Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Porumbita, cred ca si eu voi primi acelasi raspuns, sa merg doar la Medlife.Mai bine nu o mai intreb, pentru ca eu la Pop ma duc sigur. Fetelor,aveti idee dupa eco morfo de 22-24 sapt, cand trebuie facuta urmatoarea ecografie? Nu de alta dar sa prind loc la programare. ![]() 17+cu CLARA |
daca nu sunt probleme deosebite, la 28 de saptamani - cu un nou set de analize si apoi la 36..pt programarea nasterii si ultime discutii cu medicul tau.
La ultima echo tb facut din nou analiza de streptococ b ..parca asa se cheama
Eu mi-am facut la Herghelegiu / Medsana de acum prg pt noiembrie si decembrie
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
tuchi123 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Cadia, vad ca n-ai PM activat. Am o intrebare la tine. Unde mergi la dr. Pop? Cat costa o eco. acolo? Vreau si eu. Cu atatea nenorociri citite pe forumul asta m-as simti mai bine daca as face o eco si la el, desi stiu ca e greu de ajuns. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 20+Delu Prichindelu' BB2 Vacanta 2008 Bulgaria 2008 Tudor la 3 ani |
La Diagnosis si eco pt. triplu test a costat 380 Ron, de obicei te programeaza el...
19+
Bogdan
Doamne ajuta
CADIA spune:
Andre ea, eu mi-am facut programare la Pop la Diagnosis.Mie imi iesise DT cu risc crescut la SD si din disperarem-am hotarat ca neaparat sa fac morfofetala la dr.Pop. Asa ca am pus mana pe tel. celor de la Diagnosis si m-am rugat pur si simplu de tipa care facea programari sa-mi gaseasca un loc in perioada propice de 22-24 sapt.Initial mi-a spus ca nu se poate, dar atat am insistat ca mi-a gasit pana la urma un loc.
Sincer, nu stiu cat costa pentru ca atat de tare imi doream programarea incat sincer nici nu m-a interesat.Dar poti afla oricand tot printr-un tel dat la Diagnosis.
nu stiu cum sa-mi activez PM-ul?
17+cu
CLARA
RalucaAlexa spune:
Bee - nu te agita! Eu am facut asa multe ca s-a nimerit sa am ghinion si sa am: acea mica sangerare sau ce-a fost ea la 12 sapt - 1 eco in plus si dublu test prost - atunci am facut 3 eco in plus fata de ce era normal!!! Plus ca la inceput drita mea m-a chemat la 5 sapt, 6 si apoi la 8 ca sa se asigure ca totul e pe calea cea buna - de obicei la varsta aia a sarcinii se face o singura eco! Si dupa cum spuneam ma cam saturasem! Ca de fiecare data aveam emotii nu cumva sa fie ceva in neregula...
Ledi - da, stiu, exact asa ma simt si eu!! parca pyc spunea de chestia asta... Ca sa nu mai discutam ca al meu sot deja ma ameninta ca dupa ce nastem nu mai vad lumina zilei ci doar
!!! :)))) Asta chiar ca-i de asteptat!!! Cre ca am inceput sa gandesc ca un barbat: vreau sex si bere.... Cre ca Matei e de vina la faza asta!!! N-ar fi trebuit sa vreau si io macar vin... hmmm...
Cat despre eco de trim 3 - parca pe la 32 de saptamani se facea! Acu' stiti cum e, fiecare doctor dupa cum ii tuna!!
cristi - si io am mancat mici! Facuti de mine la mine pe gratar (= aproape carbonizati). nu-i nici un bai!!! Haideti sa facem un pact pt o odisee antistress!!!! Putem sa ne numim "Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009", vreti??? :)))
20+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
imi place asta cu antistress
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Cristi, daca micii erau bine facuti/patrunsi, nu-i bai.
Eu m-am panicat pt ca mi-am zis ca sunt cam delasatoare, insa asa m-a programat medicul.
Bee
17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
CADIA spune:
Alinuk, multzam frumos.O sa merg si eu pe 4 sept la dr.ginecoloaga si sa vad care sunt urmatorii pasi: analize, eco...etc.
Poti sa-mi trimiti si mie te rog un link/ceva cu pensiunea unde ai stat tu la Interlaken?Eu ma fost acolo anul trecut doar o zi si era muuulta zapada.

17+cu
CLARA
tuchi123 spune:
Fetelor, am vazut la stiri ca in Canada nu stiu ce mare producator de carne are produsele infestate cu listerioza...cele de peste ocean...grija mare.
19+
Bogdan
Doamne ajuta
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Declar PANICA. Pai mai fetelor, eu am facut 4 ecografii de toate. Doua la medicul de familie (pentru depistarea sarcinii si apoi sa vada ca totul e OK) si doua la Euroclinic (morfofetala de trim I si o echo normala cand mi-a zis sexul lui BB). Si mai vad ca voi faceti morfo la 2 medici...si eu doar la unul... Declar PANICA si necesitatea de a gasi si un alt medic la care sa merg si eu... Bee 17+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
flower bee stai calma...
eu am 3 eco (una de confirmare si 2 de trim I) da v-am zis eu sunt mai paranoica si la eco astea mai importante de trim I, II si III am zis ca ma duc la doi medici diferiti ...