Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 24
Nausica spune:
nicole bine ai venit! frumoase nume ati ales pentru bebelina.
la ce spital vei naste si cu cine?
Nausica
32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
musettepink spune:
Andy galro hai ca mai ai putin de stat in spital si apoi iti duci leutul acasa.Oricum super ca stai cu el in salon!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 3s
!
37+

LUCA

AMR 16 ZILE 

angelynna82 spune:
ramonzca79 daca ai eliminat dpoul nu inseamna ca si trebuie sa nasti, el se poate reface...asa am inteles de la celelalte fete...
Gynipralul din cate stiu eu face(,) colul sa fie rigid...dar asta nu inseamna ca sunt 100% sigura
33+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Nerantula spune:
Am si eu o mirare: ma tot uit la semnatura Ramontzcai (ticker) unde scrie: 37 weeks and 1 day pregnant. Only 50 days to go si nu pricep! 
35+
AMR 32 zile!! 
Peter Pan
kllemi spune:
buna dimineata fetele![]()
Azi am dormit cam mult, nici nu mai tin minte de cand nu mam mai trezit la 11 si....
NICOLE bine ai venit printre noi, frumos nume ai ales sa sti ca si eu mam gandit la numele de Karina dar nu prea ia placut sotului si atunci am cazut de comun acord la un nume care sa ne placa la amandoi Amalia Andreea (adica Amideea, cum ii place lu' tatsu' sa o alinte deja)
33+ mami super fericita de 
clau_geo spune:
ramonzca, eu iau asa: la 6 dimineata si la 18 seara: scobutil si no spa forte, iar la 12 si 24 1 pastila de gynipral.
despre dopul gelatinos am pus un link pe prima pagina sau la pagina 18.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile
babytza spune:
Eliminarea dopului nu inseamna ca vei naste. Sunt fete care au mai stat si 2 sapt dupa pierderea lui. Se poate sa se si refaca. Deci nu e o regula.
Am vazut si eu faza cu tiker-ul. E o greseala. Saracutza , cum sa mai aiba 50 de zile....

Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
nikolici spune:
Hello mamici si poate tatici,
Multumesc celor care mi-au urat un bun venit calduros.
Sunt o viitoare mamica putzin panicoasa, asta poate ca si am trecut prin mai multe complicatii legate de sarcina.
Am 29 de ani si din cate stiu am fost mai tot timpul sanatoasa, insa in sarcina parca le-am avut pe toate: gretzurile de inceput plus ce urmeaza dupa gretzuri, triplu test pozitiv, amniocenteza efectuata cu un chin corporal de neimaginat, care a dovedit a fi fara probleme fetitza noastra, insa nu va spun fetelor ca eram intre cununia care tocmai o efectuasem sambata, luni am facut amniocenteza iar sambata aveam nunta si am avut indicatzii repaos 3 zile la pat si fara efort o luna.Crizele prin care am trecut pana la aflarea rezultatului care dupa cum v-am spus fara pb, insa in nebunia mea am crezut ca dupa nunta copilul nu-mi mai misca in burta si du-te la urgenta mai mult plansa doar sa aud inimioara copilului.Si acum colac peste pupaza, maini super amortzite si umflate nu ma pot sprijini noaptea in ele, ma ridica sotzul meu sa ma duca la toaleta, anemica si ca sa fie cireasa de pe tort am aflat ca am si circulara in jurul gatului. Nicole
CD27 spune:
Neatza burtici,
andy_g am vazut pozele bebe e un scumppp
, e tare dulce
, mai ai putina rabdare acolo in spital si ajungeti acasa in cel mai scurt timp (si mie mi-e groaza de spital, mai ca as prefera sa vina dr sa nasc acasa
) dar ..totul pentru bebe, sunt sigura ca nu mai stati mult
am vazut ca au venit 2 burtici noi, bine ati venit fetelor, sarcina usoara pana la termen si o nastere usoara
clau vorbeste cu Irina sa stea la mami in burtica, sa astepte la rand
sa stii ca si piciul meu s-a agitat pana acum, dar eu l-am instigat, recunosc i-am zis ca e cel mai frumos
si cred ca ii place cum suna ca face valuri valuri cand ii zic asa![]()
300, felicitari, bine ca ati obtinut banutii, acum poate gasiti casuta repede sa vina bebelina in casa noua![]()
Am vazut ca Nusulica a decis sa nu mai intre o perioada
, Nusha ne gasesti aici cand ai nevoie de noi, sa nu intrii in butoiul ala, stii tu care (de melancolie) ca vin dupa tine la Iesi si o luna nici ca mai scapi de mine
35s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
anamihaela75 spune:
Fetelor,
eu daca am ramas fara doctor tot incerc sa ma documentez pe aici, sa vad daca mai are si altcineva simptome ca ale mele. De cateva zile burta mea nu prea mai e rotunda, parca sta numai in colturi
asa se intareste in cate o parte sau in ambele parti si ramane asa mult si bine, plus ca deasupra buricului e ceva iesit in afara, o fi genunchi...., dar nici aia nu mai dispare de acolo.
Cand se intareste asa sunt contractii BH?
Au mai ramas
18 zile
pana vine Isabel Victoria