Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 23
andy_galro spune:
nerantula mutumesc din suflet de sfaturile bune
si multumesc tuturor de aprecierile facute la adresa bobobelului meu blond si cu ochi albastri...nu mai sunt in stare sa nominalizez acum......ma pun un pic in pat sa ma odihnesc...profit si eu cat doarme bebe...pupici tuturor
Andreea
de
Andrei
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Nerantula spune:
Nicole, bine ai venit printre noi, impreuna cu mica ta comoara pentru care ati ales un nume superb! O sarcina usoara in continuare! 
Te asteptam cu mai multe detalii despre tine, despre voi.
Sa scrii repejor vreo 10-12 mesaje ca postarile tale sa apara in timp real, pana atunci esti moderata si posibil sa mai 'scapi' din vedere, paginile se deruleaza rapid in odiseea noastra ajunsa la punctul culminant ![]()
(Apropos de asta, puteti vedea cate capitole avem noi, in comparatie cu odiseele 'vecine'
)
35+
AMR 32 zile!! 
Peter Pan
ramonzca79 spune:
stiu ca nu are legatura Gynipralul cu membranele....ma gandeam doar ca daca se vor rupe poate din cauza lui ma voi dilata mult mai greu....se poate?????????am 37 saptamani acum si dilatatie de un deget(aseara)....nu e tarziu sa iau de acum???
POZE...POZULICI
37+...
Erik
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 stiu ca nu are legatura Gynipralul cu membranele....ma gandeam doar ca daca se vor rupe poate din cauza lui ma voi dilata mult mai greu....se poate?????????am 37 saptamani acum si dilatatie de un deget(aseara)....nu e tarziu sa iau de acum??? POZE...POZULICI 37+... Erik |
mai nu cred ca te vei dilata mai greu, eu am exact ca tine dilatatie de 1 deget si iau in continuu gynipral iar dr. a zis ca sa continui cu tratamentul pana se va declansa nasterea. Deci nu cred ca are legatura cu dilatatia.

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile
babytza spune:
Nicole bine ai venit !!!! Sigur ca te primim cu drag 
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
ramonzca79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
mai nu cred ca te vei dilata mai greu, eu am exact ca tine dilatatie de 1 deget si iau in continuu gynipral iar dr. a zis ca sa continui cu tratamentul pana se va declansa nasterea. Deci nu cred ca are legatura cu dilatatia. ![]() 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 6 zile |
POZE...POZULICI
37+...
Erik clau...cate iei pe zi???si cum....
babytza spune:
Ramonzca si eu stiam ca din sapt 36 nu se mai da gynipral .Am citit si la odiseea vecina ca nu te mai dilati asa usor in timpul travaliului. Nu sunt sigura de treaba asta. Daca stiu fetele mai bine...poate Lucutta sa te ajute cu un raspuns mai clar. In privinta dr cred ca ar trebui sa o vezi mai intai si apoi sa iti faci o parere despre ea.
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
ramonzca79 spune:
| citat din mesajul lui babytza Ramonzca si eu stiam ca din sapt 36 nu se mai da gynipral .Am citit si la odiseea vecina ca nu te mai dilati asa usor in timpul travaliului. Nu sunt sigura de treaba asta. Daca stiu fetele mai bine...poate Lucutta sa te ajute cu un raspuns mai clar. In privinta dr cred ca ar trebui sa o vezi mai intai si apoi sa iti faci o parere despre ea. Valentina 34 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
am vazut-o pe dr...a fost in cabinet cand mi-a facut Doppler...nu pot spune ca prima impresie a fost una proasta dar nici f buna....de ex nu suport ca atunci cand salut sa nu mi se raspunda...cand am intrat in cabinet si am salutat ea nici macar nu s-a uitat....dar asta e....
POZE...POZULICI
37+...
Erik
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui nikolici Buna fetelor, As vrea sa ma primiti si pe mine in cercul vostru de mamaici de sept-oct. Ma numesc Nicole sunt o viitoare mamica de bebeluna frumusica foc Avem 33 de saptamani si ne va chema Karina Alessia nume ales de mami si tati dupa o lunga dezbatere. Doresc tuturor mamicilor, o sarcina cat mai usoara si fericire nelimitata in asteptarea micultzului ce va va veni. Va pup ![]() |
bine ai venit Nikolici si sa ai o sarcina usoara si fara probleme pana la final.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile
ramonzca79 spune:
inca ceva....daca se elimina dopul gelatinos nu-i musai sa nasti in cateva zile, nu??sau ...da....pt ca acum stau si ma gandesc ca e posibil ca sambata eu sa fi eliminat dopul si sa nu fi realizat asta pt ca ma asteptam sa fie cu firisoare de sange sau alta culoare fata de alb-incolor/....
POZE...POZULICI
37+...
Erik