic sa nu-l vad/ aud pe moaca mica mai mult de 4 saptamani! Nici n-a fost cazul pana acu... La un moment dat (mai exact vinerea trecuta) sustineam sus si tare ca m-am saturat de atata mers la doctor. Sambata deja imi trecuse!!! Desi, cred ca va iau pe toate la numarul de eco facute pana acu - am 9 sau 10!!!!!
Pup you gagici! Sper sa mai apuc sa scriu cate ceva azi!

20+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu am intrebat-o si mi-a zis sa merg la una singura, la medlife

dar eu vreau 2 pareri diferite asa ca merg la amandoua; intre ele am insa vreo 2 sapt (prima e pe 8 sept dar o sa fie pusa mai tarziu ca pleaca pop la un congres si una e pe 2 octombrie la pelinescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca m-ai luat - eu am doar 7 eco facute. din care 3 de confirmare

20+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

scump domnule, scump...
intrebare - la eco morfo daca vreau cd cu filmulet cu bebe platesc in plus?20+ cu Traian Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
Eu dau 150 ron la fiecare consultatie cu eco!Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Azi-dimineata am scris un mesaj lung lung, evident ca nu am reusit sa il trimit.

Scriu asa din amintiri, repede, sa mai si citesc ce ati spus.

Leditia, felicitari pentru baietel, imi place si numele ales!

Alina, sanatate multa, miere, ceai si odihna!

Roxana, noi pe 14 plecam la Disneyland pentru patru zile, sa vad daca inainte de weekend e posibil sa ne vedem. Mi-ar face mare placere! O sa iti trimit nr meu de tel, poate ai si tu un nr unde poti fi contactata in A`dam.

Alinuk, cred ca ti-am mai spus, esti grozava ca ai dat jos 30 kilograme in timp asa de scurt. Si eu sper sa fiu mai atenta acum, si dupa nastere, sa ajung la greutatea mea dinainte de sarcina cu Francesca, ce bine ar fi! Si eu am alaptat 8 luni si am si mers la serviciu de la 3 luni ale fetei, dar degeaba, daca la mancare nu am fost moderata. Si eu pe asta ma bazez, sa ma reapuc de sport, diete, etc nu sunt pentru mine.

Olgavart, bun venit si sarcina usoara!

Delia, nu te lua dupa mine... eu am impartit 40 saptamini, 9 luni adica, la 2 si asa mi-a dat ca sunt la 4,5 luni. La urma urmei nu conteaza, unele vom naste la 37 saptamini, altele la 42 saptamini, bebeii sa fie sanatosi!

Si eu ma tot miram de ce o felicitati pe Porumbita, ca eu nu stiam nimic!

Edinutza pe unde mai esti, chica?

Pyc, ai chiar program incarcat, nu poti trece la parttime cind vine bebe? Intamplator am multi clienti doctori si de obicei aici se cam lucreaza parttime, si inainte sa vina bebeii, darmite dupa.

Criss, bun venit inapoi acasa si te rog nu povesti de Cluj, probabil doar la anul il vad.... (am fost 3,5 saptamini in mai dar e mult pina la anul)

Miere si DarkBendis, si in Olanda, care e miculuta in comparatie cu UK sau USA sunt diferente mari la case...e drept ca nu chiar cum am vazut prin LA o casa ca a noastra la 1 milion dolari si prin Alabama la 80 mii.... insa si aici vestul e mai scump (mai ales zona Amsterdam, Utrecht, Haga) si estul, nordul, sudul, mai ieftine).

Va las acum ca iarasi imi dispare mesajul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Declar PANICA.

Pai mai fetelor, eu am facut 4 ecografii de toate. Doua la medicul de familie (pentru depistarea sarcinii si apoi sa vada ca totul e OK) si doua la Euroclinic (morfofetala de trim I si o echo normala cand mi-a zis sexul lui BB).

Si mai vad ca voi faceti morfo la 2 medici...si eu doar la unul...

Declar PANICA si necesitatea de a gasi si un alt medic la care sa merg si eu...

Bee17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput