Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
cristi_2003 spune:
era sa uit sa le felicit pe ledi si porumbita pentru baietei - sa va fie sanatosi
ieri a fost prima data cand al meu nu m-a lasat sa dorm - pana nu i-am gasit o pozitie convenabila s-a tot foit si intins in burta... si acuma imi da desteptarea, facem gimnastica. i-am zis la cristi ca daaca ramane la fel de activ si dupa nastere o sa ne fie greu - da nu imi mai trebuie abonament la sala... .
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 pana la urma am slabit asa: 1. bac+ admitere facultate = 5 kg da e greu ca nu putem da bacul... si te ingrasi la loc daca mananci multa cioco |
Mey, la mine nu merge, ca la stres (examene, treburi naspa la munca etc.) io ma ingras.
Nu ma pot tine de "regimuri alimentare" (nu neaparat cura de slabire, ci de eliminarea unor alimente nesanatoase din alimentatia mea) decat daca sunt linistita la "etajul de sus". Cum ma stresez putin, cum visez ciocolata si alte lucruri nesanatoase.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
20+Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
pusyketa spune:
Ufff.....greu sa pedalez atat cu burtica asta.....nici nu pot sa fac fatza la cat am de citit.
Fetelor,mi-a iesit si chlamydia negativ,iar pe celelalte nu le-am mai facut,ca asa zise doctora Ivanov.
In schimb au iesit rezultatele la triplul test.
Pana nu ajung la dr. ma uit ca vitelul la poarta noua,ca nu pricep nimic din insiruirea aceea de cifre.
Poate se pricepe careva dintre voi?
hcG total : 13793
AFP triplu test: 61.2
Estriol liber : 3.04
Atat vad pe foaia de analize (online,ca n-am ajuns sa il iau inca)....
Poate ma ajuta cineva?
18+
VINE BEBE!
pusyketa spune:
Nush ce am facut,am vrut sa dau edit la mesajul anterior si mi l-a mai postat o data cu modificarile aferente.....
Plus ca merge infiorator de greu forumul...
18+
VINE BEBE!
cristi_2003 spune:
pusy habar nu am
20+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
CADIA spune:
Neatza, burticilor!
Abia acum am reusit sa citesc tot, capitolul, ca tare ati fost harnicutze.
Leditia, felicitari pentru putzulica;ma bucur mult pentru tine.Iar pustiului i-ati gasit un nume super, super frumos.
Alina, multa sanatate si sa te refaci pana la plecarea in Belgia ca sa te bucuri pe deplin de excursie
Olgavart, bine ai venit si sarcina usoara!
Cami, iti pot spune eu cate ceva despre Elvetia.Am acolo rude si prieteni si deja i-am trecut garnitzele de vreo 4-5 ori.Este intr-adevar o tara scumpa, dar EXTRAORDINAR DE FRUMOASA.Dar daca esti calculat, poti sa o vizitezi si fara sa cheltui exagerat de multi bani.ORICUM MERITA FIECARE FRANC.Eu sunt indragostita de aceasta tara.
pupici tuturor
17+cu
CLARA
alinuk spune:
| Citat: |
| alina imi pare rau ca sunteti bolnavioare......dar te mai intreb o data....a treia oara....e scumpa elvetia ca si tara turistica????? te rog raspunde-mi....ma intereseaza subiectul....macar cateva idei....plssssssssssssssssss |
Cami cred ca ma intrebasesi si pe mine despre Elvetia... ma rog si eu sunt Alina oricum siam pus niste imagini pe aici pe care paote le-ai vazut..
Iti pot raspunde in cateva cuvinte aici si daca vrei detalii vb pe PM.
Noi am cheltuit pt 8 zile aprx 1500 euro. Nu am stat la hotel (unde camera pe noapte era intre 150-200E, am stat insa la o pensiune care avea conditii de hotel...poate chiar mai frumos - si ne-a costat 85E/noapte/camera), am avut micul dejun inclus - ft gustos si variat, iar restul meselor la terase, restaurante etc... media pe zi/ 2 persoane..haha inclus si bble de la purtator = aprx 60-100E/zi.
Parerea mea este ca depinde la ce te raportezi cand faci o judecata asupra fatpului ca e scump sau nu..
Am stat in Interlaken - cea mai cunoscuta si frumoasa statiune turistica din Elvetia cred, am facut croaziere cu vaporasul pe lacul Breenzersee, am mers cu trenul Panoramic - cu geamuri imense pana in plafon asa incat puteai admira peisajul absolut de vis, superb - apa, munte, creasta salbatica de munte, soare (am avut bafta de vreme faina!)..toate intr-o armonie far'de griji.
Elvetia este tara in care nu ai nicio grija!
parerea mea... isimerita toti banii!
Meeeeiii..cu kilogramele ma zapaciti cu discutiile..cand va aud ca ati luat 1kg...---3 jumate imi vine sa ma pun pe vreo dieta..
amluat in jur de 10...
si orizontul meu de asteptare e spre 30
. Asa mi s-a intamplat si la sarcina anterioara (in mod normal sunt hipotensiva, si pe timpul sarcinii aveam si eu un 12 cu 6)...ce ma mai linisteste este ca in 6-8 luni am ajuns la kg initiale
doar alaptand si facand sport...fara vreo dieta!!!
Dpdv al stresului ..nu am niciunul...bb sa fie sanatos ca mami rezolva restul problemelor colaterale!
Leditia felicitari pt baietzel!!
Mi se pare mie sau sunt mai multi baietzei decat fetitze...pana acum???
Cris30 pentru constipatie poti folosi cu incredere de la Humana - milchzucker (nu stiu cum se scrie) pe post de zahar ..e un fel de fructoza. pui in ceai, cafea, etc. E bun la gust si neinterzis bebelushilor sau femeilor insarcinate.
Olgavart bun venit printre noi!
Roxanaz super tare week end la Amsterdam... auzi la ea..mergi cu avionul????
mei cum 500 mii un ap in Constanta... este exagerat...niciin centrul Bucurestiului pe strasse nu e atat. Poate o vila cu teren..sauasa ceva... Sau poate ceva cu obiecte de arta de mare valoare in interior
Preturile la apartamente/case in Constanta sunt comparabile cu cele din Bucuresti. Apartamente cu 2 cam max 100 mii, cu 3 max 150 mii...in zone cotate mediu sa zic (nu centru neaparat)..etc
extreme exista peste tot..si apoi nu e nebun cel care cere ci ala care si da ..
sa avetio zi faina si haidetzi ca am facut o cafelutza....

pupi la fete cucuiete!
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lavini spune:
Revin si eu dupa cateva zile de absenta si gasesc doua capitole deja finalizate…Abia am citit, bine ca nu am sefa zilele astea, am timp de destrabalare :)
Ledi, felicitari pentru baietel, ma bucur ca toate sunt bune, imi place si numele, David as fi vrut si eu pt primul, dar nu a vrut husbandu’, acu’ sa-l vad ce nume ii pune si celui de-al doilea…
Alina, sanatate multa si tie si Anutei, sper sav a faceti bine cat mai repede…Din pacate sie u am un inceput de raceala, ma doare capul si stranut din 5 in 5 minute…Imi vine sa pun capul pe birou si sa dorm.
Olga, Dya, bine ati venit si sarcini usare!
Pyc, multumim de info, si eu am un fix cu toxoplasmoza, nu sunt imunizata, nu prea mananc mezeluri de fel, dar dc mai poftesc rar de tot le prajesc(nu mai stiu cine zicea de salam prajit, asa fac si eu, sau kaiser prajit-imi place mai mult decat in starea lui naturala).Fiindca esti medic endocrinolog vreau sa te intreb si eu ceva:eu am tiroidita Hashimoto, in tratament cu Euthyrox, am crescut doza dupa ultimele analize can u erau prea bune.Ce e ciudat, cat dr mea a fost in concediu, m-am dus la un alt endocrinolog fiindca vroiam sa stiu ce fac cu tratamentul.Si el imi zice ca sa micsorez doza, sa imi las tiroida sa mai lucreze si singura…Deci sunt un pic bulversata…Cum sta treaba?Fetelor, scuze de off topic da vreau sa ma lamuresc si io.
Cu kg in sarcina cred ca depinde f mult si de alimentatie, dar si de felul de a fi al fiecaruia..Adica io pot sa zic ca la prima sarcina am luat ca la carte – 7kg, in ultima luna nu am pus nimic pe mine si nu am mancat tocmai sanatos…Acu deja am 1kg jumate la 15 saptamani, mai mult ca prima data si se cunoaste…Se vede ca nu am a fost la fel de rau…Deci io zic ca depinde de la om la om…
Lavinia, 14+
si Andrei (11 iunie 2007)
Leditia spune:
Da Alinuk,sunt si extreme,dar la noi difera mult pe zone,iar cele care sunt langa mare sunt aberant de scumpe de exemplu,desi strazile sunt inguste,proaste,spatiu ioc de parcare..dar ma rog,compenseaza faptul ca multe din ap sunt mari si spatioase si sunt langa malul marii..Probabil e un vis frumos(pt mine ce-i drept) sa ma trezesc dim si sa-mi beau cafeluta pe un balcon mare,frumos amenajat si sa aud doar valurile si pescarusii si sa vad marea in splendoarea ei de la balcon..Insa ramane la stadiul de vis,pt ca ap acolo sunt aberant de scumpe....
Insa se gasesc si la preturi mai omenesti,dar depinde de zona,de ap,de ce are in el..Multi vor multi bani desi n-au pus mana sa faca nik in ap.alea de pe timpul lu' Ceasca..aceeasi chiuveta,aceleasi baterii..etc etc..Am vazut ap la 2 cam,micut,arata jalnic,zona nici prea ,prea dar nici foarte foarte...nu avea nici o imbunatatire,poate o mana de lavabila..si cerea 70mii de euro pe el.Enorm dupa parerea mea la cum arata si la cat de micut era!
Dar nah,poate am noroc la anu' cand vrem sa luam si noi un ap si gasim unu ok la un pret rezonabil.
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Leditia spune:
Lavinia,mersi frumos!Am citit mai demult ca ai zis ca ai luat doar 7kg la prima sarcina...si nu mai stiu daca am facut vreun comentariu sau nu la vremea aia,dar fac acum...wow!Asta era comentariul![]()
Vezi uneori ma intrebam si eu de unde 4 kg pana acum ca eu nu mananc,beau multa apa,dar de mancat foarte putin..(bine de 3 zile am o foame in mineee)Si mai mult mananc carne la gratar si legume si fructe,ca-s la regim "fara sare"..Bine mai scap una alta,recunosc,ca mai merg la mami si pap mancarica gatita si e facuta normal.Eu acasa gatesc fara sare,cam aiurea,dar asta e...Dar dr mea a zis ca cele 4 kg sunt ok,a zis ca trebuie sa iau undeva la 10,max.12..SI eu citisem in cartile pt gravidute ca se iau 10-12 kg in sarcina..Eu as fi fericita daca as lua doar 10..
.Oricum depinde mult de fiecare corp...
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian