Mamici de septembrie-octombrie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Andy e tare dulce piticul tau, ii rade toata fata chiar si cand sta cu ochii inchisi. Sa va traiasca si sa fie sanatos!

36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetelor,

As vrea sa ma primiti si pe mine in cercul vostru de mamaici de sept-oct.
Ma numesc Nicole sunt o viitoare mamica de bebeluna frumusica foc .
Avem 33 de saptamani si ne va chema Karina Alessia nume ales de mami si tati dupa o lunga dezbatere.
Doresc tuturor mamicilor, o sarcina cat mai usoara si fericire nelimitata in asteptarea micultzului ce va va veni.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Gogoshica mea sughite foarte mult, cam 5 min, e bine????

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelor...am revenit de la spital dar sunt stresata....

am dus urina la analiza pt a vedea daca mi se umfla picioarele din cauza albuminei insa se pare ca nu..e ok....sunt umflate pt ca apasa bebe...mi-a facut Doppler si zicese ca totul e ok.....bebe are in jur de 2 800 g....m-a intrebat cum a decurs noaptea trecuta dar a fost liniste si pace...nu am dureri doar simt ca ma apasa jos....si nu m-a mai urcat pe masa...a zis doar ca e ok si ca poate bebe mai sta....

m-a prezentat unei d-ne dr si mi-a dat nr de tel in caz de ceva cat el este in concediu si mi-a prescris Gynipral 1/2 de 4 ori pe zi si magneziu....

ce sa fac??????????sa le iau?????mi-e teama ca daca le iau si mi se vor rupe membranele nu ma voi mai dilata....voi ce stiti??i-am spus ca o sa fac efort ca sa nasc pana joi seara cand pleaca el dar a zis ca nu e cazul....ca spera sa mai stea pana pe 8 septembrie....offfffff....ca sa nu va spun cadespre tipa la care m-a lasat am citit pe net lucruri naspa...

ce sa fac????voi ce ati face???aaaaa....e doar cu o sapt mai mic nu cu 2 asa cum vazuse aseara....

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Gogoshica mea sughite foarte mult, cam 5 min, e bine????

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

si eu patesc la fel

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

codruta ma gandeam la tine, poti sa trimiti un pm cu id de mess? vroiam sa te intreb unele lucruri .

34

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Am trimis!

34+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetelor...am revenit de la spital dar sunt stresata....

am dus urina la analiza pt a vedea daca mi se umfla picioarele din cauza albuminei insa se pare ca nu..e ok....sunt umflate pt ca apasa bebe...mi-a facut Doppler si zicese ca totul e ok.....bebe are in jur de 2 800 g....m-a intrebat cum a decurs noaptea trecuta dar a fost liniste si pace...nu am dureri doar simt ca ma apasa jos....si nu m-a mai urcat pe masa...a zis doar ca e ok si ca poate bebe mai sta....

m-a prezentat unei d-ne dr si mi-a dat nr de tel in caz de ceva cat el este in concediu si mi-a prescris Gynipral 1/2 de 4 ori pe zi si magneziu....

ce sa fac??????????sa le iau?????mi-e teama ca daca le iau si mi se vor rupe membranele nu ma voi mai dilata....voi ce stiti??i-am spus ca o sa fac efort ca sa nasc pana joi seara cand pleaca el dar a zis ca nu e cazul....ca spera sa mai stea pana pe 8 septembrie....offfffff....ca sa nu va spun cadespre tipa la care m-a lasat am citit pe net lucruri naspa...

ce sa fac????voi ce ati face???aaaaa....e doar cu o sapt mai mic nu cu 2 asa cum vazuse aseara....

POZE...POZULICI

37+... Erik

ce treaba ae gynipralul cu ruperea membranelor? eu iau de 1, 5 luni si nu s-a intamplat nimic cu membranele, ba chiar m-a ajutat la toparea contractiilor.

Eu zic sa nu te stresezi si sa iei medicamentele ca rau nu-ti vor face, numai ca daca vrei sa nasti pana joi, acestea s-ar putea sa iti prelungeasca perioada de asteptare. Daca vrei sa nasti cu el, suna-l si zi-i sa iti faca cezariana sau sa iti provoace travaliul, ca nu vrei sa nasti cu altcineva decat cu el.

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nicole bine ai venit la noi, sarcina usoara in continuare si bblina sanatoasa tun

Ramonzca79, nu stiu ce sfta sa iti dau, poate ar fi bine sa te vezi si cu dr recomandata iar daca nu iti place de ea, schimb-o

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Angelynna e bine! Si al meu sughite cateodata la fel de mult!
Ramo u sunt ascultatoare, iau tot ce imi zice dr..tot timpul merg pe mana ei, am increxdere in ea si instinctul imi zice ca asa e bine. Sper sa iei cea mai buna decizie!Dar orice ar fi...nu te stresa!!!

38+LUCAS
AMR 2 saptamani!!!?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

andy, chiar ieri am fost la curs despre ingrijirea bebe , tinut de o tipa neonatolog de la municipal, ce avea si ea o fetita de 3 ani
apropo de "problema" ta, ea a spus asa: in primele 2 sapt de viata copilul poate slabi 10% din greutatea la nastere, la care apoi tre sa revina
deci este "in grafic" daca in cele 2 sapt slabeste, dar la sfarsitul lor are aceeasi greutate ca la nastere
ea recomanda pt mamicile ce doresc alaptarea la san sa nu introduca formula in aceste 2 sapt daca bebe nu iese din acest grafic

acum tu stii exact greutatea si evolutia voastra, eu ti-am zis poate aceste informatii iti prind bine
sanatate multa si bebe papacios in continuare !

34+ cu Vladut

Mergi la inceput