Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

babyzapi bine ai revenit in verva! Multumesc! Sa trecem toate cu bine peste marea incercare!

Gynie

Eli dar tu esti cam tacuta!

Carmendu ce mai face baietelul tau?

Amalia sa stapanesti sanatoasa lucrurile cumparate!

Andy citeam ca listeria de cele mai multeori nu da simptome alarmante. Cel mai grav intr-adevar, sunt afectati batranii si gravidele, cele din urma din cauza riscurilor pentru sarcina.

Leeloo cum te mai simti?

Malinas Bine ai venit!

Ramo mergi te rog la spital, ca nu este de glumit!

Simona cum mai esti? Da-ne un semn! Sper ca esti bine!

BraveGirl asta iti mai trebuia acum! Hidrateaza-te puternic ca nu este de glumit cu deshidratarea!

Dea iti inteleg nerabdarea pt. cumparaturi pt. bebe! Abia astept si eu!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

babyzapi, bine ai venit acasa si felicitari pt baietel.

Otiliav, am un baietel. Am aflta de la 16 saptamani cand am facut amnio si prima ecografie de morfologie fetala. La ultima ecografie (28 de saptamani), adica acum o saptamana, avea 1300 gr. Este un pic peste grafic, adica o saptamana mai mult decat varsta calendaristica.

Ramo, sper ca esti bine.

As vrea si eu datele de la contul comun de email. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

elilov........eu........sunt inca in soc dupa ce a patit Monica....mai ales ca vorbeam si radeam si ne faceam planuri zilnic.......cum o sa fie cand vin bebeii.........

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 28+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alexa si eu sunt tot intr-un soc, parca nu-mi revin. Am citit ca a nascut doar cu moasa si rezidenta, nu a fost nici un doctor acolo. Cum e posibil?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anes raspun verdict vonovata lenea mea..nush decat nani imi place sa fac si sa stau sa lenevesc toata ziua...de la scolica am tras chiulu de 1 sapt..si tot nu imi vine sa merg de daca dir e la bac...eu profit
a si referitor la durerea descrisa de tine o am si eu daca stau intinsa dispar daca stau prea mult in picioaree sau pe scaun ma omoara am avut aceasta durere si la prima sarcina...bb mare burtica mica...ce sa faca lupta pentru spatiu [detctiv]
alexa uff lasa nu te mai gandi gandestete la minunea ta acum asta e cel mai important aspect..efectiv se intampla si noi nu putem face nimic trecem prin ele si le luam ca atare..ce sa spun experienta ei e chiar trista ma duce cu gandul la incompetenta doctorilor si a sitemului sanitar din romania...te pupic si pun biciul pe tine sa treaca gnadurile rele
28+Dimitrie

Mergi la inceput

....pai medicul ei era in concediu....medicul in grija caruia fusese lasata in grija intrase si el in concediu.....medicul de rezerva a refuzat sa vina spunand ca e in provincie.....POTI SA CREZI asa ceva????.......

...Vine unla mami...

LAURA 28+ Deniel Alexi

AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

hera te mira iubita...deja pe mine ma lasa rece toate aspectele legate de sistemul sanitar romanesc cel mai reprezentativ caz este al catalinei si acum al monicai..nush ce sa spun dezgustul e un cuvant prea usor..in sfarsit nu sunt eu in masura sa critic sau sa ofer pareri tot ce pot sa spun e ca e trist ca in anul 2008 sa nasti bb in asemenea conditii, hai ca na acuma nush cati ani nu aveau aparatura, dar acuma cand stiinta cat de cat a mai evoluat..no comment gata ca ma supar si nu vreau
pentru voi dragelor
28+Dimitrie

Mergi la inceput

Nu pot crede. E SUMBRU!
Si mi-e din ce in ce mai frica. E incredibil sa duci sarcina la bun sfarsit fara probleme, si apoi sa .....

Mergi la inceput

...e de groaza

...Vine unla mami...

LAURA 28+ Deniel Alexi

AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Da fetelor hai s anu ne mai gandim asa la rau, ca il atragem spre noi.....Poate suparam si celelalte fete.

29+

Mergi la inceput