Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
pusyketa - eu nu ma supar din nimic, zau. si mai sunt obisnuita cu forumul. daca ai in dreapta alte siruri de valori atunci acolo ar trebui sa fie intervalele pentru fiecare perioada de sarcina. daca nu-s.... sid aca nu ai risc-ul defalcat prezentat acolo imi pare rau dar repet ce am zis, nu se poate spune nimic
Albinutz - si eu am 6 saptamani pauza intre doua controale acum - din cauza concediilor. dar nu e mare bai - mai ales daca nu-s probleme. si ar trebui sa ai un nr de telefon de urgenta al medicului.
Leditia spune:
pusyketa,hai nu mai fi suparata
flo,hmm,nu stiu ce sa zic..dar de ce nu te duci 2 luni la dr?e ocupat?e plecat?Eu merg lunar la dr mea...si tare ma bucur ca a venit din concediu,ca acum sunt si eu mai relaxata
.
cristi si eu zic la fel cu kg,nu am fost obsedata niciodata,bine,nici grasa n-am fost,ba din contra am avut perioade in care mancam paine si fainoase multe sa ma ingras..
Acum mananc normal,daca mi-e foame,mananc,nu stau sa fac foamea ca vai ma ingras..chit ca mie mi-a zis hematologul sa nu ma ingras si sa am grija cate kg iau..Acum nu mi-a zis si cam cate am voie..
tuchi ,cum mai esti?
Raluca,Selene,pe unde umblati?
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

cristi_2003 spune:
mai eu am pus pana acuma 5 kilograme.
si nu imi pare rau de nici unul - fiecare a fost pus cu muuulta placere si ma uit la mine si ma gandesc oau ce de bunatati am mancat.
mai pun probabil vreo 4 in urmatoarele 4 luni si in ultima fie ce-o fi.
recunosc - BMI la mine inainte de sracina era sub normal. asa ca vreo 2 kilograme au fost doar venirea la normalitate.
si o sa fiu foarte fericita dupa nastere cand o sa imi pun bebeul in carucior si o sa fac ture de oras si in fiecare saptamana o sa dau jos cate un kg.
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Cristi, asa ziceam si eu. Oricum, luni merg la dr de fam care imi va face un eco (e specializarea ei cumva), dar tot nu sunt impacata. Dr meu e plecat pana pe 8 sept parca si cred ca o s afac o programare.
Bee
17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
deliafairais spune:
fetelor, am o problema... eu am vazut mobila pe care am comandat-o intr-o lumina care o facea sa para alba, dar ieri am vazut-o din nou si e de fapt un alb ou-de ratza. zugravitul incepe maine sau in seara asta (in functie de cum se usuca izolarea), iar eu am cumparat deja pigment galben. acum nu reusesc nicicum sa-mi dau seama daca merge mobila asta de alb murdar (nu e crem) cu perete galben... cred ca merge dar nu as vrea sa risc. aveti vreo sugestie? as putea schimba pigmentul, dar nu stiu ce alta culoare sa aleg. as vrea sa fie ceva deschis, sa para camera mai mare, si ma gandesc eu ca galben merge si la baiat si la fata (in caz de vreo surpriza).
20+ 
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 era sa uit sa le felicit pe ledi si porumbita pentru baietei - sa va fie sanatosi ieri a fost prima data cand al meu nu m-a lasat sa dorm - pana nu i-am gasit o pozitie convenabila s-a tot foit si intins in burta... si acuma imi da desteptarea, facem gimnastica. i-am zis la cristi ca daaca ramane la fel de activ si dupa nastere o sa ne fie greu - da nu imi mai trebuie abonament la sala... . 20+ cu Traian Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
pai eu inca nu stiu dc am baietel...
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia Lavinia,mersi frumos!Am citit mai demult ca ai zis ca ai luat doar 7kg la prima sarcina...si nu mai stiu daca am facut vreun comentariu sau nu la vremea aia,dar fac acum...wow!Asta era comentariul .Oricum depinde mult de fiecare corp...POZE Minunica mea 20+ cu David Christian ![]() |
Ma faceti invidioasa. Eu am 14+ si am luat deja 7 kg!!!! Nu a mai luat nimeni atat de mult?!!! Bine sunt inalta, 177, dar tot parca e cam mult. Inainte de fi graviduta mancam numai lactate, fructe, legume, peste pui. Acum as manca paine in draci si tot ce are cereale: paste, pizza, piine si tot felul de gretoseni. Daca aud cuvantul fructe imi vine sa vomit sau peste sau pui. As manca tot ce nu mancam inainte: sarmale, carne de porc, mici, prajituri etc.
Ingrid70 14+
roxanaz spune:
Delia hmm.... zici ca nu merge galbenul cu oul ala de rata? dar daca faci din galben un verzui pal? ca tot culoare neutra e. daca stau sa ma gandesc si galbenul merge cu verzui..dupa gustul meu.
Ingrid asa eram si eu la Patrick
. numai din astea mancam, dar puneam putin pe mine - dumnealui era in schimb dolofan.
deliafairais spune:
si mi se pare ca bebe meu sta cam prea jos...asa ca merg azi la eco sa vedem ce tot cauta pe acolo (sper ca nu iesirea) :) si cum merg la un dr diferit fata de cel care mi-a spus ca e 100% baiat, sunt f curioasa sa vad ce e de data asta :)
iris aici la odisee spune ca din sapt 19 suntem in luna 5. nu ma speria cu 4,5! ca deja am spus la multi ca sunt in 5! :)
20+ 
cristi_2003 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
pai eu inca nu stiu dc am baietel... |
ups - nu stiu de ce am inteles eu asa
oricum, am 50% sanse sa fie adevarat
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png