Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

fetelor la ce spital a nascut?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, fetele! Eu azi nu am chef de nimic, o sa chiulesc de la munca si o sa ma duc la magazinul Babycomfort sa vad ce gasesc. Va povestesc dupa-amiaza daca sunt dragute produsele lor.

Maine imi vine si mandruta mica si mi-a comandat tort cu bomboane, deci mi-a dat de lucru !

.................

Citat:
....pai medicul ei era in concediu....medicul in grija caruia fusese lasata in grija intrase si el in concediu.....medicul de rezerva a refuzat sa vina spunand ca e in provincie.....POTI SA CREZI asa ceva????.......

Alexa, si eu sunt socata, nu inteleg cum de nu a venit macar dr. de garda! Of, Doamne, ce tragedie....
Plus ca nu inteleg cum bebe era bine in timpul travaliului si a murit asa brusc, in primele minute de la nastere!!! Ce sa fi avut la ficat si sa nu fi observat Herghelegiu? Hai ca de Iosup nu zic ca e cel mai bun, dar am inteles ca a fost la doi ecografisti renumiti, facuse doua morfologii fetale. Cum e posibil ca bebe sa aiba ceva grav si sa nu se vada la eco??? Si daca e asa, de ce nu a iesit nimic la autopsie? Ca parca ziceau fetele care au fost la ea la spital ca rezultatul autopsiei ar fi "cauze necunoscute". Iar asta cu "socul expluziei" eu nu am mai auzit-o, si in nici un caz la o nastere care a durat cu totul sase ore. In fine...eu cred ca s-a intamplat altceva acolo si mai cred ca dr. de garda trebuia sa vina, era obligatia lui, doar de aia era de garda.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 28+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ancadragoman, la Caritas a nascut Monica_dicut.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 28+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Andy
Eu sunt obosita si deprimata, de aceea n-am chef de scris. Simt ca efectiv nu mai pot face fata tuturor responsabilitatilor... sarcina, copil, casa, serviciu, sotul mai mult plecat decat cu noi, caldura mare, pastile (pt pb cu H si... infectia urinara cu streptococ B) am mai avut si musafiri veniti la mare... Au inceput insomniile urate... si e atat de rau ca nu ma pot odihni macar noaptea...
Ieri m-am suparat la dr de familie... Dupa calculele ei, aveam doar 29-30s si nu a vrut sa-mi dea concediul prenatal... cica abia dupa 32s are voie... (Ma tot imbia cu medicalul... pe care nu-l vreau... ca oricum as mai avea zile din concediul de odihna... si daca ar fi dupa sefa mea, nici macar pe alea nu mi le-ar accepta... Vineri am stat pana la ora 20,30 la birou, am fost si sambata si am lucrat pana la ora 14... Sunt epuizata si as vrea sa fiu tratata cu mai multa consideratie, ca pana la urma, am 7 luni de sarcina implinite... si e normal sa nu mai pot da randament 150% la munca.... Se poarta cu mine ca si cum n-as fi insarcinata...)
I-am zis ca n-a calculat bine... i-am aratat ca dr mea OBG mi-a scris in carnetul gravidei in urma cu o sapt, cand am fost la control/echo, "sarcina 31s"...
Ma rog, pana la urma mi-ar da prenatalul de la 1 sept... insa eu nu stiu prea bine ce vreau... ma tot gandesc si razgandesc... am o stare proasta, imi vine sa plang toata ziua... n-am chef de nimeni si de nimic....
...La echo, bb avea 1,7kg, toate bune si frumoase, mai putin faptul ca are un chist la unul dintre rinichi. Mi-a zis dr ca asta poate sa nu insemne nimic, dar ca totusi e ceva ce trebuie atent monitorizat atat acum, in sarcina, cat si dupa nastere.
...Cam atat despre noi...

Mirtha, am dat si noi comanda pe "bimbo..." acum 5 zile si coletul nostru este inca in It, cine stie cand o ajunge.... chestia asta ma tine in suspans...

Diana, as fi scris mai multe despre listerioza (ca tot am citit de curand despre asta), dar nu mai am timp acum. In jurul celei de-a 7-a luni, listeria este capabila sa traverseze bariera placentara si situatia este f rea pt fat... O treime dintre cei contaminati mor in utero sau in cele 48 de ore de dupa nastere, iar o alta treime sufera o hipozie grava. In majoritatea cazurilor, boala provoaca nasterea prematura.... Asa ca, mare atentie! Probabil o sa revin asupra subiectului, daca mai intreaba cineva... acum prea ma grabesc...

Nu stiu daca voi reusi sa intru maine, asa ca o sa-i urez inca de azi Dandusei: LA MULTI ANI CU SANATATE, DRAGOSTE SI BUCURII! NASTERE USOARA, LA TERMEN SI COPIII SANATOSI!

Va pup pe toate!

31+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

N-am mai putut sa criu aseara pt ca eram f obosita si cu multi nervi.
Se pare ca totul e bine si ca am dureri din cauza ca eu sunt slaba si burtica creste si bebe apasa pe diverse organe.
Sa va povestesc...ajungem la spital la 19:50, 2 fete in sala de asteptare a camerei de garda, una graviduta, una nu si un barbat.Intreb daca e vreo pacienta in cabinet si mi se raspunde ca da.Astept in picioare, pt ca pe scaun nu puteam sa stau si stai si stai si fac ture.Intr-un final intreb daca pacienta din cabinet e urgenta sau doar un simplu consult.Barbatul imi spune ca un simplu consult.Atunci, imi iau cu tupeu geanta si analizele si bat la usa.Mi se raspunde sa astept, si peste 2-3 minute iese o asistenta si ma intreaba ce vreau...ii spun a cui pacienta sunt, ca ma doare mijl si am contractii...ii transmite mai departe doctoritei din cabinet care spune din nou sa astept Inchide usa si astept...mult, iese o graviduta din cabinet si odata cu ea si o doctorita care vine fix la graviduta care era in sala de asteptare si o baga in cabinet .Tin sa va spun ca nu era urgenta, doar simplu consult, radea si facea glume cu prietena ei in timp ce eu ma prelingeam pe holuri si barbata-miu avea spumele marii pe el.Si iar asteptam, iese graviduta si intra prietena ei la aceeasi doctorita....am crezut ca mor.O intreb pe gravida care iesise cum o cheama pe dr care a vazut-o si imi spune ca Druta sau Truta.Intre timp vine o graviduta careia i se rupsese apa, era cu bagajul in mana.Bate la usa, deschide asistenta o vede si-i spune sa astepte.Si uite asa a stat cu apa rupta la usa vreo 20 de minute pana i-am spus sa intre peste ele si sa le spuna ca naste.A intrat, au retinut-o acolo si dupa inca vreo 5 min iese si tipa care era in cabinet cu doctorita.Doctroita, cand imi vede fata, ma intreaba ce medic trebuie sa ma vada?!?II spun pe un ton f rastit ca astept sa ma vada un medic de garda pt ca am contractii.Baga capul pe usa in cabinet si spune catre o alta doctorita"vezi ca e o doamna pe hol cu contractii, nu arata prea bine, s-o vezi si pe dansa" .Asta in conditiile in care era in cabinet cand intrasem prima data si am spus ca mi-e rau Dupa vreo 10 minute sunt"poftita "in cabinet.O doctorita tinerica, rezidenta, mi-am dat seama la sfarsit vazand parafa, ma consulta, imi fac eco, se uita pe analiza si-mi spune ca colul e inchis, bebelina e bine si ca din luna asta sunt normale contractiile.Eu ii spun ca or fi ele normale, dar nu e normal sa nu pot sa stau in fund.MA intreaba cum fac pipi, si-mi spune sa fac urocultura.Eu ii spun ca daca iau utro nu pot sa fac urocultura...se uita pierduta la mine si zice ca in sera dinainte de recoltare sa-l iau pe gura...e clar ca habar n-are, chiar daca-l intrerurpi, el se elimina inca cateva zile.Imi da o hartie in care scrie ce a vazut la consult si eco si o pune pe asistenta sa-mi faca injectie cu scobutil si no-spa si......la revedere.
Mai fetelor...am crezut ca mor cu prima doctorita de gat.Primul instinct, a fost ca atunci cand intru in cabinet sa-i fac scandal mare, dar m-m gandit ca sunt la mana ei si cine stie ce-mi face...mai bine ca a disparut inainte sa intru in cabinet sa sigur scoteam vreo perla la plecare.
Astept sa vina dr meu, care e seful sectiei si-i voi da cu "para" ca la scoala.Nu mi se pare normal, ca fiind la camera de garda si venind urgente tu sa stai ca nesimtita sa-ti consulti pacientele tale, chiar si gravide fiind.
Si uite asa am ajuns acasa aproape de ora 23.
Vad ca sunt mai bine, probabil si din cauza injectiei.Astept sa treaca zilele si sa vina doctorul meu...stau cumintica in pat si ma invart de pe o parte pe alta.Azi sigur incepe sa ma doara si buca stanga de la injectie.
Eu nu stiu ce e in capul unor medici?Cum pot fi asa de inconstienti?Pai puteam sa crap cat am stat acolo si nu-i interesa...ma gandesc cum de nu-i era frica auzind ca sunt pacienta sefului ei....
HAi ca am scris....dar m-am mai descarcat.

Ramo 24+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ramo....ma bucur ca ti-ai mai revenit.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 28+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Aha, eli, ai aparut cu biciul!

malinas cate saptamani ai? Iti da deja prenatatl? Eu as vrea sa imi iau mai intai CM, chiar daca as putea sa iau prenatalul. Dar nu mai aduc dicutia asta, pt. ca am discutat cu fetele o multime.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

....pai medicul ei era in concediu....medicul in grija caruia fusese lasata in grija intrase si el in concediu.....medicul de rezerva a refuzat sa vina spunand ca e in provincie.....POTI SA CREZI asa ceva????.......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 28+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 12 sapt

Alexa, Hera, de copil se ocupa medicul neonantolog si o asistenta. Ii suna cand se apropie expulzia, in momentul nasterii ei trebuie sa fie acolo cu tot echipamentul pentru o urgenta. Cat am stat eu in travaliu la Caritas au fost 3 nasteri naturale. A doua dintre ele era o mama care vroia sa-si abandoneze copilul si a venit la spital in ultimul moment, au pus-o pe masa si a si nascut iar echipa pentru copil a venit in fuga dar au ajuns la timp. A fost prima nastere pe care am vazut-o in direct, erau atat de grabiti cu nasterea ca nu mi-a zis nimeni sa ma dau la o parte din usa salii de nasteri.
Si culmea pe partea de neonantologie stau mai bine decat la salile de nasteri, aveau o sefa de sectie devotata si curatenie luna la copii. Eu inainte sa nasc la Caritas am fost sa vad spitalul si ce am vazut al copii mi-a placut, Ana nu a facut nici o irtitatie, nu a luat nimic din spital.
Cat priveste ecografia morfologica, nimeni nu poate garanta ca organele interne functioneaza corect. Chiar as dori ca fetele care au fost la doctori renumiti sa scrie daca ei au scris ceva de functionalitatea rinichilor, ficatului.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mav multa sanatate ! Sper sa reusesti sa iti revii cu putin efort si cit mai curind.
Produsul comandat de pe site-ul Bimbo vine in 5 zile lucratoare : din aceasta formulare am inteles ca nu intra in calcul simbata si duminica. La noi au fost ceva mai rapizi. Nici una din fetele care au facut comenzi nu au fost dezamagite asa ca nu intra in panica. La ce tip de carut v-ati oprit in final ?

Ramo no comment. Cum concluziona si Eli nu mai ai ce comenta la adresa...sistemului. Tot ce pot spune este ca schimbarea tine de noi.
E bine ca nu e ceva grav. Sper ca docul tau sa vina cit mai repede sa te poti linisti.

Mamiseli multumesc pentru cutiuta muzicala. Tocmai sunt in pauza de masa si ma delectez in timp ce maninc.

Mirtha 31+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana spor la cumparaturi. Astept sa ne povestesti ce produse mai au cei de la Babycomfort pt. ca pe site nu le afiseaza pe toate.

Deci iti vine Comandorul acasa si ti-a trasat deja sarcini ...hi. hii?!! Reunire spumoasa !

Mirtha 31+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput